Αρχική » ΡHΞΗκέλευθα – Γιατί δημιουργήθηκε το Κίνημα Άρδην; (βίντεο)

ΡHΞΗκέλευθα – Γιατί δημιουργήθηκε το Κίνημα Άρδην; (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

ΡHΞΗκέλευθα – Το καθημερινό σχόλιο του Γιώργου Καραμπελιά.
Θέμα: Γιατί δημιουργήθηκε το Κίνημα Άρδην;

Εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στην ιστοσελίδα του Άρδην και της Ρήξης, όπου ο Γιώργος Καραμπελιάς, καθημερινά, θα κάνει ένα σύντομο σχόλιο για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα καθώς και για γενικότερα ιδεολογικά ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Γαβριήλ Θ. Λαμψίδης 2 Δεκεμβρίου 2016 - 18:01

Επειδή ο χρόνος πιέζει και ο θυμός του λαού μπορεί να …ξυνίσει τον ίδιο το λαό, αντί να πλήξει τους εφιάλτες, σκέφθηκα πως τώρα που έχετε μετεξελιχθεί σε Κίνημα, θα ήταν σκόπιμο και ορθό να κάνετε μιαν επικοινωνία με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και να ενώσετε τις δυνάμεις και επιδιώξεις σας. Όλα σήμερα δεν υπάρχει καιρός να γίνουν με τρόπο ιδανικό. Προέχει να προλάβουμε την επανάληψη αυτού που ζούμε. Εσείς που αφουγκράζεστε την Κοινωνία ποιαν εκτίμηση έχετε; Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος είναι εξαντλημένος και χρειάζεται μια δική του επιτυχία μέσω αυτών που είναι σε απόλυτη αντίθεση με το καθεστώς γενικά; Θα ήθελα την απάντησή σας, ώστε αν χρειαστεί να αναπτύξω αναλυτικότερα την πρότασή μου, την οποία θεωρώ και ορθή και πραγματοποιήσιμη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νοστος 4 Δεκεμβρίου 2016 - 14:59

Η ελληνικη αριστερα εχει αποδηχτει ανεπιδεκτη της διδασκαλειας του Καραμπελια.
Γνωμη μου ειναι οτι καλητερες δυνατοτητες συνεργασιας υπαρχουν με την δεξια. Και μαλιστα με τη ΝΔ που ειναι και το σοβαροτερο κομμα αυτη τη στιγμη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίλης Δ. Μπαρτάς 5 Δεκεμβρίου 2016 - 18:34

Το Κίνημα Άρδην θα είναι πολύ καλό να συνεργαστεί με άξιες μορφές του Ελληνισμού όπως ο κ. Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Άγγελος Συρίγος, ο Στρατηγός ε.α. κ. Φράγκος Φραγκούλης, η κ. Ελένη Θεοχάρους, ο κ. Γιώργος Λιλλήκας και πολλούς άλλους σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ