Αρχική » Γιατί Εναλλακτικό ραδιόφωνο;

Γιατί Εναλλακτικό ραδιόφωνο;

από Άρδην - Ρήξη

Μέσα στην διαδικτυακή αρένα όπου όλοι λίγο έως πολύ αναζητούμε έναν υψωμένο αντίχειρα που θα μας φτιάξει τη διάθεση, εμείς ανακαλύπτουμε ξανά τη χαρά του Ραδιοφώνου.

 

Συναντήθηκαν λοιπόν κάτω από τη στέγη του Εναλλακτικού Ραδιοφώνου, το εφηβικό μας όνειρο, ο παντοτινός μας έρωτας για τη μουσική, η αγάπη για τον τόπο μας και ο δημιουργικός διάλογος με τον υπόλοιπο κόσμο, δηλαδή η ανάγκη για αληθινή επικοινωνία.

Γιατί Εναλλακτικό Ραδιόφωνο ;

– Γιατί αναζητούμε τη σύνθεση πολιτιστικής πρότασης και πολιτικής στάσης, μπολιάζοντας την καθημερινότητά μας με ένα όραμα: Να αναστοχαστούμε το μέλλον εκσυγχρονίζοντας την πολυποίκιλη παράδοσή μας.

– Γιατί επιθυμούμε να αναδείξουμε τις αξίες ενός άλλου πολιτισμού ενημέρωσης πέραν της μετάδοσης στεγνών πληροφοριών, των προκάτ σχολιασμών, των λάιφ στάιλ εκπομπών, και της μεταμοντέρνας πόζας.

– Γιατί το ραδιόφωνο για εμάς δεν αναλώνεται στην μονόδρομη επικοινωνία του πομπού και του δέκτη, αλλά είναι προϊόν σχέσης προσώπων.

– Κυρίως γιατί μεγαλώσαμε με το ραδιόφωνο ανοιχτό, με το δάκτυλο στοREC περιμένοντας το αγαπημένο μας τραγούδι. Γιατί ταξιδέψαμε με τη φαντασία μας σε μέρη που μόνο το ραδιόφωνο μπορούσε να μας πάει και όλα αυτά αρχίζουν να μας λείπουν.

Για όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε το εγχείρημα του Εναλλακτικού Ραδιοφώνου, να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής προσέγγισης πάνω στην ενημέρωση και στον πολιτισμό.

 

Μάθετε  περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/enallaktikoradio/

και ακούστε μας ζωντανά στο  www.enallaktikoradio.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ