Αρχική » Η τουρκική ΜΙΤ “δουλεύει” ασταμάτητα. Λέσβος: Τρεις Παλαιστίνιοι οι εμπρηστές του σχολείου προσφύγων – μεταναστών στο Καρά Τεπέ

Η τουρκική ΜΙΤ “δουλεύει” ασταμάτητα. Λέσβος: Τρεις Παλαιστίνιοι οι εμπρηστές του σχολείου προσφύγων – μεταναστών στο Καρά Τεπέ

από Άρδην - Ρήξη

Μετά την σύλληψη “Κούρδων” τρομοκρατών σε Εξάρχεια και Σεπόλια, που αποδείχτηκε ότι ήταν Τούρκοι αντικαθεστωτικοί, άλλη μια είδηση που προστίθεται στις πολλές ενδείξεις ότι η τουρκική MIT αλωνίζει σε Αθήνα, νησιά του Αιγαίου και Θράκη. Οι  αφελείς Έλληνες δικαιωματιστές -αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι- που χάφτουν κάθε προβοκάτσια της τουρκικής προπαγάνδας, μετά και από αυτές τις ειδήσεις, ίσως είναι η ώρα να βάλουν μυαλό. Εξάλλου όπως αναφέρει και η φιλομεταναστευτική LIFO  φαίνεται πως μπορεί να υπάρχουν και άλλες αντένες της ΜΙΤ, δε κάποιες… ΜΚΟ . Διαβάζουμε στη LIFO:

οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος ζει μόνιμα στη Λέσβο και εργάζεται ως διερμηνέας, όπως και για ακόμα δύο Παλαιστίνιους, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και μετέβησαν στο νησί αποκλειστικά για να κάψουν την προσφυγική δομή που λειτουργεί από ισραηλινή ανθρωπιστική οργάνωση…. Η Αστυνομία εξετάζει τη σχέση τους με Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με έδρα το κέντρο της Αθήνας. Πηγή: www.lifo.gr

Α-Ρ. 

«Συμβόλαιο» εμπρησμού στο «One Happy family»

Τρεις Παλαιστίνιοι οι δράστες,ο ένας με ελληνικό διαβατήριο. Οι δυο απ’ αυτούς ήρθαν στη Μυτιλήνη με σκοπό τον εμπρησμό

«Συμβόλαιο» εμπρησμού στο «One Happy family»

 

Από την ιστοσελίδα stonisi.gr

 

Οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων οδήγησαν στη σύλληψη των τριών δραστών της φωτιάς που το βράδυ της 7ης Μαρτίου κατέκαψε την ημερήσια δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών στον Καρά Τεπέ που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family».

Όπως από την αρχή είχε φανεί, επρόκειτο για εμπρησμό. Για τον οποίο ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί παλαιστινιακής καταγωγής. Ο ένας από αυτούς, 59 ετών, κάτοικος Μυτιλήνης με ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης Παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών και ήλθαν στη Μυτιλήνη ειδικά για τον εμπρησμό.

Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων φάνηκε ότι ο αλλοδαπός με το Ελληνικό διαβατήριο και τους επιβαίνοντες σε αυτό συνεργούς του ανέβηκε στο λόφο όπου βρισκόταν η δομή με το αυτοκίνητο του πρώτου. Και αφού μπήκε η φωτιά επιβιβάστηκαν πάλι στο αυτοκίνητο και κατέβηκαν.

Η όλη υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η διερεύνηση και η αποκάλυψη των λόγων του εμπρησμού και ιδιαίτερα το πώς ήρθαν από την Αθήνα δυο άτομα με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την πράξη αυτή.

Αναδημοσιεύουμε και σχετικό άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη https://infognomonpolitics.gr/2020/03/telika-den-itan-fasistes-ke-ethnikistes-kapios-pezi-pechnidia-stin-plati-tis-elladas/

Τελικά δεν ήταν “φασίστες και εθνικιστές” – Κάποιος παίζει παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας

Τελικά δεν ήταν “φασίστες και εθνικιστές” – Κάποιος παίζει παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας

skal

 
του Σάββα Καλεντερίδη

Τρεις Παλαιστίνιοι, ο ένας με ελληνική υπηκοότητα, ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη, σε μια περίοδο που οι πολίτες του νησιού εξεγέρθηκαν εναντίον του φαινομένου που οδηγεί στη μουσουλμανοποίηση του τόπους και εναντίον των παρακρατικών ΜΚΟ, που δρουν υποστηρικτικά στο σχέδιο αφανισμού της ελληνικής Λέσβου.

Ακριβώς σε εκείνη την περίοδο που οι πολίτες σήκωσαν κεφάλι και έναντι των επιλογών της κυβέρνησης και έναντι των παρακρατικών εγκληματιών των ΜΚΟ, οι τρεις Παλαιστίνιοι ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη και πυρπόλησαν τη δομή ψυχαγωγίας προσφύγων στο Καρά Τεπέ.

Ακολούθησε ποταμός δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία στο σύνολό τους έβαλαν εναντίον των “φασιστών και εθνικιστών” που αντιδρούσαν στο άθλιο και αντεθνικό σχέδιο ισλαμοποίησης και τελικά τουρκοποίησης της Λέσβου και όχι μόνον.

Ο στόχος ήταν προφανής.

Ήθελαν να ανακτήσουν το “ηθικό πλεονέκτημα” που είχαν χάσει γιατί ο κόσμος είχε επιτέλους ξυπνήσει και από τα όσα ήταν σε εξέλιξη στις Καστανιές του Έβρου.

Το ίδιο σχέδιο εξυπηρετούν ΜΚΟ, κύκλοι δικαιωματιστών ακόμα και στελέχη κομμάτων -άσχετα με το τι πραγματικά επιδιώκουν- με εκείνους που πολιορκούσαν την Ελλάδα στον Έβρο, με “όπλο” τους αλλοδαπούς εισβολείς.

Και τώρα, “μούγκα στη στρούγκα”.

Ένα μεγάλο εύγε στις αστυνομικές αρχές της Λέσβου που βρήκαν τους πραγματικούς δράστες. Να είναι σίγουροι ότι έκαναν κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται και νομίζουν ορισμένοι.

Όμως, προσοχή, να τους προστατέψει η ΕΛΑΣ, γιατί κινδυνεύουν. Εκείνοι που τους έβαλαν, έχουν τη δύναμη να τους φυγαδεύσουν και αν δεν μπορούν, να τους κάνουν να σωπάσουν για πάντα.

Όσο δε για την κυβέρνηση, τώρα κατάλαβε ότι ο στόχος όλων αυτών που συμβαίνουν στη Λέσβο και τα άλλα νησιά, αλλά και στον Έβρο, είναι η ίδια η  κυβέρνηση, η πολιτική σταθερότητα της πατρίδας μας, η ίδια η Ελλάδα.

Η υπόθεση αυτή να πάει μέχρι το τέλος, όποιος κι αν κρύβεται από πίσω.

Μην κωλώσετε, γιατί θα το πληρώσετε ακριβά.

Μέχρι τέλους, λοιπόν…

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Χριστίνα 21 Μαρτίου 2020 - 17:53

Ελπίζω να είδατε και τα εξής που δημοσιεύτηκαν στο Έθνος:

“Λέσβος: «Εισαγόμενοι» εμπρηστές από την Αθήνα έκαψαν το σχολείο προσφύγων
ΕΛΛΑΔΑ

21.03.2020 08:26
Αλέξανδρος Καλαφάτης

Μία μεγάλη ανατροπή επιφύλασσε η έρευνα της Αστυνομίας για το οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού με στόχο την προσφυγική δομή «One Happy Family» και το «Σχολείο της Ειρήνης» για προσφυγόπουλα, απέναντι από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Λέσβο.

Ο περίεργος εμπρησμός είχε γίνει στις 20.30 βράδυ Σαββάτου, στις 7 Μαρτίου 2020. Όπως λένε στο ethnos.gr αξιόπιστες πηγές, η φωτιά μπήκε από «επαγγελματίες» και έκαψε μία πολύ μεγάλη έκταση, καταστρέφοντας ολοσχερώς το κτίριο του σχολείου και προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στην υπόλοιπη προσφυγική δομή.

Οι υποψίες αρχικά είχαν πέσει σε ομάδες ακροδεξιών της Λέσβου που είχαν στοχοποιήσει ανθρωπιστικές οργανώσεις και ΜΚΟ.

Ύστερα από πολυήμερη έρευνα ο εμπρησμός εξιχνιάστηκε. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος ζει μόνιμα στη Λέσβο και εργάζεται ως διερμηνέας, όπως και για ακόμα δύο Παλαιστίνιους, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και μετέβησαν στο νησί αποκλειστικά για να κάψουν την προσφυγική δομή που λειτουργεί από ισραηλινή ανθρωπιστική οργάνωση.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι οι δύο Παλαιστίνιοι από την Αθήνα ταξίδεψαν για τη Λέσβο την ημέρα του εμπρησμού και γύρισαν πίσω την επομένη… Η Αστυνομία εξετάζει τη σχέση τους με Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με έδρα το κέντρο της Αθήνας... Στο μικροσκόπιο βρίσκεται, όμως, και ένα ακόμα άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία φέρεται να έκλεισε τα εισιτήρια με τα οποία ταξίδεψαν οι δύο Παλαιστίνιοι στη Λέσβο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μυστήρια και ταυτόχρονα πολύ σοβαρή υπόθεση. Οι φυσικοί αυτουργοί του εμπρησμού ενδεχομένως να λειτούργησαν κατ’ εντολή τρίτων. ”

Πηγή http://www.ethnos.gr/ellada/95446_lesbos-eisagomenoi-empristes-apo-tin-athina-ekapsan-sholeio-prosfygon

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ