Το περιοδικό Άρδην και η Εφημερίδα Ρήξη καταγγέλλουν την κλεψιτυπία που έχουν διαπράξει οι λεγόμενοι «αυτόνομοι εθνικιστές», με την αφίσα που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία στο διαδίκτυο. Η αφίσα με τον τίτλο «Καταζητείται» και τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού, κυκλοφόρησε στο οπισθόφυλλο του τελευταίου φύλλου της εφημερίδας Ρήξη και αποτελεί μοντάζ το οποίο έκαναν γραφίστες της εφημερίδας μας. Ξαφνικά, πληροφορηθήκαμε ότι οι επιτήδειοι «αυτόνομοι» έχουν κλέψει την αφίσα, έχουν σβήσει την υπογραφή και την κυκλοφορούν ως δική τους.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη κλεψιτυπίας, ξένη προς οποιαδήποτε πολιτική δεοντολογία. Συνήθως τέτοιες πράξεις προέρχονται με προβοκατόρικη διάθεση είτε από τα ίδια τα ΜΜΕ, είτε από τις διάφορες «ασφάλειες» και τους ποικίλους αστυνομικούς μηχανισμούς. Τώρα, βλέπουμε να αναπαράγονται από τους λεγόμενους «αυτόνομους», οι οποίοι φαίνεται πώς έχουν μάθει να κάνουν πολιτική με διάφορες απάτες, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι θλιβεροί εξουσιαστές που έχουν φέρει την Ελλάδα σε τέτοια δεινή κατάσταση. Δικαίωμά τους.

Αυτό που δεν είναι δικαίωμά τους, είναι να διασύρουν άλλους χώρους, που ουδεμία σχέση έχουν μαζί τους, με το επίπεδό τους και τις αθλιότητές τους.

Γι’ αυτό και απαιτούμε να αποσύρουν άμεσα την κλεψίτυπη αφίσα. Ας βρουν από αλλού να κλέψουν, μιας και δεν μπορούν να βγάλουν τις δικές τους.

Άρδην – Ρήξη

Ετικέττες:

3 Σχόλια

 1. Όταν σε πιάνει το μικροαστικό σου Γιώργο Καραμπελιά…
  …οταν η άκρα αριστερά ζητάει πνευματικά δικαιώματα…
  gregor der grieche

 2. Τσ, τσ, τσ, τι μικρότης!

  Αν αρχίσει ο ένας να παίρνει τις αφίσες του άλλου, σωθήκαμε. Δεν είναι θέμα «μικροαστισμού» είναι θέμα πολιτικής ταυτότητας. Βγάζω αφίσα, σημαίνει προβάλω άποψη. ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη. Γι’ αυτό ποτέ κανείς δεν διανοήθηκε να πάρει ολόκληρη την αφίσα κάποιου άλλου. Όχι από σεβασμό στα «πνευματικά δικαιώματα» (sic!), αλλά από τσίπα. Απλή τσίπα.

  Τα άλλα είναι εξυπνακισμοί, και Κυριακάτικες παπαριές.

 3. Η “ταυτότητα” ή η διάδωση της ϊδέας, Τι σας ενδιαφέρει περισσότερο;
  Oσο για την καθαρότητα των ιδεών έ, αυτές το ξέρετε πολύ καλά δεν θα κριθούν “εδω΄και τώρα”, και πάνω απ’ όλα όχι απο μια και μόνο αφίσσα

  ΥΓ. πρόσεξα ιδιαίτερα τον χρόνο και την ώρα που το ανέβασα..έτσι για να μην υποπέσω σε καμια…. κυριακάτικη αμαρτία…..

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek
elGreek