Αρχική » Η Λευκωσία είναι Αιδώ

Η Λευκωσία είναι Αιδώ

από Άρδην - Ρήξη

του Β. Φτωχόπουλου, από το Άρδην τεύχος 60, Ιούλιος – Αύγουστος 2006

Η Λευκωσία είναι ΑΙΔΩ, η μόνη στήλη σ’ ολόκληρο τον ελληνικό τύπο που είναι ανοικτά εναντίον του τρίπτυχου ιδεολογικού πακέτου ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. Το κυρίαρχο αυτό τρίπτυχο έχει καταφέρει ν’ αλλοιώσει τη μεταπολιτευτική Ελλάδα σε σημείο που είναι πια αγνώριστη. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, απεχθάνομαι εξ ίσου τους δεξιούς, αγαπώ τους Εβραίους και δεν θα ήθελα ποτέ την εξαφάνισή τους, αλλά την ένταξή τους σε μια δημοκρατική Παλαιστίνη και όντως έχω φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι και δεν έχω πάθει τίποτε το κακό. Μιλώ πάντα για το τρίπτυχο των εξουσιαστών Αριστερών, Εβραίων και Γκέι που σήμερα κατά κόρον ποδοπατούν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

• Είχα χρόνια να δω τον ΛΑΛΑ. Τον είδα στην Κύπρο και πολύ πρόσφατα στην ΕΡΤ, στο πρόγραμμα GOALYWOOD. Αίφνης αγάπησα το ΡΙΚ και ας έκανα αγώνες σκληρούς για το δικαίωμά μας να βλέπουμε τα ελλαδίτικα κανάλια.
• Θυμάστε που κοροϊδεύαμε τους Κύπριους για τις αγγλικούρες τους; Τότε καλά κάναμε. Τι να πούμε όμως για τους έξυπνους καλαμαράδες που έχουν λατινοποιήση τη γλώσσα μας; SHIT!! or MERDE that is the lifestyle question.
• Να θυμάστε, το περιβόητο LIFESTYLE αφαιρεί το στυλ απ’ τη ζωή μας. Το είπε ο Mark Easton σε πρόσφατη συνέντευξή του.
• Αν έχετε εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι γνωρίζω τον Mark Easton ή διερωτάστε ποιος είναι αυτός ο τύπος, τότε μάλλον είστε και σεις λαϊφσταλιστές, διότι τέτοιος άνθρωπος δεν υπάρχει απλώς είπα και εγώ να πουλήσω λίγη μούρη.
• Μπήκα σε ταξί στην Αθήνα και τότε μόνον κατάλαβα τι έχει πάθει η Ελλάδα μας. Ο ταξιτζής ήτο ο συνηθισμένος αγενέστατος ταξιτζής, χοντρός, άσχημος και κομπλεξικός. Μόνο που η μουσική που άκουγε δεν ήταν λαϊκά αλλά Βανδή και τέτοια. Όταν του έκανα παρατήρηση για τη μουσική που ακούει έγινε ο πιο κάτω διάλογος:
Εγώ: Παλιά οι ταξιτζήδες ακούγανε Καζαντζίδη και τέτοια.
Ταξιτζής: Κύπριος είσαι;
Εγώ: Ε, ναι.
Ταξιτζής: Σπουδαία η Βίσση. Την ξέρεις προσωπικά;
Εγώ: Εδώ παρακαλώ. (Ο ταξιτζής σταματάει. Πληρώνω χωρίς πουρμπουάρ και κατεβαίνω τη Σόλωνος. Από το φαρμακείο ακούγεται η Βίσση να τραγουδάει τα πήρες όλα κι έφυγες άλλως Everything. Προσπαθώ να νιώσω περήφανος μα δεν τα καταφέρνω. Έχω πονοκέφαλο).
• Ο Σωμερίτης και ο Πρετεντέρης δεν είναι αριστεροί, ούτε Εβραίοι, ούτε γκέι. Γαμιάδες είναι. Να γαμήσουν την Κύπρο θέλουν κι ας γίνει το αίμα της αυλάκιν, όπως λέμε κι εμείς εδώ στην Κύπρο.
• Στο www.philenews.com θα βρείτε τις εύστοχες απαντήσεις του Άριστου Μιχαηλίδη προς τον πολύ κύριο Πρετντέρη.
• Λίγα σας γράφω στην πρώτη μας επικοινωνία. Την άλλη φορά περισσότερα. Τελειώνω μ’ ένα έξοχο αρθρίδιο του συντρόφου Σάββα Παύλου που δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο, 2-7-2006, και ένα του συντρόφου Άριστου Μιχαηλίδη που δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο, 16-6-2006. Απολαύστε τα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ