Αρχική » 10/10/19 | Αθήνα | Εκδήλωση Άρδην: “Όχι στην μετατροπή της Ελλάδας σε τουρκικό προτεκτοράτο”

10/10/19 | Αθήνα | Εκδήλωση Άρδην: “Όχι στην μετατροπή της Ελλάδας σε τουρκικό προτεκτοράτο”

από Άρδην - Ρήξη

Το Άρδην οργανώνει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 19.30  εκδήλωση με θέμα:

“Όχι στην μετατροπή της Ελλάδας σε τουρκικό προτεκτοράτο”

Θα μιλήσουν:

Κωνσταντίνος Γρίβας, Καθηγητής Γεωπολιτικής

Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής – επικεφαλής του κινήματος Άρδην

Σάββας Καλεντερίδης, γεωπολιτικός αναλυτής – εκδότης

Βασίλειος Μαρτζούκος, αντιναύαρχος ε.α. – πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ

στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού, «Ρήγας Βελεστινλής», Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Βασίλης Δ. Μπαρτάς 2 Οκτωβρίου 2019 - 12:27

Καλήμερα σας και καλό μήνα σε όλους στο ΚΊΝΗΜΑ ΆΡΔΗΝ. Συγχαρητήρια για όλες αυτές τις εκδηλώσεις Εθνικής Αφύπνισης.
Χτες ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας έγινε το εξής απαράδεκτο από Ελλαδικής ηγεσίας (πολιτικής και στρατιωτικής), δεν επετράπη να πετάξουν Ελληνικά Πολεμικά Αεροσκάφη πάνω από την Ελεύθερη Κύπρο ενώ από τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε προετοιμασία για κάτι τέτοιο. Μάλιστα το γνώριζαν και οι διοργανωτές της στρατιωτικής παρέλασης στην Κύπρο.
Λυπάμαι ειλικρινά για το κατάντημα των Ελλαδικών ελίτ, πολιτικών και στρατιωτικών, που μονίμως σκύβουν το κεφάλι στους Τούρκους. Έχουν καταλάβει επιτέλους ότι με τέτοιους ραγιαδισμούς αποθρασύνουν πλήρως την Νεο-Οθωμανική Τουρκία στα επεκτατικά της σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού ή τέλοσπαντων είναι τόσο αποκομμένοι από την Εθνική συνείδηση?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζώντας Επικινδύνως 2 Οκτωβρίου 2019 - 21:36

Αξιότιμε κύριε Μπαρτά. Τον αν δεν επετράπη στα ελλαδικά μαχητικά να βρίσκονται πάνω από τη παρέλαση λόγω εξωγενών πιέσεων δεν το γνωρίζω. Αν το γνωρίζετε εσείς, καλό θα είναι να πείτε συγκεκριμένα ποίοι και τί γνώριζαν.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο προηγούμενος υπουργός αμύνης της Ελλάδος -ο οποίος κατα τα άλλα ΤΙΠΟΤΕ δεν έκανε στον τομέα της άμυνας- είχε στείλει επί δύο συναπτά έτη μαχητικά ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ τη συγκεκριμένη μέρα πάνω από την ελεύθερη Κύπρο. Ένας άνθρωπος ο οποίος λέρωνε τις στολές που καταχρηστικά φορούσε και για τον οποίο οι ένοπλες δυνάμεις ήταν το τσιφλίκι του.

Η αυθαίρετη χρήση των ενόπλων δυνάμεων από την κάθε κυβέρνηση για να ικανοποιηθούν οι πολιτικοί στόχοι της (από το να κάνει την υπηρέτρια στο μεταναστευτικό ή να τονώνει τα σουβλατζίδικα των περιοχών πέριξ των στρατοπέδων) ή η ματαιοδοξία του εκάστοτε υπουργού, πρέπει να σταματήσει.

Η αναπτέρωση του ηθικού του κυπριακού ελληνισμού και η αντιμετώπιση του αίσθηματος αδυναμίας μπροστά στο νεοθωμανισμό, ΔΕΝ περνά από την υπερπτήση κατά τη διάρκεια παρελάσεων δυο ΑΟΠΛΩΝ F16 που φτάνουν με εξωτερικές δεξαμενές για μια υπερπτήση και μετά πρέπει να γυρίσουν πίσω στη Κρήτη.

Περνά από την υπερπτήση ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ α/φ σε αεροναυτικές ασκήσεις -ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ της εποχής του ενιαίου αμυντικού δόγματος- ώστε οι πιλότοι να γνωρίζουν το έδαφος, περνά από τη περιοδική μεταστάθμευση αεροπλάνων στη βάση της Πάφου, περνά από την αγορά αεροσκαφών ιπτάμενου ανεφοδιασμού, περνά από το κλείσιμο στρατοπέδων που δεν εξυπηρετούν στρατιωτικούς σχεδιασμούς και ας φωνάζουν οι πολιτευτές, περνά από το κλείσιμο των οδοφραγμάτων, περνά από τη διακοπή των συνομιλιών με τους κατοχικούς, περνά από την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας, έστω και αν αυτό απαιτεί νέους φόρους.

Αν είναι να ζητήσουμε από την ελλαδική κυβέρνηση και την κυπριακή κυβέρνηση να συντονιστούν με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ για την υπεράσπιση των ελλήνων της Κύπρου, νομίζω ότι οι περισσότεροι -αν όχι όλοι/ες- από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας θα συμφωνήσουμε. Και ας τους κρίνουμε επί τούτων των θεμάτων και των ελλείψεων που παρουσιάζουν.

Αν είναι να κάνουμε “ενέσεις πατριωτισμού” αναπαράγοντας τα καραγκιοζιλίκια του χυδαίου και άκαπνου πρώην ΥπΑμ του ελλαδικού κράτους για να κοροϊδεύουμε το φτωχό λαό που μαθηματικά θα προδοθεί την κρίσιμη στιγμή ελλείψει της οποιαδήποτε προετοιμασίας, στην ουσία θα κάνουμε το παιχνίδι των εθνομηδενιστών οι οποίοι/ες χρησιμοποιούν τέτοιους ανθρώπους προκειμένου να μην μιλήσουν για το πρόβλημα Τουρκία και να κοιμίζουν τους πολίτες.

Η ηγεσία μιας χώρας μετριέται από το σχέδιο που παρουσιάζει στους πολίτες της και οι πολίτες της μετριώνται από την ικανότητά τους να αξιολογήσουν αυτό το σχέδιο. Ο ελληνισμός έχει πνιγεί στο κάβουρνο από την αδυναμία εκτίμησης της σημερινής πραγματικότητας που ο μέσος έλληνας ακόμα παρουσιάζει. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
STAMATIOS VAKIRTZIS 24 Νοεμβρίου 2019 - 19:59

Κε Μπαρτά είδατε ότι κάνατε λάθος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ