Αρχική » Επικίνδυνα σενάρια ηλιθίων και εξωφρενικές φήμες

Επικίνδυνα σενάρια ηλιθίων και εξωφρενικές φήμες

από Άρδην - Ρήξη

26-bruegel_blinden

Κυκλοφορεί μια πολύ επικίνδυνη φήμη από σήμερα το πρωί Τετάρτη 1η Ιουλίου. Συγκεκριμένα σήμερα στα Νέα στη στήλη του ο Γ. Παπαχρήστος μεταφέρει ένα διάλογο που έγινε στο υπουργικό συμβούλιο την Κυριακή όταν ανακοινώθηκε ότι από Δευτέρα θα επιβληθούν capital controls. Μεταφέρουμε το διάλογο όπως δημοσιεύτηκε στα Νέα, φύλλο 1ης Ιουλίου:

“- Να ανακοινώσουμε ότι επιβάλλουμε  capital controls με παράλληλη επιβολή πλαφόν στις αναλήψεις, και να μην κλείσουμε τις τράπεζες. Να τις αφήσουμε ανοιχτές. 

– Μα τι λες; Παρενέβησαν διάφοροι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπουκάρει ο κόσμος στις τράπεζες και να τα κάνει λίμπα!…

– Αυτό θέλουμε, να τα κάνει λίμπα ο κόσμος. και μετά να κατεβάσουμε μερικές μονάδες στον δρόμο, να περιφρουρήσουν τις τράπεζες. Με τον τρόπο αυτό, και την κίνηση στις τράπεζες θα μηδενίσουμε, και ορισμένα μέτρα που ενδεχομένως θα απαιτηθούν αργότερα θα μπορούμε να επιβάλουμε εύκολα. 

Η πρόταση φυσικά απερρίφθη – και καλώς απερρίφθη. Αν το μεταφέρω εδώ, είναι για να καταδείξω πως λειτουργεί το μυαλό ορισμένων αυτές τις κρίσιμες ώρες…”

(Διευκρινίζω ότι ο υπουργός ΔΕΝ είναι ο Καμμένος. Άλλος είναι…)

Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα. Κάποιων τα μυαλά παραζαλισμένα από την πολύ ιδεοληψία μπορεί να νομίζουν ότι βρίσκονται δεκαετίες πίσω και ότι θα βγάλουν το στρατό για να περισώσει την Επανάσταση. Αν δεν ισχύει ο προηγούμενος διάλογος και είναι σενάριο του δημοσιογράφου να βγει επίσημα η κυβέρνηση και να το διαψεύσει, έχει ήδη καθυστερήσει…

Άρδην-Ρήξη

*Το Άρδην την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 20.00 οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: “Το δημοψήφισμα και οι συνέπειές του“. Θα μιλήσουν:

Κώστας Δαμαβολίτης, βουλευτής ΑΝΕΛ

Γιώργος Καραμπελιάς, Άρδην

Γιώργος Παπαδόπουλος – Τετράδης, πρ. διευθυντής σύνταξης Ελευθεροτυπίας

Στην αίθουσα Ρήγας Βελεστινλής, Ξενοφώντος 4 στο Σύνταγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

Αναστασια 1 Ιουλίου 2015 - 13:42

Ο Βαρουφακης ειναι σιγουρα , θελει χαος για να επιβαλει το bitcoin

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
v 1 Ιουλίου 2015 - 14:15

Αδερφε καλυτερα κατεβασε το

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλελέυθερος 1 Ιουλίου 2015 - 16:38

Ε καλά δεν μας λες και κάτι καινούργιο. Οι άνθρωποι δικτατορία του προλεταριατου ονειρεύονται. Απλά επειδή ο ηγέτες τις αστικής λεγόμενης τάξης κοιμούνται-για να μην γράψω τ’ιποτ άλλο-την αντίσταση θα την κ’ανουν κάποιοι δημοκράτες αριστεροί.Και όλοι οι δημοκράτες θα τους ακολουθήσουμε.-

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιωργος 1 Ιουλίου 2015 - 23:35

Δεν διαβαζω κατι για την σταση των μμε και τις προσβολες εναντια στους Ελληνες απο τους τζιτζιφιογκους των βρυξελων.Κριμα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύη 2 Ιουλίου 2015 - 00:20

Tέτοια φτηνά αρθράκια “κυκλοφορούν φήμες” χωρίς επώνυμες αναφορές ή καταγγελίες μόνο ηλίθιοι και μικρόνοες τα γράφουν και τα αναρτούν στο Διαδίκτυο άρδην – ρήξη!
Μη ξεπέφτετε στο κιτρινισμό και στη λασπολογία. Διατηρήστε ένα επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης.
Να αναρτήσετε παρακαλώ το σχόλιό μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
diaxeiristis 2 Ιουλίου 2015 - 09:30

Τέτοιους χαρακτηρισμούς για τελευταία φορά θα δεχτούμε. Για να εξηγούμαστε το άρθρο έχει και υπογραφή συντάκτη και πηγή αν δεν ισχύει ας βγει η κυβέρνηση να το διαψεύσει. Υπάρχει νομίζω ακόμα υπουργός Τύπου (που έχει εξαφανιστεί) να ζητήσει τον λόγο από την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο, αλλά έχουν περάσει 24 ώρες και δεν εχουν αντιδράσει καθόλου. Κατηγορίες για κιτρινισμό αλλού λοιπόν.
Ο Τσίπρας μια εβδομάδα είναι κλεισμένος στο Μαξίμου και πρώτη φορά θα βγει σήμερα για να πάει στο Πεντάγωνο. Τελευταία φορά ασχολούμαστε μαζί σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ