Αρχική » Μας τελείωσε και ο αντιμνημονιακός Τράγκας;

Μας τελείωσε και ο αντιμνημονιακός Τράγκας;

από Άρδην - Ρήξη

tragas-620x412

Του Γ. Τσ. από τη Ρήξη φ. 107 που κυκλοφορεί

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και πάλι τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στον Real fm ο Γιώργος Τράγκας με άρθρο στην ιστοσελίδα του crashonline.gr προετοίμασε τους αναγνώστες του για μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα. Ο Τράγκας εξανίσταται που ο χώρος της παλιάς Κεντροδεξιάς έχει διασπαστεί σε τόσα κόμματα και προειδοποιεί «δεν είναι δυνατόν να κατέβουν σε πρόωρες ή μη εκλογές 40 κόμματα με 40 οπλαρχηγούς και πολιτικούς τσιφλικάδες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε ψηφοδέλτια: Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πολύδωρας, Μάνος, Σκυλακάκης…». Η πολυδιάσπαση της δεξιάς είναι κάτι που όπως μας πληροφορεί απασχολεί πολύ επιχειρηματικούς ομίλους και εκδοτικά γραφεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτόν έχει τελειώσει οι 200-300.000 θέσεις που υπόσχεται είναι σταγόνα στον ωκεανό όταν υπάρχουν 2 εκ. άνεργοι. Άσε που αν ανέβουν αυτοί θα υπερφολογήσουν τον κόσμο και ο «θείος» έχει πολλά λεφτά και δεν του αρέσει καθόλου να τον φορολογούν. Από την άλλη, όπως λέει όλη την εβδομάδα στο ραδιόφωνο (όποιος μπορεί να ακούσει τι λέει στα μικρά διαλλείματα μεταξύ των διαφημίσεων και των τζιχαντιστών ιμάμηδων που προσεύχονται), οι δανειστές μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα, περιθώρια για ανατρεπτικές κινήσεις δεν υπάρχουν. Άρα τι μας μένει, μια όσο το δυνατό καλύτερη διαπραγμάτευση. Το ίδιο λέει πρέπει να γίνει και στην κεντροαριστερά, αλλά εκεί υπάρχει ο προβοκάτορας Γ. Παπανδρέου, που δεν αφήνει να γίνει τίποτα καλό. Μέχρι εδώ υπάρχει καμιά διαφορά με αυτά που λέει ο Παπαδημητρίου στον Σκάι;

Ο Τράγκας αφού τέσσερα χρόνια πούλησε αnτιμνημόνιο, έπαιξε με τη δραχμή και είχε αναλάβει την προβολή και εν συνεχεία την υπεράσπιση της ΧΑ, τώρα με μια εντυπωσιακή στροφή τα αφήνει όλα στο παρελθόν και οι ταξιτζήδες οπαδοί του έχουν μείνει ενεοί, γι’ αυτό και τον βρίζουν κατά εκατοντάδες στη σελίδα του στο facebook. Από την προηγούμενη περίοδο μόνο την ΧΑ κρατά, που θέλει και αυτή να την εντάξει στο νέο κεντροδεξιό σχήμα. Μια εξήγηση της στάσης του Τράγκα θα μπορούσε να είναι ότι και το αφεντικό του, o Χατζηνικολάου, την ίδια τακτική ακολουθεί αμέσως μετά, ενώ, αφού εξεδίωξε τον Σταύρο Λυγερό, τα μεσημέρια το μικρόφωνο παίρνει ο Τάκης Χατζής, μεταγραφή από τον Σκάι, που είχε στασίδι στον Ευαγγελάτο και κάθε απόγευμα ήταν ο φανατικότερος υπερασπιστής της συγκυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

alchemist 9 Σεπτεμβρίου 2014 - 00:17

“Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει” Ηράκλειτος
(το ιδιο προφανώς ισχύει και για τα μνημόνια)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίκος 10 Σεπτεμβρίου 2014 - 15:26

Ας τον να λέει. Κάθε μέρα το παίζει αλλιώς. Σήμερα υποστήριζε ότι πρέπει να γίνει συμμετοχή σε κυβέρνηση Τσίπρα των Ανεξ. Ελλ. και του ΚΚΕ σε αντιμνημονιακή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, λέγοντας πως ο Κουτσούμπας είναι οι σοβαρότερος όλων, ενώ δικαιολόγησε τις θέσεις του για την ανάγκη ενότητας της δεξιάς, και το ότι δεν πρέπει να υπάρχει σκορποχώρι, ότι δεν είναι δικαιολογημένο τόσοι συμπολίτες μας να παρασύρονται από τους νεοναζιστές και να χαρακτηρίζονται φασίστες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ