Αρχική » Η πρώτη συνέντευξη Tύπου της αδέσμευτης νεανικής δημοτικής κίνησης Μένουμε Θεσσαλονίκη (video)

Η πρώτη συνέντευξη Tύπου της αδέσμευτης νεανικής δημοτικής κίνησης Μένουμε Θεσσαλονίκη (video)

από admin

Η πρώτη συνέντευξη τύπου της αδέσμευτης νεανικής δημοτικής κίνησης Μένουμε Θεσσαλονίκη /«Ούτε φυγή – Ούτε υποταγή» (video)

Από την Ιστοσελίδα της δημοτικής κίνησης Μένουμε Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε έναντι του Γερμανικού Προξενείου, η πρώτη συνέντευξη Tύπου της αδέσμευτης νεανικής δημοτικής κίνησης Μένουμε Θεσσαλονίκη /«Ούτε φυγή – Ούτε υποταγή».

Κατά τη διάρκεια της sυνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής της κίνησης, Γιώργος Ρακκάς, έδωσε το ευρύτερο πλαίσιο και στίγμα του νεανικού εγχειρήματος. Ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στα αίτια που οδηγούν την αδέσμευτη δημοτική κίνηση να πραγματοποιήσει την πρώτη της συνέντευξη, έξω από το Γερμανικό Προξενείο. Ενώ στο τέλος της τοποθέτησής του, σκιαγράφησε τις βάσεις μιας άλλης Θεσσαλονίκης και ενός νέου οράματος για την πόλη.

Στη συνέχεια η Σοφία Νικολαϊδου, παρουσίασε τα σημεία στα οποία κινείται ο νεανικός συνδυασμός. Ενώ στο τέλος ο Γιώργος Μπύρος και ο Κωνσταντής Σεβρής αναφέρθηκαν στο ζήτημα της μετανάστευσης των νέων στο εξωτερικό και τη νεανική ανεργία.

Από τη μεριά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας, παρευρέθηκαν και κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθούν τα βίντεο από τη συνέντευξη Tύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ