Αρχική » Ο Μιχαλολιάκος υπέρ γερμανού προξένου, εναντίον των λαϊκών εξεγέρσεων

Ο Μιχαλολιάκος υπέρ γερμανού προξένου, εναντίον των λαϊκών εξεγέρσεων

από admin

Σάββατο βράδυ, 1 Δεκεμβρίου, και ο Ν. Μιχαλολιάκος είπε να ‘ξεδώσει λίγο’. Έτσι πέταξε τις γκεμπελικές μάσκες και είπε να τα πει έξω από τα δόντια, σε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σπίνο του ΕΞΤΡΑ 3.

Έτσι, όπως βλέπετε στο κάτωθι βίντεο, σε μια αποστροφή του λόγου του, αποκαλύπτεται πλήρως το σκεπτικό της Χ.Α.: Ο Μιχαλολιάκος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, γιατί αθωώθηκαν οι 3 που κατηγορήθηκαν διότι διαδήλωναν ενάντια στο «συνέδριο της Εθελοδουλείας» Μπουάρη-Φούχτελ, ενώ ο ‘δικός του’ διώκεται διότι κατέστρεψε τον πάγκο ενός μετανάστη. Εξ άλλου, για την Χ.Α. είναι εξοργιστικό να διαδηλώνει κανείς ενάντια στις δυνάμεις της μεταμοντέρνας κατοχής, ενώ υποτίθεται «δίκαιο» να σπάει τον πάγκο ενός κακομοίρη… . Δείτε το

Στο κάτω κάτω της γραφής, το να χτυπάς κακομοίρηδες θέλει απλώς μια συμμορία τραμπούκων που θα δρά εκτονωτικά. Το να εναντιωθείς στις μεγάλες εξουσίες, ντόπιες ή ξένες, που δρομολογούν την κατοχή στη χώρα μας, θέλει λαό. Λαϊκή κινητοποίηση. Και ποιός μας είπε ότι ο Μιχαλολιάκος συμφωνεί με ‘κάτι τέτοια’; Το αντίθετο. Μερικά λεπτά αργότερα, δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν πιστεύει στις λαϊκές εξεγέρσεις και ευθυγραμμίζεται με τον Πάγκαλο (όλοι οι φασίστες την ίδια μούρη έχουν) κατασυκοφαντώντας τους Αγανακτισμένους και τις πλατείες ως ‘βαλβίδα εκτόνωσης πιέσεων’.

Καλώς λέγονται όλα αυτά, για να πέφτουν οι μάσκες σιγά-σιγά και να μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 ΣΧΟΛΙΑ

Παναγιωτης 8 Δεκεμβρίου 2012 - 11:20

Αγαπητέ admin η πολιτική πρόταση σου ποιά είναι; Το καφέδιασμα ή ότι άλλο ρήξαν στο πρόξενο; Για να κυκλοφορήσει κάποιος στη πόλη μας χρειάζεται αστυνομική συνοδεία; Για να διαμαρτυρηθώ για μια πολιτική πρέπει να υπερασπιστώ τον χουλιγκανισμό; Και αυτό είναι αποτελεσματικό; Αυτό λέγεται αριστερή πρόταση; Για να είμαι αριστερός πρέπει να συμπαρασταθώ στον όποιο ”κακομοίρη”; Ή η κακομοιριά είναι η πρόταση ζωής του σοσιαλισμού. Ο τελευταίος σοβαρός χώρος είναι η ρήξη, μην γίνουμε το νεο ΠΑΣΟΚ του Τσίπρα. Έλεος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκαντζόχοιρος 8 Δεκεμβρίου 2012 - 18:55

Η πολιτική πρόταση όλων όσων διαδηλώσαμε εκείνη τη μέρα εναντίον του Φούχτελ, είναι να πάψει η γερμανική πολιτική να λεηλατεί και να ξεφτυλίζει την πατρίδα μας.

Είτε σας αρέσει, είτε όχι ο Φούχτελ είναι ανεπιθύμητος από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ως νέος γκαουλάιτερ.

Αν για εσάς όλα αυτά στερούνται σοβαρότητας -αφήστε μας ήσυχους στην έλλειψή της και μην μας πολυταράζετε με τις διαμαρτυρίες σας.

Αν δεν σας εξοργίζει η λευκή γενοκτονία που επιβάλει η γερμανική πολιτική, και το θράσος των διάφορων κυρίων που την προωθούν με ύφος κατακτητή, τότε δεν έχουμε τίποτα, μα τίποτα να κουβεντιάσουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παναγιωτης 8 Δεκεμβρίου 2012 - 23:11

Προφανως δεν πολυταραζεσαι αγαπητε και δεν ειχα σκοπο να σε ξυπνησω. Απευθυνομαι στο χωρο μας ο οποιος νομιζω του αρεσει να ταραζετε. Καλον υπνο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παναγιωτης 8 Δεκεμβρίου 2012 - 22:56

Μια διευκρινιση παρακαλω, admin και Σκαντζοχοιρος ειναι το ιδιο πρόσωπο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκαντζόχοιρος 9 Δεκεμβρίου 2012 - 02:16

Όχι, προφανώς δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, ο ένας είναι σχολιαστής, οι άλλοι του admin είναι διαχειριστές. Οι ρόλοι είναι διακριτοί.

Ο πρόξενος δεν ήταν ‘κάποιος’ και δεν ‘κυκλοφορούσε απλά στην πόλη’. Συμμετείχε σε συνέδριο που μεθοδεύει την εκποίηση όλων των φιλέτων που διαχειρίζεται η τοπική αυτοδιοίκηση, και το οποίο οργάνωσε ένας δήμαρχος που ξεφτυλίζει συστηματικά την αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της πόλης, με τις πανάθλιες δηλώσεις του.

Επίσης, προς πληροφόρησή σας, ο πρόξενος είχε άθλια συμπεριφορά εκείνην την μέρα -όχι τίποτε ιδιαίτερο δηλαδή, απλώς συμπεριφέρονταν ως κατακτητής και αντιμετώπιζε τους παρευρισκόμενους σα σε σκουπίδια, τα συνηθισμένα δηλαδή οποιουδήποτε έχει αναλάβει να υλοποιήσει αυτήν την εγκληματική πολιτική.

Και να με συγχωρείτε, αλλά μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που ‘κοιμάται’. Εξ άλλου οι παρατηρήσεις σας δείχνουν ότι δεν έχετε συνειδητοποιήσει σε πλήρη έκταση τι κακό κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στον τόπο μας, στους ίδιους και στις επόμενες γενεές.

Αν το είχατε κάνει δεν θα ήσασταν τόσο αφοριστικός, στα σχόλια ενός βίντεο που παρουσιάζεται ο Μιχαλολιάκος να εγκαλεί το κράτος γιατί δεν τιμώρησε αυτούς που διαδήλωσαν ενάντια σε ένα συνέδριο που αν μη τι άλλο πλήττει την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια όλων μας με αυτά που τόσο απροκάλυπτα προωθούσε.

Και μια τελευταία ερώτηση. Η αντίσταση στην μεταμοντέρνα κατοχή των Γερμανών σε τι ακριβώς έχει να κάνει με την προοπτική εκπασοκισμού του ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως μια τέτοια λογική καταλήγει στην υπεράσπιση της ‘τάξης και της ασφάλειας’ του νέου μερκελικού καθεστώτος;

Δεν ‘διαμαρτύρομαι απλά σε μια πολιτική’ μου κλέβουν τη ζωή, καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ