Αρχική » Το podcast του Άρδην: “Το παρόν και το μέλλον της εργασίας” (απ’ ευθείας)

Το podcast του Άρδην: “Το παρόν και το μέλλον της εργασίας” (απ’ ευθείας)

από Άρδην - Ρήξη

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 18.00 ο Νίκος Ντάσιος (Μηχανικός, ΑΡΔΗΝ) και ο Σταύρος Πνευματικάκης (Μηχανικός, ΑΡΔΗΝ Δυτ. Ελλάδας, Πάτρα) συζητούν με τον Ελευθέριο Τζιόλα, (χημικό Μηχανικό- στέλεχο Επιχειρήσεων του Ενεργειακού Τομέα – υφ. Εργασία και Κοινωνικών Ασφαλίσεων 2000-2004, Εκδότη & Διευθυντή του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Δίαυλος) για το παρόν και το μέλλον της εργασίας.

Την συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα του Άρδην και από τα κανάλια του Άρδην σε facebook και youtube.

Ακολουθήστε το Άρδην στο Facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του Άρδην στο Youtube

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Κυράνης Ανδρέας 9 Ιουνίου 2021 - 23:29

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολύ ορθές τοποθετήσεις σε επίπεδο σύγχρονης τεχνολογικής πραγματικότητας και ενδογενούς αναγκαιότητας. Φοβάμαι όμως πως στο οντολογικό επίπεδο του “νέου είδους προϊόντος” που “έρχεται” τα “θολά” σημεία είναι ακόμη τεράστια.
Αν αυτό το προϊοντικό τοπιίο εξακολουθεί να μην διαυγάζεται αρκετά και παραμένει προσδιορισμένο απλά με ένα “τεχνολογικό” πρόσημο, η κοινωνία θα εξακολουθήσει να παραμένει αδρανής, αμμέτοχη και απούσα. Χωρίς την ουσιαστική της όμως συμμετοχή ή όποια ενδογενής ανάπτυξη θα παραμένει μια αφηρημένη ευχή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κυράνης Ανδρέας 9 Ιουνίου 2021 - 23:45

Οι παρατηρήσεις περί Αριστεράς, Δημοκρατίας και “ελάχιστης εγγυημένης γνώσης” του κ. Τζιόλα υπήρξαν άριστες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ