Αρχική » Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη – «Τα τραγούδια μου δίδαξαν ανυπακοή»

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη – «Τα τραγούδια μου δίδαξαν ανυπακοή»

από admin

Μάνος Χατζιδάκις, «Τα τραγούδια μου δίδαξαν ανυπακοή». Μνήμη / Μουσικό αφιέρωμα. Εκδήλωση τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στον πολυχώρο Άρδην με τον τραγουδιστή Δημήτρη    Κεχαγιά και τον μαέστρο Σάκη Κοντονικόλα

Στις 15 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από την ημέρα που ο Μάνος Χατζιδάκις «έφυγε» για το ταξίδι του στην «Οδό ονείρων».

Με αυτή την αφορμή, ο χώρος πολιτισμού του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 και ώρα 21:00 το βράδυ εκδήλωση-μικρό μουσικό αφιέρωμα μνήμης στον μεγάλο συνθέτη εμπνευσμένο από τη φράση του ίδιου, πως: «Τα τραγούδια μου δίδαξαν ανυπακοή»!

Ερμηνεύει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και τον συνοδεύει στο πιάνο ο μαέστρος Σάκης Κοντονιοκόλας.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται τραγούδια από τα έργα «Ματωμένος γάμος», «Παραμύθι χωρίς όνομα», «Οδός ονείρων», «Ελλάς η χώρα των ονείρων», «Μυθολογία»,    «Της γης το χρυσάφι», «Αθανασία», «Για την Ελένη».

Ακόμα θα αναγνωσθούν αποσπάσματα από «Τα σχόλια του Τρίτου» και το βιβλίο του «Ο καθρέφτης και το μαχαίρι».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον χώρο πολιτισμού του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη στην Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 1 και Δωδεκανήσου (8ος όροφος), τηλ.: 2310 543751.

Πληροφορίες: Γιώργος Μπύρος 6947260441 begin_of_the_skype_highlighting            6947260441

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ