Αρχική » Οι επιχειρήσεις που διέκοψαν την διαφήμιση τους στον «Σουλειμάν»

Οι επιχειρήσεις που διέκοψαν την διαφήμιση τους στον «Σουλειμάν»

από admin

του Λεωνίδα Κουμακη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη της «επιδότησης» των τουρκικών σήριαλ ώστε να προσφέρονται είτε έναντι εξευτελιστικού τιμήματος, είτε εντελώς δωρεάν στους καναλάρχες (και) των ελληνικών ΜΜΕ με την προϋπόθεση να μεταδίδονται στην τουρκική γλώσσα, ώστε η «τουρκική κουλτούρα» να μπαίνει ανενόχλητη σε κάθε ελληνικό σπίτι και την έναρξη προβολής της απροκάλυπτης νεο-οθωμανικής προπαγάνδας μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Σουλειμάν», η απαίτηση για την απόσυρση της σειράς αυτής πήρε την μορφή συγκέντρωσης υπογραφών στην ιστοσελίδα «Άρδην/Ρήξη» την οποία έχουν ήδη υπογράψει χιλιάδες συνειδητοποιημένοι Έλληνες. (Για να υπογράψετε και εσείς την απαίτηση απόσυρσης της τηλεοπτικής σειράς «Σουλειμάν» κάντε κλικ εδώ).

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που ξεκίνησαν να διαφημίζονται στην τουρκική τηλεοπτική σειρά «Σουλειμάν», άρχισαν σταδιακά να επιδεικνύουν ευαισθησία απέναντι στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των πελατών τους και ακυρώνουν κάθε διαφημιστική παρουσία τους στην τουρκική προπαγανδιστική τηλεοπτική σειρά που «μεταμορφώνει» ένα ψυχρό δολοφόνο σε άκακο αγγελούδι παραμορφώνοντας κάθε έννοια ιστορικής αλήθειας για τις ανάγκες της «γνωριμίας» του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού με το «οθωμανικό μεγαλείο».

Μεταξύ των δεκάδων επιχειρήσεων που ακύρωσαν την διαφημιστική τους προβολή στην σειρά αυτή περιλαμβάνονται οι εταιρίες:

LOREAL, NESTLE, Vodafon, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Βερόπουλος, Carrefour, ΑΒ Βασιλόπουλος, LIDL, ΝΙΚΑΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΟΠΤΙΜΑ (Dirollo), ΦΑΓΕ, Παπαδοπούλου, MEDIA MARKT, Άμβυξ (Serkova), GlaxoSmith (Sensodyne) και πολλές άλλες.

Όσες όμως επιχειρήσεις συνεχίζουν να ξοδεύουν τα διαφημιστικά τους κονδύλια για να υποστηρίζουν την νεο-οθωμανική προπαγάνδα στην Ελλάδα μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σουλειμάν» του ΑΝΤ1, θα γνωστοποιηθούν σύντομα μέσα από την ιστοσελίδα μας σε ξεχωριστή ανάρτηση (με τηλέφωνα και e-mail της κάθε μιας ξεχωριστά).

Κανένας δεν πρέπει να αγοράζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που συνεχίζουν να  επιδεικνύουν πλήρη αναισθησία στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες Ελλήνων καταναλωτών τους!

Παρακολουθείτε προσεκτικά τον επικαιροποιημένο κατάλογο των εταιρειών που συνεχίζουν να διαφημίζονται στην τηλεοπτική σειρά «Σουλειμάν» και αγνοείστε επιδεικτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους!

Αν δεν υπογράψατε ακόμα το επιτακτικό αίτημα απόσυρσης της νεο-οθωμανικής προπαγάνδας του «Σουλειμάν» κάντε το τώρα εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ