Αρχική » Συνδυασμός «Μένουμε Θεσσαλονίκη»: Κάλεσμα σε συνέντευξη τύπου έναντι γερμανικού προξενείου

Συνδυασμός «Μένουμε Θεσσαλονίκη»: Κάλεσμα σε συνέντευξη τύπου έναντι γερμανικού προξενείου

από admin

Τι γυρεύει μια αδέσμευτη νεανική δημοτική κίνηση έξω από το γερμανικό προξενείο της πόλης;

Σε μια κανονική, ελεύθερη δημοκρατική χώρα η απάντηση είναι: ΤΙΠΟΤΑ!

Εδώ όμως είναι Ελλάδα. Εδώ είναι Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη, η Μέρκελ έχει διορίσει ειδικό υφυπουργό, για να επιβλέπει την «εξυγίανση» των ελληνικών δήμων, υπό την καθοδήγηση της γερμανικής τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εδώ, λειτουργεί ελληνογερμανική συνέλευση συνεργασίας που συντονίζει την στρατηγική αποδιάρθρωσης της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης, κανονίζοντας την ελληνογερμανική επιχειρηματική συνεργασία με αντικείμενο την ιδιωτικοποίηση της περιουσίας και των δραστηριοτήτων των ΟΤΑ.

Και συμβαίνει το πρωτοφανές! Οι γερμανικοί Δήμοι, από τους πιο χρεωμένους στην Ευρώπη, να παραδίδουν συμβουλές εξυγίανσης των ελληνικών Δήμων, που είναι από τους λιγότερους χρεωμένους στην Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την εκστρατεία, διαμαρτυρόμενος μάλιστα στην γερμανίδα Καγκελάριο, ότι ο απεσταλμένος της δεν εργάζεται όσο θα έπρεπε προς την συμφωνημένη κατεύθυνση.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας αυτήν την πολιτική, το μόνο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανεργίας που έχει αναλάβει είναι… μαθήματα γερμανικών για νέους που επιθυμούν να εργαστούν ως νέοι γκεσταρμπάιτερ στην «μητρόπολη» της Ε.Ε.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις βασικότερες έδρες όπου εξελίσσεται μια θλιβερή όσο και εγκληματική συμπαιγνία σε βάρος της χώρας, του τόπου, και των νεώτερων γενεών. Στην οποία τα γερμανικά συμφέροντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βασικός κόμβος αυτής της συμπαιγνίας, είναι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και ένας από τους κεντρικούς της σταθμάρχες, ο νυν δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, μαζί με τα κατεστημένα κόμματα, και όλους όσους στηρίζουν αυτές τις πολιτικές.

Γι’ αυτό μια αδέσμευτη δημοτική κίνηση νέων, που θέλει να καταγγείλει την νέα ξενιτιά, την καταστροφή της χώρας και της πόλης, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανακοινώνει την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές έξω από το γερμανικό προξενείο.

Περισσότερα στην συνέντευξη τύπου που διοργανώνουμε στο πεζοδρόμιο, απέναντι από το γερμανικό προξενείο, την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 12 μ.μ.

Μένουμε Θεσσαλονίκη

«Ούτε φυγή – Ούτε υποταγή»

τηλ επικοινωνίας : 2310 543751 | 6972720422 | 6982118925|

email: menoumethess@gmail.com | @menoumethess

menoumethess.wordpress.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ