Αρχική » Το σχόλιο της ημέρας: Γ. Καραμπελιάς ‘περίοδος σφοδρών ανασυνθέσεων’

Το σχόλιο της ημέρας: Γ. Καραμπελιάς ‘περίοδος σφοδρών ανασυνθέσεων’

από admin

[podloveaudio src=”http://localhost/ardinwps1/wp-content/uploads/2012/12/03_12.mp3″]

Εδώ και λίγο καιρό, κάνουμε μια προσπάθεια να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα σε καθημερινή βάση, ώστε να τη προσανατολίσουμε σε περισσότερο καθημερινά θέματα, με πρωτότυπα κείμενα, σχολιασμό της επικαιρότητας κ.ο.κ. Στο πλαίσιο αυτό, θα ξεκινήσουμε μια σειρά τηλεφωνικών σχολίων και συνεντεύξεων -θα πραγματοποιούνται 2-3 περίπου τη βδομάδα αρχικά, κι έπειτα κάθε μέρα, ώστε να καλύπτουμε την εγχώρια και τη διεθνή επικαιρότητα από τη δική μας σκοπιά.

Ως πρώτο σχόλιο, βέβαια, ο Γ. Καραμπελιάς, ο οποίος μιλάει για τη συμφωνία του Eurogroup της προηγούμενης εβδομάδας, για την στρατηγική του πρωθυπουργού, τη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά, πολλά άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

Ρόδιος 4 Δεκεμβρίου 2012 - 12:27

Μπράβο παιδιά. Πολύ σωστή πρωτοβουλία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
herrk 4 Δεκεμβρίου 2012 - 15:59

Πράγματι. Είναι καλό να ξέρει κανείς εγκαίρως και εν συντομία τις θέσεις του Αρδην. Αυτό κυρίως ζητά εξάλλου όποιος επισκέπεται μια ιστοσελίδα πολιτικού χώρου (παραπομπές σε καλά, μη πρωτοτυπα κείμενα γίνονται και αλλού)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 9 Δεκεμβρίου 2012 - 14:22

Συμφωνώ απόλυτα, άριστη κίνηση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιχάλης Τσολάκης 9 Δεκεμβρίου 2012 - 18:05

Να παρατηρήσω πάντως ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να μην βγει στους δρόμους και να ζητά εκλογές ΄΄ευγενικά΄΄, είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη η ενδεδειγμένη, όσο και αν ακούγεται περίεργα και εντελώς αντίθετο με την διαπίστωση ότι αυτή η κυβέρνηση διαλύει την χώρα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξαναγκάσει εκλογές, όχι όμως σίγουρα και να τις κερδίσει! Όλοι θα του ρίξουν το ανάθεμα ότι μισό χρόνο (μην πω αν το έκανε νωρίτερα!) μετά τις διπλές εκλογές και ενώ η χώρα δίνει τον αγώνα της, ακολουθώντας ατομικές ιδιοτελείς στρατηγικές προκαλεί για ακόμη μια φορά την αναταραχή! Εδώ δεν τολμά να πει μια αλήθεια ο Τσίπρας (θυμηθείτε την ιστορία με την Αργεντινή όπου δικαιώνεται! Ή την πιο πρόσφατη όπου τον κατηγόρησαν ότι ……διώχνει τους επενδυτές!!!) και όλο το σύστημα των εγκάθετων ΜΜΕ (των πορνοκάναλων όπως σωστά τα χαρακτήρισε ο Μιχαλολιάκος! ) πέφτει πάνω του να τον φάει ζωντανό!
Και ο ελληνικός λαός? Αφού έκανε την επιλογή του, δηλαδή Σαμαράς + κλεπτοκρατία, τώρα λούφαξε και …..κλαίει την μοίρα του! Αν εξαιρέσουμε την μεγάλη διαδήλωση της ψήφισης του Μνημονίου 3, κατά τα άλλα οι αντιδράσεις είναι υποτονικότατες παρά τα όργια που συμβαίνουν στην χώρα! Θα μου πείτε ότι σε αυτό φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν εμπνέει και συνεχώς υποπίπτει σε τακτικές αστοχίες! Συμφωνώ αλλά λιγότερο από μισό χρόνο μετά τις εκλογές, υπό αυτές τις συνθήκες αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώξει εκλογές θα ηττηθεί κατά κράτος, με δραματικές συνέπειες για τον ίδιο και την Ελλάδα! Δυστυχώς, η κατά την γνώμη μου, ενδεδειγμένη στρατηγική είναι η αναμονή μέχρι που ο παραδοσιακά …..παρτάκιας, ζαμανφουτίστας και σε μόνιμη ύπνωση ευρισκόμενος Έλληνας νιώσει την ……σωτηρία αλά Σαμαράς στο πετσί του και αντιδράσει! Θα μου πείτε ότι αυτό συνεπάγεται μεγάλες απώλειες για την χώρα! Σίγουρα, για αυτό οι εκλογές των Μαϊού/Ιουνίου ήταν τόσο σημαντικές! Τώρα, πέρα από την διπλή καταστροφή των προηγούμενων εκλογών σημασία έχει να μην …..τριτώσει το κακό και η επόμενη μάχη να είναι οπωσδήποτε νικηφόρα αλλιώς…..!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ