Αρχική » Βιβλιοπαρουσίαση: Το Δημοτικό τραγούδι και η Αποτύπωση της ιδιοπροσωπίας του νεώτερου ελληνισμού” (Τρίκαλα – Τετάρτη 5 Ιουλίου)

Βιβλιοπαρουσίαση: Το Δημοτικό τραγούδι και η Αποτύπωση της ιδιοπροσωπίας του νεώτερου ελληνισμού” (Τρίκαλα – Τετάρτη 5 Ιουλίου)

από Άρδην - Ρήξη

Το κίνημα Άρδην και ο Λαογραφικός Όμιλος Ασκληπιός Τρικάλων διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά «Το Δημοτικό Τραγούδι. Αποτύπωση της ιδιοπροσωπίας του νεώτερου ελληνισμού», από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 8.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Ασκληπιός κ. Γιάννης Σούλιος, ο συγγραφέας, λαογράφος και ερμηνευτής παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών κ. Σωτήρης Γοργογέτας και ο συγγραφέας, εκδότης και επικεφαλής του κινήματος Άρδην κ. Γιώργος Καραμπελιάς.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, μέλος του κινήματος Άρδην κ. Σωτήρης Κύρμπας.

Θα ακολουθήσει συναυλία δημοτικών τραγουδιών με παραδοσιακή ορχήστρα.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα πλαίσια της εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ