Αρχική » Έφυγε από τη ζωή ο φίλος και συναγωνιστής Γιώργος Παπασαράντος

Έφυγε από τη ζωή ο φίλος και συναγωνιστής Γιώργος Παπασαράντος

από Άρδην - Ρήξη

Απεβίωσε σήμερα 21 Φεβρουαρίου, σε ηλικία σαράντα ετών, πάνω στο άνθος της ηλικίας του, ο φίλος και συναγωνιστής Γιώργος Παπασαράντος, μετά από μακρά και αδόκητη ασθένεια που τον κράτησε επί έξι ολόκληρους μήνες στην εντατική.

Ο Γιώργος είχε εργαστεί ως μηχανικός στη ποντοπόρο ναυτιλία και ως μηχανικός εγκαταστάσεων.

Ενεργός αγωνιστής από μικρή ηλικία, δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα στις Π.Ν.Ο. και Π.Ε.Μ.Ε.Ν., σε οργανώσεις της Αριστεράς και του Αντιεξουσιαστικού χώρου και σε κινήσεις για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.

Ωστόσο ο ισχυρός πατριωτισμός του τον οδήγησε σε σταδιακή απομάκρυνση από όλα τα σχήματα της Αριστεράς εξ αιτίας του εθνομηδενισμού τους και έτσι συνδέθηκε το Κίνημα Άρδην, ενώ το Μάιο του 2019 χρημάτισε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Αθήνα για την Ελλάδα.

Ο Γιώργος, ο «γελαστός γίγαντας», ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικά ευαίσθητος και τρυφερός και στην πραγματικότητα δεν συνήλθε ποτέ από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του την οποία υπεραγαπούσε και την οποία πάει τώρα να συναντήσει.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 15.30 στο νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Γιώργο, θα λείψεις και σε μας τους φίλους και συναγωνιστές σου και σε όσους σε γνώριζαν και σε αγαπούσαν, θα λείψεις και από την πατρίδα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Καλό σου ταξίδι Γιώργο!

ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ, 21 Φεβρουαρίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ