Αρχική » Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 25/9

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 25/9

από admin

αντιναζιστικό σύμβολοΑύριο, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στην Πλατεία Συντάγματος στις 6 μ.μ. Η Κίνηση Πολιτών ‘Αρδην θα συμμετέχει, όσοι-ες ενδιαφέρονται να έρθουν, προσυγκέντρωση 5.15 μ.μ. στα γραφεία του Άρδην στη Ξενοφώντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

ZARKO 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 16:48

Μία ερώτηση καλοπροαίρετα πάντα. Πως είναι δυνατόν το ΑΡΔΗΝ να έχει κατακεραυνώσει μέσα από τα έντυπά του τον καθεστωτικό συνδικαλισμό εδώ και τόσον καιρό και τώρα να συμπράττει μαζί του; Δεν νομίζετε ότι είναι ένα λάθος τακτικής η συμπόρευση με τους καθεστωτικούς καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
admin 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 16:55

Οι πάντες κατακεραυνώνουν τον συνδικαλισμό αλλά στις μεγάλες πορείες και τα συλλαλητήρια κατεβαίνει ο κόσμος να διαδηλώσει. Γιατί οι διαδηλώσεις αυτές μπορούν και είναι μαζικές. Η συμμετοχή δεν συνιστά… σύμπραξη με τη ΓΣΕΕ – μην ξανανακαλύπτουμε τον τροχό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννης 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 17:01

Ωρες ώρες κάποιους δεν σας καταλαβαίνω, ασκούμε κριτική στον καθεστωτικό συνδικαλισμό, αλλά είπαμε ποτέ να καταργηθεί η ΓΣΣΕ ή ΑΔΕΔΥ; Πήραν μια πρωτοβουλία οι συνδικαλιστικές ενώσεις της χώρας, κατά τη γνώμη πολύ καλή, τι θα πούμε επειδή πασοκοκρατούνται δεν θα κατέβουμε και θα κάτσουμε σπίτια μας. Επίσης εγω προσωπικά, όσο και αν μου γυρίζουν τα άντερα οι εργατοπατέρες της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, όταν καλείται πορεία με αυτούς προτιμώ να πάω, γιατί όπως και να το κάνουμε αυτά τα συνδικάτα απευθύνονται στον ευρύτερο εργαζόμενο κόσμο.
Τελοσπάντων η συγκέντρωση είναι για τη ΧΑ όχι για το συνδικαλισμό του μέλλοντος και πως τον θέλουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Π.Μ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 - 23:37

Συγγνώμη, αλλά συλλαλητήρια για τα αυτονόητα, τη στιγμή που συστηματικά καλλιεργείται κλίμα εμφυλιακό και φιλοπόλεμο -όπως πολύ σωστά λέτε-, ΔΕΝ το καταλαβαίνω. Να κατεβούμε δλδ στην πλατεία Συντάγματος να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι οι δολοφόνοι είναι κακοί και πρέπει να πληρώσουν. Να βρίσουμε με την ψυχή μας τους κακούς (οι πιο ψύχραιμοι), να βγάλουμε και κάνα “κουμπούρι” για να φοβηθούν (οι πιο θερμόαιμοι) και μετά να διαλυθούμε “ειρηνικά” για τα σπίτια μας, έχοντας ρίξει ακόμα λίγο λάδι στη φωτιά που έχουν ήδη ανάψει οι ακατονόμαστοι. Στάση σοβαρή, ώριμη και συνετή… Ωραία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ