Αρχική » Βιβλιοπαρουσίαση: “Κρυπτοχριστιανοί στη σύγχρονη Τουρκία” (22-11-23 – Αθήνα)

Βιβλιοπαρουσίαση: “Κρυπτοχριστιανοί στη σύγχρονη Τουρκία” (22-11-23 – Αθήνα)

από Άρδην - Ρήξη

Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Χημικών, στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων με θέμα “Χημικοί και όχι μόνο” που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δράσης, σας προσκαλεί, με ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση, στην παρουσίαση του βιβλίου ̎Κρυπτοχριστιανοί στη σύγχρονη Τουρκία̎ του αγαπητού συναδέλφου Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 π.μ.
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών
(Κάνιγγος 27, 10682 Αθήνα).

Την παρουσίαση θα κάνει η κυρία Θεοδώρα Ιωαννίδου-Καρακουσόγλου, Οδοντίατρος, Συγγραφέας, Ιστορικός. Με μεγάλη αγωνία θα περιμένουμε να ακούσουμε από τον ίδιο το συγγραφέα τα βιώματα που είχε στη Μικρά Ασία. Επειδή
το 2022 ήταν τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή ενώ φέτος είναι τα 100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, μετά την παρουσίαση θα ακούσουμε μερικά Σμυρνεΐκα και Πολίτικα τραγούδια από την κόρη του
πολύτιμου συνεργάτη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και του Συνδέσμου μας, Ομότιμου Καθηγητή Μιλτιάδη Καραγιάννη, Θέλμα που επιμελείται του μουσικού προγράμματος.
Με το κρασάκι στο κέρασμα που θα ακολουθήσει, μπορούμε να τραγουδήσουμε όλοι!
Παράκληση για λόγους πρακτικούς-οργανωτικούς να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εγκαίρως, το αργότερο 17 Νοεμβρίου στην κ. Μαρία Καλλιάνη 6944793963.

Δαμιανός Αγαπαλίδης Διονύσιος Μαντέλης
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας


ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ