Αρχική » Δράσεις για την Ελεύθερη Διακίνηση των Σπόρων και των Τροφίμων

Δράσεις για την Ελεύθερη Διακίνηση των Σπόρων και των Τροφίμων

από admin

Η Δράση για την Ελεύθερη Διακίνηση των Σπόρων και των Τροφίμων διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων μια σειρά δράσεων στα πλαίσια του παγκόσμιου καλέσματος της Δρ Βαντάνας Σίβα για την Ελευθερία των Σπόρων και της Τροφής.

Στις εκδηλώσεις της 7ης Οκτωβρίου θα παραβρεθεί η περιβαλλοντολόγος, συγγραφέας και φιλόσοφος Δρ Βαντάνα Σίβα, εκπροσωπώντας το παγκόσμιο κίνημα για την ελευθερία των σπόρων (http://seedfreedom.in ) η κα. Ινγκα Νιζνίκ, εκπρόσωπος της «Κιβωτού του Νώε» από την Αυστρία (http://www.arche-noah.at ) ο κ. Μάρκο Καφούρο, Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών προϊόντων & Αντιδήμαρχος Θήρας, ο κ. Παναγιώτης Μανίκης, Γεωπόνος, Υπεύθυνος του Κέντρου Φυσικής Καλλιέργειας.

Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2013

Δράστε για την ελευθερία των σπόρων

Σας καλούμε σε χάπενιν στην Πλατεία Συντάγματος στις 09:00 – 10:00 το πρωί.

Στην πλατεία Κοτζιά από τις 12:00 – 13:30 στην Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το μήνυμα από την Δρ. Βαντάνα για τους Έλληνες 18/9/2013

http://www.youtube.com/watch?v=0avvrtVlRPo

 

Ημερίδα στο Μουσείο της Ακρόπολης στις 7 Οκτωβρίου 2013 στις 4μμ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο Δήμος Αθηναίων και η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι σας προσκαλούμε στην εκδήλωση ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ – ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας μέχρι την Παρασκευή 4/10/2013 στο email: seedfreedom@prv.ypeka.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ