Αρχική » Εκδήλωση: “Σιωπηρή Άλωση, Η κοινωνία μπροστά στο δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα” (Πειραιάς – 3/4/17)

Εκδήλωση: “Σιωπηρή Άλωση, Η κοινωνία μπροστά στο δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα” (Πειραιάς – 3/4/17)

από Άρδην - Ρήξη

Το ΆΡΔΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, η ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΛΩΣΗ, Η κοινωνία μπροστά στο δημογραφικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα
(με αιτία υπαρκτά ζητήματα και αφορμή το ομώνυμο βιβλίο του Τάσου Λαυρέντζου)

τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, στις 19.30,
στην αίθουσα εκδηλώσεων
του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), Καραΐσκου 111, 3ος όροφος

Ομιλητές:
NIKOΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, αντιπρόεδρος Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΖΟΣ, σύμβουλος επιχειρήσεων, συγγραφέας

Συντονισμός: Μανώλης Εγγλέζος, δικηγόρος, Άρδην Πειραιά

Σε συνέχεια σειράς εκδηλώσεων που αφορούν στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, συζητούμε τώρα για τη βραδυφλεγή βόμβα του δημογραφικού και του μεταναστευτικού ζητήματος που έχουν τύχει (αν έχουν τύχει) μόνο δημοκοπικής προσέγγισης από την επίσημη πολιτεία και το κατεστημένο πολιτικό σύστημα.

Κι όμως, καμιά προσπάθεια για ανανέωση της παράδοσής μας, για παραγωγική ανασυγκρότηση, για αντίσταση στη Νέα Τάξη, τους δανειστές και το Νεοοθωμανισμό δε μπορεί να λειτουργήσει αν δεν υπάρχουν αυτοί που θα την υλοποιήσουν.

Η ελληνική κοινωνία, όπως τη γνωρίζαμε, αργοσβήνει κάτω από το βάρος της μείωσης του πληθυσμού και της υπογεννητικότητας. Από την άλλη, ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας βρίσκεται σε τροχιά διάλυσης, μέσα από μια διαδικασία διπλής μετανάστευσης, δικής μας νεολαίας προς το εξωτερικό και εισερχόμενων πληθυσμών μη αφομοιώσιμων προς το εσωτερικό.

Οι ομιλητές σκιαγραφούν τα ζητήματα και προτείνουν ακολουθητέες πρακτικές προς αντιμετώπισή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Βασίλης Δ. Μπαρτάς 3 Απριλίου 2017 - 00:05

Αγαπητοί φίλοι του Κινήματος ΆΡΔΗΝ και αγαπητέ κύριε Καραμπελιά.
Επειδή γνωρίζω ότι είστε από τους λίγους που νοιάζεστε & αγωνιάτε πραγματικά για την Πατρίδα και τα Εθνικά δίκαια, έχω μία πολύ σημαντική κατ’ εμέ καταγγελία να σας γνωστοποιήσω.
Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας σε μια δουλειά που είχα, παρατήρησα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας από την περιοχή που διαμένω, στο Θησείο, έως και την περιοχή που πήγαινα για δουλειά, στο Γαλάτσι, μεγάλες αφίσες από κάποιους αυτοαποκαλούμενους aftonome antifa που είχανε ολόκληρα κείμενα υποστήριξης υπέρ της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας του Σουλτάνου Ερντογάν και ενάντια στην Ελλάδα. Στα κείμενα αυτά γράφουνε ότι αυτός που κατέχει παράνομα, επιτίθεται και διεκδικεί επεκτατικά σε Αιγαίο και Κύπρο είναι η Ελλάδα(!!!) και το Ελληνικό κράτος(!!!). Μάλιστα κάνουν και σφοδρή επίθεση στο Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. ότι με τις σκληρές “εθνικιστικές” του θέσεις ακύρωσε και τορπίλισε την όποια “λύση” για το Κυπριακό(!!!). Δηλαδή αυτοί οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι αναπαράγουν και υποστηρίζουν στις άθλιες αυτές αφίσες τους όλες τις θέσεις, απειλές και διεκδικήσεις της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας εις βάρος του Ελληνισμού! Ποιοι κρύβονται από πίσω και ποιοι χρηματοδοτούν αυτούς τους απίθανους γραικύλους και την μισελληνική προπαγάνδα τους, πραγματικά μου γεννούν μεγάλα ερωτήματα και με ανησυχούν ειδικά αυτή την περίοδο. Αν μπορείτε, ψάξτε το θέμα, διότι νομίζω είναι άκρως σοβαρό.
Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα επέτρεψε και ανέχεται ελληνόφωνους γενίτσαρους-φερέφωνα της Άγκυρας να σπέρνουν την φιλοτουρκική προπαγάνδα τους μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας!

Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια & καλή δύναμη στο έργο σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ