Αρχική » Ανατροπή στο Δήμο Αθηναίων

Ανατροπή στο Δήμο Αθηναίων

από Άρδην - Ρήξη

Όθων Ιακωβίδης (2/V/2019)

Το καθεστώς της κυβερνώσας κομματοκρατίας που οδηγεί τη πατρίδα μας όλο και πιο βαθειά στην καταστροφή, πρέπει να ανατραπεί.

Η ανατροπή αυτή, δεν πρέπει να αργήσει, διότι κάθε μέρα που περνά, βυθίζει την πατρίδα μας όλο και πιο βαθειά στον όλεθρο της.

Για να γίνει αυτή η ανατροπή, πρέπει το καθεστώς να νικηθεί κατά κράτος, σε βαθμό εξαφάνισης του.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει “εν μια νυκτί”. Θα γίνει με διαδοχικά χτυπήματα, που το καθένα θα πρέπει να είναι δυνατότερο από το προηγούμενο.

Οι επικείμενες Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων, προσφέρουν μία εξαιρετική ευκαιρία και πρόκληση για το πρώτο χτύπημα ενάντια σ’ αυτό το σάπιο καθεστώς, αφού η “μάχη” που θα δοθεί εκεί, δεν είναι (πρωτίστως) μία μάχη προγραμμάτων καθαριότητας, ευταξίας, κλπ, καθώς όλ’ αυτά αποτελούν πρόφαση και κάλυψη της πραγματικής μάχης που (ειδικά για το Δήμο Αθηναίων) είναι μία πολιτική μάχη συμβόλων.

Η νίκη του υποψηφίου θα πάει στο κόμμα του και ο συμβολισμός τού προσώπου του, θα καταστεί “κρατούσα άποψη και πρακτική” στη ζωή της κοινωνίας μας για το επόμενο διάστημα.

Έτσι,

  • Ο Κώστας Μπακογιάννης, της γνωστής πολιτικής φάρας των Μητσοτακαίων, πέραν της κομματοκρατίας, συμβολίζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία αποτελεί ύβρη στη Δημοκρατία και στην Αξιοκρατία. Αξίες, χωρίς τις οποίες καμία πρόοδος δεν είναι δυνατή. Αυτό θέλουμε;;
  • Ο Νάσος Ηλιόπουλος, παιδί του κομματικού σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ, πέραν της κομματοκρατίας, συμβολίζει την (από το κόμμα αυτό εξόχως αναδειχθείσα) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ , που παρουσιάζει τον Δεξιό Νεοφιλελευθερισμό ως “Αριστερά”, τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ως πατριωτισμό, το “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” ως “ΟΧΙ” και, γενικώς, το μαύρο ως άσπρο, ή το παράλογο ως λογικό. Αυτό θέλουμε;;
  • Ο Ηλίας Κασιδιάρης, συμβολίζει τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ, που θέλει να επιβάλει την άποψη του με χτυπήματα ροπάλων και σουγιάδων, εφαρμόζοντας στην ανθρώπινη κοινωνία το “Νόμο της ζούγκλας”, στα πρότυπα των “Ταγμάτων εφόδου” του Χίτλερ και του Μουσολίνι. Αυτό θέλουμε;;
  • Ο Παύλος Γερουλάνος, συμβολίζει τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΛΑΡΩΝ, καθώς αποτελεί το alter ego τού ΓΑΠ, δηλαδή τού Πα.Σο.Κ, που έριξε ύπουλα και με πρόγραμμα, την Ελληνική κοινωνία στην αιχμαλωσία και στα βασανιστήρια των Μνημονίων, προκειμένου να σωθούν οι Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες.

Όποιο, από αυτά τα κομματικά σύμβολα, νικήσει, θα είναι μία μεγάλη ήττα της γενέτειρας της Δημοκρατίας, Αθήνας, αλλά και ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.

Το “αντίπαλο δέος” σε όλες αυτές τις επιλογές, είναι η Δημοτική παράταξη “ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον διανοητή και πολιτικό ακτιβιστή ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ, που βρίσκεται σταθερά, όλα τα χρόνια της ζωής του, μακριά από τη μπόχα της σάπιας κομματίλας.

Όμως, για να νικήσουμε το καθεστώς αυτό, πρέπει, προηγουμένως, να υπερφαλαγγίσουμε το οχυρό προστασίας που αυτό έχει κτίσει και πίσω από το οποίο είναι ταμπουρωμένο.

Το οχυρό αυτό, είναι η προπαγάνδα του.

Αυτή δεν αφήνει να φανεί η γύμνια του και η αδυναμία που πραγματικά έχει αυτό το σάπιο καθεστώς.

Αυτή είναι που καθιστά τον ελέφαντα (λαό) ακίνδυνο, καθς  τον κρατά να μη κάνει ένα βήμα πέρα από τα δύο που του επιτρέπει το πιασμένο στο πασαλάκι λουρί, που είναι δεμένο το πόδι του.

Άρα: η Δημοτική “μάχη της Αθήνας” ταυτίζεται με “ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΊΑΣ”.

Νικώ τη “Μιντιοκρατία”, σημαίνει πως κατορθώνω να περάσω και να διαχύσω το μήνυμα μου στην κοινωνία, χωρίς να κάνω χρήση των ΜΜΕ.

Πρέπει, λοιπόν, το μήνυμα μας αυτό, που περιγράφει τον κίνδυνο από τον οποίο απειλείται η Αθήνα (και μέσω αυτής ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία) να πάει σε κάθε οικογένεια του Δήμου Αθηναίων. Χωρίς τη βοήθεια της τηλεόρασης και των εφημερίδων.

  • Μπορεί να γίνει αυτό; και πώς;;

Μπορεί ! Χέρι με χέρι, πόρτα – πόρτα, πρόσωπο με πρόσωπο.

 

Απλά, χρειάζεται κόσμο, δηλαδή εσένα και τους φίλους σου.

  • Οπότε: Όποιος/όποια θέλει να προσφέρει στον κρίσιμο αυτόν αγώνα, λίγο χρόνο ή χρήμα, το δηλώνει εδώ:  http://www.athinaellada.gr/epikinonia/

Αυτή η απλή και εύκολη πράξη, μπορεί να φέρει την ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ που έχουμε ανάγκη, ως λαός που υφίσταται ύπουλη επίθεση, εξαπατώμενος και αιχμαλωτιζόμενος με αόρατα, αλλά αποτελεσματικότατα δεσμά, όπως είναι το συναίσθημα του φόβου. Διότι, αυτό που κρατά ακίνδυνο τον δεμένο σ’ένα πασαλάκι ελέφαντα, δεν είναι ούτε το πασαλάκι, ούτε το σκοινί, αλλά Ο ΦΌΒΟΣ που έχει ενσταλαχτεί στο μυαλό του, όταν από μικρός, κάθε φορά που τραβούσε και έσπαζε το πασαλάκι, τού έμπηχναν μία σουβλερή βελόνα στην κοιλιά του, που τον πονούσε αφόρητα…

Η Νίκη της Δημοτικής παράταξης “ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, δεν θα είναι μία νίκη του Γιώργου Καραμπελιά και της παράταξης του.

Θα είναι η πρώτη Νίκη του Δημοκρατικού/Πατριωτικού Μετώπου, που είναι απαραίτητο να σχηματισθεί, εν όψει των επερχόμενων σύντομα, βουλευτικών εκλογών.

Αδέρφια Έλληνες, έχουμε χρέος στην Ελλάδα μας !

Κάντε κάτι!! Κάντε το ελάχιστο που μπορείτε. Αυτό που σας ζητείται εδώ, για να σώσουμε την πατρίδα μας από το καθεστώς της κυβερνώσας κομματοκρατίας που, εναλλασσόμενη στην εξουσία πότε ως “Αριστερά/Κεντροαριστερά” Σκύλλα και πότε ως “Δεξιά/Κεντροδεξιά” Χάρυβδης, οδηγεί την πατρίδα μας, τη μάνα Ελλάδα μας, όλο και πιο βαθειά στην καταστροφή!!…

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

konstantinos thanopoulos 5 Μαΐου 2019 - 22:04

Βάλτε ένα πανώ που να γράφει για την θεσμική ενσωμάτωση της κοινωνίας στην πλατεία συντάγματος… ότι έχουμε ένα μοναρχικό σύστημα εξουσίας με ολιγαρχική θεμελίωση… και αφήστε τους περαστικούς να σας ρωτάνε γι αυτά…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ