Αρχική » «Μωραίνει κύριος…»

«Μωραίνει κύριος…»

από admin

Σα να μην έφτανε το γενικότερο κλίμα κατάντιας των φοιτητικών εκλογών, όπου ενώ η χώρα χρεοκοπεί οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες κάνουν πάρτι μέσα στις σχολές, διατρανώνοντας την πίστη τους στους εθελόδουλους κομματικούς τους πάτρωνες, έχουμε τώρα και τις αθλιότητες της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας.

Άρκεσε, λοιπόν, η συμμετοχή ενός κύπριου νέου, ενεργού μέλους του αντικατοχικού-αντιομοσπονδιακού κινήματος στο ψηφοδέλτιο των ΕΑΑΚ στην Ιατρική, για να επιδοθεί σ’ ένα ρεσιτάλ κατασυκοφάντησης και λασπολογίας, το οποίο ξέφυγε τόσο πολύ ώστε προκάλεσε την απορία όλων.

Με πανελλαδική (!) ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα, και έβαλε τους φοιτητές της να μοιράζουν στα πανεπιστήμια όλης της χώρας, αποκαλύπτει δήθεν ότι ο συγκεκριμένο είναι τάχα «εθνικιστής» και καταγγέλλει τα ΕΑΑΚ, για την συνεργασία τους μαζί του. Έτσι, βγάζει φόρα παρτίδα σε όλη την Ελλάδα το όνομα του φοιτητή, και επιδεικνύει κάποια δήθεν στοιχεία που υποτίθεται πως αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους.

Τι κι αν ο συγκεκριμένος έχει συμμετάσχει ενεργά όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό κίνημα αντίστασης ενάντια στην Τρόικα και τα Μνημόνια. Τι κι αν έχει συλληφθεί στο Σύνταγμα, μαζί με τόσους όλους που εισέπνευσαν τόννους δακρυγόνα, την ίδια στιγμή που τα γκρουπούσκουλα του ΚΚΕ έκαναν πορείες εκτόνωσης μακριά, στην Ιερά Οδό; Τι κι αν συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πόλη;

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ΚΚΕ-ΠΚΣ, που βάλλουν κατά αδίκων διότι προσπαθούν να υποκρύψουν τη δική της εγκληματική στάση που τηρούν απέναντι στο κυπριακό απ’ όταν ανήλθε το ΑΚΕΛ στην εξουσία.

Αυτήν την πρωτοφανή και απαράδεκτη για Κομμουνιστικό Κόμμα τυφλή υποστήριξη ενός προέδρου που κατέστρεψε την κυπριακή δημοκρατία και οικονομία, έβαψε τα χέρια του με αίμα στο Μαρί, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έφερε στο νησί την Τρόικα για να παραδώσει τη σκυτάλη της υποδούλωσης στον Αναστασιάδη. Όλα αυτά τα χρόνια το αγωνιστικό ΚΚΕ έκανε γαργάρα τα εγκλήματα της κυβέρνησης Χριστόφια, και μόνο σε κάτι μισόλογα της ίδιας της Αλέκας Παπαρήγα μπορούμε να εντοπίσουμε κάποια δείγματα αποστροφής.

Βρήκε, λοιπόν, ν’ ασχολείται τον φοιτητή από την Πάτρα: Γιατί προφανώς ο χώρος του Άρδην, στον οποίον δραστηριοποιείται χαλάει το νέο αμάγαλμα που έχει κατασκευάσει ο νέος Γ.Γ. του κόμματος και οι συν αυτώ, της «Ελλάδας ως ιμπεριαλιστικής χώρας», της άρνησης της κατοχής και του εθνικοαπελευθερωτικού χαρακτήρα της λαϊκής πάλης για ν’ αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από την παράδοση του ΕΑΜ στο ΚΚΕ, και να το εξουδετερώσει ολοκληρωτικά από κάθε σοβαρή απήχηση που έχει αυτό στην ελληνική κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Ρόδιος 19 Απριλίου 2013 - 20:14

Τι είχες Γιάννη-Τι είχα πάντα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατσινας ανδρεας 20 Απριλίου 2013 - 23:05

Εθνικιστές είναι η κεφάλα σας, Ιεχωβάδες του Περισσού..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ