Αρχική » Παρουσίαση νέων κύκλων εκδηλώσεων στον Ιανό (Συνέντευξη Τύπου Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου)

Παρουσίαση νέων κύκλων εκδηλώσεων στον Ιανό (Συνέντευξη Τύπου Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου)

από Άρδην - Ρήξη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 12μ.

στο CAFE του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24)

 Με νέους κύκλους εκδηλώσεων, νέους συνεργάτες και πρωτοβουλίες, υποδέχεται το 2015 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα, σε μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο IANOSCAFE-Σταδίου24.

Στη συνέντευξη τύπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΙΑΝΟΥ,  Νίκος Καρατζάς και οι επιμελητές των νέων κύκλων εκδηλώσεων: Ναταλί Χατζηαντωνίου δημοσιογράφος, Νίκος Θρασυβούλου δημοσιογράφος, Μαργαρίτα Πουρνάρα δημοσιογράφος, Κατερίνα Σχινά δημοσιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, μεταφράστρια και ο Γιώργος Καραμπελιάς συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής.

Στην συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστεί επίσης το εκθεσιακό πρόγραμμα της IANOS Αίθουσας Τέχνης, που διευθύνει καλλιτεχνικά η Μικρή Άρκτος και επιμελείται η Ίρις Κρητικού.

Η νέα πρωτοβουλία του ΙΑΝΟΥ λαμβάνει χώρα, ακριβώς στη συμπλήρωση 30 χρόνων δημιουργικής και επιτυχημένης δράσης του ΙΑΝΟΥ στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού, αλλά και στη συμπλήρωση των 9 χρόνων του πολυσύχναστου  καταστήματος και χώρου εκδηλώσεων της Σταδίου.

Στόχος του ΙΑΝΟΥ ήταν και παραμένει  πάντα η ουσιαστική συμβολή για την παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού, με πρώτο και σημαντικότερο μέσο την άμεση επαφή και συνομιλία του κοινού με τους δημιουργούς, αξιοποιώντας την βαθειά σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει 30 χρόνια τώρα με τους σταθερούς συνοδοιπόρους του. Το αναγνωστικό και φιλότεχνο κοινό.

Σας περιμένουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ