Αρχική » Ρήξη – ηλεκτρονική συνδρομή

Ρήξη – ηλεκτρονική συνδρομή

από Άρδην - Ρήξη

 

Για τους φίλους/φίλες που διαμένουν στο εξωτερικό, ή για τους… ανυπόμονους που διαμένουν εντός της χώρας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής κάθε φύλλου της εφημερίδας Ρήξη σε ηλεκτρονική μορφή (pdf). Με μια απλή συνδρομή υποστήριξης (15€/χρόνο) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα σας στέλνουμε την εφημερίδα Ρήξη σε ηλεκτρονική μορφή… πριν ακόμα κυκλοφορήσει στα περίπτερα. Την ίδια στιγμή, με την συμβολή σας βοηθάτε στην οικονομική επιβίωση της εφημερίδας.

Η ηλεκτρονική συνδρομή είναι 15 ευρώ για έναν χρόνο. Για τα μέλη όμως του Άρδην κατεβάζουμε την συνδρομή στα 10 ευρώ για έναν χρόνο με την προσμονή ότι οι περισσότεροι φίλοι, που δεν είναι ήδη ηλεκτρονικοί συνδρομητές, θα γίνουν. Επίσης αν θέλουν να κάνουν σε κάποιο φίλο τους δώρο μια συνδρομή, η τιμή είναι πάλι 10 ευρώ. Το ποσό είναι μικρό, αλλά για την Ρήξη είναι σωτήριο προκειμένου αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί.

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στην τράπεζα, διαδικτυακά ή με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση: εφ. Ρήξη, Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος, 105 57, Αθήνα. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι: Λογαριασμός Τραπέζης: Εθνική Τράπεζα 116/768054-65, ΙΒΑΝ GR120110 1160 0000 1167 6805 465, ΒΙC: ETHNGRAA, Δικαιούχος: Γιώργος Καραμπελιάς. Πείτε μας επίσης από ποιο τεύχος θέλετε να ενεργοποιηθεί η συνδρομή. Με το που καταθέσετε τα χρήματα, θα σας στείλουμε την εφημερίδα.