Αρχική » Δωρεάν μαθήματα από φοιτητές του ΕΜΠ σε μαθητές

Δωρεάν μαθήματα από φοιτητές του ΕΜΠ σε μαθητές

από admin

 

από το Κουτί της Πανδώρας

Είκοσι φοιτητές των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προσφέρουν δωρεάν εδώ και λίγες μέρες ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο να πληρώσουν τα δίδακτρα του φροντιστηρίου.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν οι φοιτητές του ΕΜΠ προσπάθησαν να αναζητήσουν μεθόδους παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες.

Προς το παρόν υπάρχουν 10 μαθητές οι οποίοι παρακολουθούν τα ιδιαίτερα μαθήματα από τους φοιτητές αλλά όπως εξηγούν οι φοιτητές τα αιτήματα αυξάνονται συνεχώς. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες που άτυπα παραχωρούνται από την σχολή, αλλά είναι πιθανόν να φιλοξενηθούν και στο κτίριο του 3ου και του 7ου Λυκείου Ζωγράφου.

«Ολοι στο Πολυτεχνείο μας βοηθούν και προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε όποιον μαθητή μας έχει ανάγκη» εξηγεί ο Νίκος Δημόπουλος, φοιτητής του ΕΜΠ. Μάλιστα αντίστοιχες κινήσεις ετοιμάζονται από Χημικούς Μηχανικούς και την Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Πληροφορίες:
Νίκος Δημόπουλος
Email: dwreanmathimata@yahoo.gr
Τηλ: 6973588917

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ