Αρχική » π. Νικόλαος Λουδοβίκος για τους εμβολιασμούς: «Η μεταφυσικοποίηση του εμβολίου είναι μια μορφή κοινωνικής παράνοιας» (βίντεο)

π. Νικόλαος Λουδοβίκος για τους εμβολιασμούς: «Η μεταφυσικοποίηση του εμβολίου είναι μια μορφή κοινωνικής παράνοιας» (βίντεο)

από Αναδημοσιεύσεις

Απόσπασμα από το 3o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον π. Νικόλαο Λουδοβίκο με θέμα: «Η Παναγία κι εμείς». Όλη την συζήτηση μπορείτε να την ακούσετε εδώ: https://youtu.be/MUIV2x0eboU

Μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος Λουδοβίκος λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό το πράγμα να φτάνει [το εμβόλιο] να γίνεται μια τεράστια μεταφυσική και να λέμε ότι αυτό το πράγμα είναι αποτέλεσμα σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να εξαφανίσουν τα 4/5 της ανθρωπότητας […] αυτά όλα είναι νοσηρά. Συγχωρείστε με αλλά είναι ευκαιρία να τα πω. Ο άνθρωπος πορεύεται με μια απλή πίστη. Ο Άγιος Δαμασκηνός λέει ‘πίστη άπαντα τα εν τω βίω συνίστανται’. Παίρνεις ένα αεροπλάνο για να πας στην Αθήνα, ή από την Αθήνα για να ρθεις στην Θεσσαλονίκη, γιατί πιστεύεις ότι το αεροπλάνο θα πάει στην Αθήνα! Ναι ή όχι; Παντρεύεσαι μια γυναίκα διότι θεωρείς ότι αυτό που βλέπεις εκείνη τη στιγμή είναι ικανό να σου διασφαλίσει μια λογική κοινωνία μαζί της για τα επόμενα χρόνια. Αποδέχεσαι ένα παιδί, παρ’ όλο που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό –έτσι δεν είναι;– επειδή θεωρείς ότι αυτό το παιδί μπορεί να ολοκληρωθεί πραγματικά όμορφα η ζωή του [ ] Λοιπόν, άπαντα τα εν τω βίω εν τη πίστη συνίστανται».

https://www.youtube.com/watch?v=aUuHHSgBtmw

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Ανδρέας 29 Αυγούστου 2021 - 23:50

Και κάτι που μπορεί να το δει κανείς και ως αντίλογο
https://www.youtube.com/watch?v=awzbOwf8CxQ&t=136s

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ