Αρχική » Δείγματα γραφής: Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

Δείγματα γραφής: Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

από Άρδην - Ρήξη

Από το Άρδην τ. 90 Ιούνιος-Αύγουστος 2012

Επιλογή κειμένων και εικόνων από την «Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών» της Χρυσής Αυγής: http://ideology-studies.blogspot.gr. Διατηρείται η ορθογραφία του πρωτοτύπου.

Ποιός είμαι, πού πάω…
«Γιατί τα extreme sports είναι ‘‘αποκλειστικότητα’’ των λευκών;»

Ο συνειδητοποιημένος Άριος από τη φύση του δεν φοβάται το θάνατο. Αν φοβόταν δεν θα υπήρχε σήμερα Άρια φυλή. Η δυναμική του ως είδος, πηγάζει από τις φυσικές τάσεις του να στρατεύεται, να φιλοσοφεί και να εμπορεύεται, ακολουθώντας αυτά τα ταλέντα ξεχωριστά ή και σε συνδυασμό, αφού το ένα δεν αναιρεί τις περισσότερες φορές το άλλο. Είναι σχεδιασμένος έτσι, ώστε να παλεύει για να κατακτά νέα εδάφη, να δημιουργεί συγκεκριμένους κανόνες και μορφές διαβίωσης και να τους επιβάλλει κατά βούληση, χωρίς ενοχές και αμφιβολίες, αφού θεωρεί και αποδεδειγμένα έτσι έχει αποδειχθεί ότι είναι, ότι αποτελούν τον επιθυμητό ακόμη και από τις υπόλοιπες φυλές ενδεδειγμένο τρόπο ζωής και σκέψης. Η πιο ισχυρή απόδειξη δεν είναι άλλη από τη γνωστή στον κόσμο ιστορία, ακόμη και με τη σημερινή εκφυλισμένη εκδοχή της, όπως αυτή έχει επιβληθεί. Δεν είναι και τόσο μακρινές εκείνες οι εποχές, με τελευταία έκφανσή τους την βρεττανικού τύπου αποικιοκρατία, κατά τις οποίες ο λευκός εξερευνούσε και ανακάλυπτε νέους κόσμους και επέβαλλε τον εαυτό του και τις θέσεις του με το σπαθί στο χέρι.
[…]
Γι’ αυτό τον λόγο στον σημερινό «πολιτισμένο» κόσμο ο λευκός και η κυριαρχική φύση του πολεμάται λυσσαλαία από τους αλλόφυλους που οδηγούνται από τον μοντέρνο βασιλιά του Σκότους, τον Σημίτη φύλαρχο της γωνίας με το ενεχυροδανειστήριο. Ο φύλαρχος αυτός δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εκμεταλεύεται τη μια και μοναδική αδυναμία του λευκού. Την φυσική του τάση να υπερασπίζεται τους αδύνατους και να προστατεύει τα δίκαιά τους. Ναι, αυτή είναι η αδυναμία του λευκού, όπου στηρίζει όλες τις προπαγάνδες του ο τοκογλύφος της γειτονιάς του πλανήτη γη. Αυτή η ανωτερότητα σκέψης που δημιούργησε κάποτε ιπποτικά μυθιστορήματα που απήγγειλαν τροβαδούροι στις αυλές της Δύσης και έπη όπως του Διγενή στις πόλεις της Ανατολής, είναι η πηγή της αθλιότητας στην οποία έχει υποπέσει ο λευκός. Άθελά του βέβαια και χωρίς εξ αρχής να το αντιληφθεί, αφού η αλλοτροίωση της σκέψης του ξεκίνησε υπόγεια και ύπουλα για να καταλήξει στις μέρες μας σε κατά μέτωπο επίθεση σε οποιαδήποτε μορφής αντίδρασή του. Άλλο ένα μειονέκτημα του λευκού. Αντιλαμβάνεται ως εχθρό, μόνο αυτόν που κρατά όπλο οποιασδήποτε μορφής. Τότε τον αντιμετωπίζει και με σουγιά κι ας κρατά εκείνος καλάζνικοφ. Φυσικά χάνει. Γιατί πλέον είναι αργά κι έχει φροντίσει το σημιτικό κράτος που τον περικλείει να του έχει πάρει ακόμη και το δίκανο του παππού για τις μπεκάτσες.
[…]
Tα στρατεύματα του φυλάρχου που αποτελούνται από ορδές εμποτισμένων με αρρώστιες αλλόφυλων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης βρίσκονται ήδη ανάμεσα στα πόδια του λευκού. Εκείνος πάλι βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου και σπάει τις καρέκλες του γηπέδου για να εκτονωθεί, χωρίς να σκέφτεται ότι θα μπορούσε κάλιστα, αντί να πετάει πέτρες από τα μάρμαρα του Συντάγματος στους αστυνομικούς για να ξεσπάσει και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα αυτών που έχουν σταλεί από τον τοκογλύφο για να τον σφάξουν και να του μεταδώσουν φυματίωση, AIDS και σύφιλη, να κάνει αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένος. Να στραφεί εναντίον του αλλόφυλου, όπως επιτάσουν τα γονίδια που αρνείται να ακούσει και να τον στείλει σε κάποιον από αυτούς τους παράδεισους με τα πιλάφια και τις παρθένες του Θεού που πιστεύει.
Νίκη Δαναών
htp://ideology-studies.blogspot.gr/2011/09/blog-post_19.html

Ο αρχαιότερος χαιρετισμός

Σ ύμφωνα με τις θεωρίες της σύγχρονης ιατρικής, το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν μια ηλεκτρική μπαταρία που παράγει ηλεκτρικό και μαγνητικό ρεύμα. […] Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι τις ανθρώπινες πράξεις «θετικού τύπου», όπως το να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον, να γράψουμε, να χειριστούμε εργαλεία, κλπ. τις κάνουμε με το δεξί χέρι, το θετικά φορτισμένο. Από εκεί προέρχεται και η έννοια του δεξιοτέχνη και του επι-δέξιου. Το δεξί χέρι λοιπόν, δίκαια καλείται να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στον πιο αρχαίο και παγκόσμια διαδεδομένο ανθρώπινο χαιρετισμό. Ένα χαιρετισμό που, όπως μας έχει δείξει ο ιστορία, μπορούμε να πούμε ότι χρησιμοποιούταν από άτομα τις ίδιας φυλής ως δήλωσης σεβασμού, φιλίας και αγάπης.
[…]
Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία. Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί.

http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/07/blog-post_14.html

Το αιώνιο σύμβολο

Ο αγκυλωτός σταυρός (τετρασκέλιον ή γαμμάδιον για τους αρχαίους Έλληνες), η λεγόμενη Σβάστικα, σύμβολο του περιστρεφόμενου ήλιου, είναι το πιο αρχαιότερο ιερό, μυστικό και το πιο διαδεδομένο σύμβολο του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι η ναζιστική περίοδος τερματίστηκε περισσότερο από 50 έτη πριν, η δυνατότητα της Σβάστικας να αποκρούει, να προσελκύει, να εκφοβίζει και να συναρπάζει συνεχίζετε αδιάκοπα.
Τι είναι αυτό που κάνει αυτήν την απλή, κομψή εικόνα να ασκεί μια δύναμη που υπερβαίνει οποιαδήποτε λογική εξήγηση; Επειδή ζούμε σε μια εποχή στην οποία η λογική και η ορθολογιστική ικανότητα είναι οι ιδεολογικοί ακρογωνιαίοι λίθοι των κρίσεων, η έννοια ότι η Σβάστικα έχει κάποια έμφυτη, σχεδόν απόκρυφη, ικανότητα να μας συνδέει με μια άλλη βαθύτερη σφαίρα της συνείδησης μας, μας απασχολούσε πάντα.
Η Σβάστικα είναι, στην ουσία, ένα αρχαίο φυλετικό σύμβολο. Είναι κεντρικό στις θρησκευτικές ζωές των αρχαίων λαών, όπως των Κελτών, των Ελλήνων, των Ινδών. Και ο λόγος για τον οποίο η Σβάστικα ασκεί μια τέτοια δύναμη πέρα από το δυτικό μυαλό είναι ότι αντηχεί βαθιά κάτω στα βάθη της ευρωπαϊκής ψυχής, δηλαδή το αρχέγονο φυλετικό πνεύμα.
http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/01/blog-post.html

Η Εθνικοσοσιαλιστική ιδέα

Η Εθνικοσοσιαλιστική ιδέα σχετίζεται ελάχιστα με την έννοια πολιτική, κατά την κοινή χρήση του όρου. […] Η πεμπτουσία του εθνικοσοσιαλισμού ευρίσκεται πολύ πέραν αυτού του επιπέδου… Είναι μια κοσμοθεωρία, μια πλήρης και αυτάρκης φιλοσοφία της ζωής, καλύπτουσα κάθε πλευράν της ανθρώπινης υπάρξεως.
Κατά την ουσία της, η εθνικοσοσιαλιστική ιδέα υπερβαίνει, όχι μόνο την Λευκή Φυλή και την εποχή μας, αλλά τελικώς εκφράζει εκείνην ακριβώς την μυστηριώδη και αλάνθαστη σοφία, δυνάμει της οποίας η Φύσις ζει και δημιουργεί. Δηλαδή, ο εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί την συνειδητή έκφραση των θεμελιωδών Νόμων της Φύσεως, που διέπουν την ζωή μας. Αφετηρία του είναι η απεριόριστη αγάπη προς την δημιουργία σ’ όλη της την πολλαπλότητα, ο αβίαστος βαθύς σεβασμός της σοφίας της Φύσεως και η αυθεντική διακαής βούληση διατηρήσεως της ζωής, που είναι αποκύημα αυτής της σοφίας, δια της οργανώσεως της ανθρώπινης κοινωνίας συμφώνως προς αυτούς τους θεμελιώδεις νόμους. Συνεπώς, ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εφαρμογή των φυσικών και βιολογικών νόμων επί των διαφόρων περιοχών της ανθρώπινης ζωής. […]

Polv H. Rus-Knudsen *
Εθνικοσοσιαλισμός, Η Βιολογική Κοσμοθεωρία

http://ideology-studies.blogspot.gr/2011/10/blog-post.html

* Ο συγγραφέας του κειμένου (το σωστό του όνομα είναι Povl H. Riis-Knudsen) είναι ένας Δανός νεοναζί, πρόεδρος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος Δανίας που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση όταν ζήτησε δημόσια, μεταξύ άλλων, την στείρωση των μη-λευκών κατοίκων της Δανίας. Στο έργο του προσπαθεί να συνδέσει τον Εθνικοσοσιαλισμό με τον μαρξισμό και έφθασε να επισκεφτεί και την τότε Ε.Σ.Σ.Δ., καθώς απεχθανόταν τους συντηρητικούς δεξιούς. (σημ. Άρδην)

Ο ελιτισμός στην ιδεολογία μας

Ο άνθρωπος έχει διάφορα επίπεδα σκέψης, πάντα το πίστευα. Όσο περνά ο καιρός το βλέπω όλο και πιο έντονα, οπότε τείνω να το θεωρώ ως γεγονός. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό που έχω κατά νου ταυτίζεται το με το IQ, αφού δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά ή την λογική, αλλά εν γένει με την αντίληψη των πραγμάτων.
[…]
Θεωρώ επίσης πως άπαξ και ένας νους διαπεράσει ένα επίπεδο σκέψης δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο, ακόμα και αν το θέλει. Μερικοί κορυφαίοι διανοητές και φιλόσοφοι εξέφρασαν αυτό ακριβώς το θέμα μέσα από έργα τους.
[…]
Η σύγχρονη ηθική επιβάλλει να αισθάνομαι ενοχή για το ότι θεωρώ εαυτόν ανώτερο από κάποιους άλλους και συνεπώς θα έπρεπε ως γνήσιος “δημοκράτης” να τους παραχωρήσω ίσα δικαιώματα και συνεπώς το δικαίωμα να ορίζουν την ζωή τη δική μου και του Έθνους μου, αφού είναι περισσότεροι.
Ένα σημαντικό επίπεδο στην νόηση ενός ανθρώπου, ένα σημείο το οποίο θεωρώ κομβικό για την ίδια την σκέψη, είναι το σημείο που ένας άνθρωπος μπορεί να σπάσει μέσα του τα δόγματα και να δει την σκέψη πίσω από αυτά. Δηλαδή να μπορεί να μου εξηγήσει τις σκέψεις του πέρα από την συνήθη διατράνωση πίστης στο status quo και τις επιταγές του. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, η κραταιά πλειοψηφία που απαιτεί η δημοκρατία δηλαδή, έχουν ως μοναδική άμυνα απέναντι στην διαφωνία την πλήρη άρνηση και τον θυμό.
[…]
Περαιτέρω διαχωρίσεις, περισσότερες διακρίσεις, όπως βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, μα τι ρατσιστής, σπισιστής, ναζιστής και ότι οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτείς πρέπει να είμαι. Ω τι όνειδος για την ίδια την σκέψη θα σκεφτεί ο Ιουδαϊκά σκεπτόμενος αντιφασίστας. Καμμία ενοχή δεν νιώθω σας πληροφορώ. Γνωρίζω γιατί δρω και δρω γιατί γνωρίζω. Το κίνητρο μου, σε αντιδιαστολή με αυτά που λέτε, δεν είναι το μίσος, αλλά η αγάπη. Δεν μπορεί παρά να είναι αγάπη το γεγονός ότι ασχολούμαι ακόμη.
Αγάπη για το Έθνος μου, συνεπώς και για την Φυλή μου, συνεπώς και για όλο τον κόσμο, έναν κόσμο όμως δομημένο πάνω στα θεμέλια του Σεβασμού, μακριά από τις διεθνιστικές, εθνοκτόνες, ισοπεδωτικές ιδεοληψίες. Για την Ευρώπη των Εθνών και ακολούθως την Γη των Εθνών, για να ζει ο καθένας στην πατρίδα του, ανάμεσα στο Έθνος του, για να μπορέσει ο πολιτισμός του να ακμάσει και να του αντιστοιχεί ταυτόχρονα. Για τον εναγκαλισμό της Ανθρωπότητας με την Φύση, μια Φύση που προστάζει για διαφορετικές Φυλές ανθρώπων, που προφανώς δεν είναι ίσες ούτε ίδιες, αλλά διαφορετικές. Για μια κοινωνία εθνική και φυλετική, όπου οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι, αλλά Όμοιοι. Για την Κοινωνία των Ομοίων.
Όχι δεν νιώθω καμμία ενοχή, ούτε μοναξιά που δεν σας καταλαβαίνω τους από κάτω μου, ούτε περιμένω εσείς να με καταλάβετε. Δεν έχω καμμία επιθυμία επιστροφής στην άμορφη μάζα σας. Είμαι Χρυσαυγίτης, έχω βρεθεί στην Κοινωνία των Ομοίων και σας αγαπάω τόσο πολύ που θα αγωνιστώ για να μεγαλώσει αυτή και να σας συμπεριλάβει όλους ή σχεδόν όλους καλύτερα, αφού συγχωρέστε με και πάλι, αλλά Θεός δεν είμαι για να συγχωρώ, ούτε αδύναμος για να συμβιβάζομαι. Είμαι ελιτιστής, το ομολογώ. Είμαι αντικομμουνιστής όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί ξέρω τον κομμουνισμό επαρκώς. Είμαι αντιφιλελεύθερος όχι γιατί το γράφουν οι ενάντιοι του, αλλά γιατί το γράφουν ανάμεσα στις γραμμές τους οι πατέρες του. Φτύνω τον Μπακούνιν γιατί όλοι οι δυνάστες που πίνουν το Αίμα του Λαού μου προπαγανδίζουν τις ιδέες του, τις οποίες ξέρω και πλέον περιφρονώ, γιατί ζω στον κόσμο του, τον βλέπω και θέλω να τον γκρεμίσω.
Είμαι ελιτιστής, δεν σας το κρύβω. Μην προσπαθείτε να με τραβήξετε προς τα κάτω, δεν θέλω. Μόνο πάνω πηγαίνω, τον κακοτράχαλο ανήφορο παίρνω, άμα τολμάτε ελάτε και εσείς.
K.A.

http://ideology-studies.blogspot.gr/2011/02/blog-post_12.html

Ποιος είναι Λευκός;

Εκείνοι από εσάς που έχουν χρόνια ή δεκαετίες, θεατές ή μετέχοντες στην αντίσταση εναντίον της δολοφονίας της Λευκής φυλής, γνωρίζουν πως προβοκάτορες έχουν επιτεθεί στην φυλετική καθαρότητα που πρεσβεύουν οι αρχηγοί για να αμφισβητήσουν τα κίνητρά τους. Κατά την γνώμη μου εν μέρει η αιτία που αυτό έχει δουλέψει επιτυχώς υπέρ του εχθρού, είναι ένας νους γαλουχημένος από μιαν αλλότρια θρησκεία. Μία θεμελιώδης αρχή του Ιουδαιοχριστιανισμού και ένα μέρος από το θανάσιμο δέλεαρ του είναι ότι επιτρέπει, υποδεέστεροι άνθρωποι να απαιτούν ανώτερη κατατάξη χωρίς την ανάλογη προσπάθεια. Ένας ιουδαιοχριστιανός, που με IQ 90 και με μιαν άθλια ζωή μπορεί να βαπτιστεί, να απαγγείλει λίγες τυπικές λέξεις και όρους, ξαφνικά επιζητεί εξέχουσα θέση, ανώτερη από αυτήν ενός ανθρώπου, που είναι υπέρτερος ένα εκατομμύριο φορές στην διάνοια και τον χαρακτήρα.
[…]
Εάν κάποιοι φαίνονται για Λευκοί, δρουν ως Λευκοί, πολεμούν ως Λευκοί, τότε, μέχρι οι πράξεις τους να αποδείξουν κάτι αντίθετο, αυτοί είναι ο Λαός μας. Από την άλλη, αδιαφορούμε για την καταγωγή ή την εμφάνιση, εκείνων που αντιτίθενται, κριτικάρουν, εμποδίζουν ή αποτυγχάνουν να υποστηρίξουν τον σκοπό μας, δεν είναι δικοί μας φίλοι.
David Lane *
Μετάφραση: Teuton
http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/08/david-lane.html

* Ο David Lane ήταν ιδρυτικό μέλος της φασιστικής οργάνωσης The Order,

«Ελληνισμός» & «Ελληνικότης»

Γ ια μας ο όρος Ελληνισμός δεν είναι, ούτε και παριστά κατ’ αρχάς ένα σύνολο Ιδεών και έργων πολιτισμού. Για μας είναι περισσότερο Έλληνας ο Πομάκος της Θράκης με την γνήσια Αρχαιοελληνική καταγωγή από τον οιονδήποτε φανατικό στον… εθνισμό του «έλληνα», που φυλετικά δεν ανήκει στο γένος μας. Αυτό γιατί καμία επίκτητη γνώση, κανένα ιδεολόγημα δεν είναι δυνατόν να καταργήσει τον φυσικό Νόμο. Είναι για μας ο όρος Ελληνισμός πρωτίστως όρος με περιεχόμενο φυλετικό.
[…]
Είναι για μας ο «Ελληνισμός» ένα σύνολο ανθρώπων κοινής φυλετικής καταγωγής, κοινού «αίματος» και είναι η «Ελληνικότης» η στάση ζωής, ο τρόπος ο διανοητικός και ψυχικός, που γνήσια προκύπτει από τους δημιουργούς αυτού του συνόλου. Την Φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού κανείς καλόπιστος και ανοικτός νους δεν είναι δυνατόν να αμφισβητήσει.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ