Αρχική » Α. Σώρρας: Η αρχαιολατρία ως απάτη

Α. Σώρρας: Η αρχαιολατρία ως απάτη

από Άρδην - Ρήξη

1

Του Γιάννη Ξένου από τη Ρήξη φ. 121

Τα τελευταία επτά χρόνια, που η χώρα ταλαιπωρείται από μια πρωτοφανή κρίση, έχουν βρει την ευκαιρία να εμφανιστούν ένα σωρό ψευδοπροφήτες –άλλωστε ένας τέτοιος, με καλό αστικό λούστρο ,έγινε πρωθυπουργός–, που προσφέρουν τη «μαγική λύση» που θα μας βγάλει οριστικά από την κρίση. Τα παραδείγματα δεκάδες, αλλά εκείνη η περίπτωση που ξεπερνά κάθε άλλη είναι η περίπτωση Σώρρα, με τα υποτιθέμενα 600 δισ. δολάρια (τελευταία η παράνοια έχει προχωρήσει και μιλούν για τρισ.) που θα τα δωρίσει σε Ελλάδα και Κύπρο για να γλιτώσουν από το χρέος τους.
Στα πρώτα χρόνια της κρίσης, όταν ο ΓΑΠ και οι κηπουροί του έφερναν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, άρχισαν να ανθούν τέτοια φαινόμενα μέσω καναλιών όπως το Άλτερ και εκπομπών τύπου Ζούγκλα. Εκεί το πανελλήνιο πρωτάκουσε για την περιβόητη οργάνωση END(End National Debt – εθνικό Χρέος Τέλος) που θα διέγραφε το Εθνικό χρέος. Ο εκ Πάτρας ορμώμενος Αρτέμης Σώρρας βρήκε στις ΗΠΑ τον γιατρό Μανώλη Λαμπράκη (που το 1995 είχε καταδικαστεί για φοροδιαφυγή στις ΗΠΑ) –εμπλέκοντας και τον γνωστό ομογενή καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη, στο κύρος του οποίου αρχικά στηρίχτηκαν για να γίνουν γνωστοί– και κατασκεύασαν την END. Ο Σώρρας ισχυριζόταν αρχικά ότι έχει στην κατοχή του μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που δημιουργήθηκε από την Εθνική Τράπεζα το 1904 με τομέα δραστηριότητας τη Θεσσαλονίκη, τη Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η Τράπεζα της Ανατολής εξαγοράζεται και συγχωνεύεται από την Εθνική Τράπεζα (μιας και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή φυτοζωούσε). Οι Σώρρας – Λαμπράκης ισχυρίζονται ότι οι μετοχές είναι σε χρυσό και τις δίνουν στον καθηγητή Καρυώτη για να τις εκτιμήσει. Αυτός αποφαίνεται ότι κάθε μετοχή αξίζει σήμερα 675 δισ. δολάρια. Οι Σώρρας – Λαμπράκης διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους 40 τέτοιες μετοχές (μην κάνετε τον κόπο να υπολογίσετε πόσα τρισ. προκύπτουν, μια απάτη περιγράφουμε). Ο Καρυώτης, με μεγάλη καθυστέρηση (τον Σεπτέμβριο του 2012), αντιλήφθηκε τι είναι οι Σώρρας-Λαμπράκης και αποχώρησε κατηγορώντας τους ότι είναι απατεώνες που έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και τους δωδεκαθεϊστές. Σε δήλωσή του στο Έθνος, ο καθηγητής ανέφερε την ίδια περίοδο πως ο Σώρρας είπε ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων!
Ο πονηρός Σώρρας ήδη από τότε έβαζε σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο, ώστε όταν κάποια στιγμή αποκαλυπτόταν η απάτη με τις μετοχές Ανατολής, να το έχει εφεδρικό ώστε να το πασάρει στους ευκολόπιστους. Η υπόθεση με την Τράπεζα Ανατολής έληξε όταν η Εθνική ανακοίνωσε ότι το 1932, που απορρόφησε την Ανατολής, έδωσε σε κάθε μέτοχό της 200 δραχμές (και όχι οποιοδήποτε άλλο νόμισμα ή χρυσό) και η ιστορία τελείωσε εκεί. Άρα οι σαράντα μετοχές της Ανατολής που ανακάλυψε σε κανένα παλιομπαούλο ο Σώρρας θα αξίζουν φραγκοδίφραγκα.

Η διαστημική τεχνολογία του Δία που κατέχει ο Σώρρας

Αλλά τότε μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο Β’. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων, τα οποία δώριζαν στο ελληνικό Δημόσιο για αποπληρωμή του χρέους. Πήραν σβάρνα τα κανάλια, ανάμεσά τους και τον Παπαδάκη στον Αντέννα, όπου στις 3 και 4 Οκτωβρίου βγήκαν ο Λαμπράκης και ο δικηγόρος του για να παρουσιάσουν το σωτήριο σχέδιο… και η φρενίτιδα μόλις άρχισε. Με εχέγγυο ότι βγήκαν και στον «σοβαρό» Παπαδάκη, εμφανίστηκαν πολλές φορές στα μικρότερα κανάλια και μετά διοργάνωσαν εκατοντάδες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα και δημιούργησαν πλήθος τοπικές οργανώσεις της END. Σε βίντεο στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο Λαμπράκης «αποκαλύπτει» στη Λακωνική Αγωγή πού βρήκε τα λεφτά ο πρώην συνεργός του (https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8). Λέει μεταξύ άλλων: «Μεταβίβασε (σ.σ. εννοεί ο Σώρρας) στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός(!) και του Απόλλωνος. Στις δώδεκα και ένα λεπτό, στις 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνέτ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που βρισκόταν στο διάστημα για 17 μήνες […] και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!» Για τα πνευματικά δικαιώματα που παραχώρησε ο Σώρρας στη ΝΑSΑ, συνεχίζει ο Λαμπράκης, πήρε ομόλογα. Οι Αμερικανοί, διαβεβαίωνε ο Λαμπράκης, θα κατέβαλλαν το αντίτιμο στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009, αλλά ο πρόεδρος Ομπάμα ανανέωσε τα ομόλογα για πέντε χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 (ήταν και η οικονομική κρίση τότε και του είχαν πέσει πολλά μαζεμένα του προέδρου). Είναι πια πεντακάθαρος ο τρόπος με τον οποίο ο Σώρρας έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη, δεύτερος είναι ένας φουκαράς ονόματι Μπιλ Γκέιτς με μόλις 79 δισ. δολάρια, πούλησε τεχνολογία από την εποχή του «Ζηνός» (δηλαδή του Δία, άλλωστε μυθολογία κάνουμε τόση ώρα) στη ΝΑSΑ και αυτή τη χρησιμοποιεί για να πετά τα διαστημόπλοιά της.
Οι Αμερικανοί όμως και πάλι δεν ήθελαν να δώσουν τα λεφτά στον Σώρρα και όχι μόνο αυτό, αλλά τον Οκτώβριο του 2014, ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρει ότι οι Σώρρας-Λαμπράκης είναι απατεώνες. Το 2012 η ΤτΕ ζήτησε να μάθει από το υπουργείο Οικονομικών αν οι διεθνείς συναλλαγματικές που ισχυριζόταν ο Σώρρας ότι κατείχε ήταν έγκυρες. Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ απάντησε: «Σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών», και μάλιστα συνιστά στην ΤτΕ να απευθυνθεί στις διωκτικές αρχές της χώρας της. Απατεώνας, λοιπόν, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά, για έναν περίεργο λόγο, η ελληνική Πολιτεία ποτέ δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του.

σωρρας-1

Ο Σώρρας και η «Συνέλευσις Ελλήνων»

Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί, με ευθύνη της ελληνικής Δικαιοσύνης,που δεν μαζεύει αυτούς τους τύπους. Λαμπράκης και Σώρρας, τον Οκτώβριο του 2014, τα έσπασαν με βαριές αλληλοκατηγορίες. Ο Λαμπράκης ισχυρίζεται ότι ο Σώρρας δεν έδωσε τα ομόλογα στην END για να εισπράξει αυτή τα δισ. και να τα διαθέσει για την αποπληρωμή του χρέους, επειδή ο Σώρρας θέλει να κρατήσει τα λεφτά για τον εαυτό του. Από την άλλη ο Σώρρας κατηγορεί τον Λαμπράκη ότι τον πρόδωσε και ότι οι άλλες μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που έχουν άλλοι φίλοι της END είναι πλαστές και μόνο οι δικές του είναι οι γνήσιες.
Ο δαιμόνιος Σώρρας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δημιουργήσει νέα οργάνωση, την «Συνέλευση Ελλήνων». Με τη νέα του οργάνωση ετοιμάζεται για κάθοδο στις εκλογές, αφού υπόσχεται ότι θα δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο αν βγει πρωθυπουργός (το είπε δημόσια σε εκδήλωση στη Ρόδο), ενώ υπόσχεται ακόμα ότι θα τους δώσει μέρος των χρημάτων του για «αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λπ.) εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και του δημόσιου χρέους που κατά κεφαλήν μας αναλογεί»! Προχωρά όμως και πάρα πέρα, βρίσκοντας καταχρεωμένους δήμους ανά την επικράτεια, όπου υπόσχεται αποπληρωμή του χρέους τους και επενδύσεις δισ. ευρώ, για παράδειγμα στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας είπε: «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.!» Ακολουθεί μάλιστα και ολόκληρη τελετουργία, όπου βάζει τον δήμαρχο και τους δημότες να δώσουν τον «όρκο του πολεμιστή», όπου μεταξύ άλλων ασυναρτησιών αναφέρει ότι «ορκίζομαι υπακοή στα Ελλάνια* αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και ιερό σκοπό του σχεδίου…»
Ο Σώρρας, με όπλο τη δουλειά που έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες μια σειρά από αρχαιολατρικά και ουφολογικά έντυπα, αλλά και ιστοσελίδες, εκμεταλλεύεται την κοινωνική διάλυση και την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συμπολίτες, που πιστεύουν αυτές τις αφέλειες, για να λαθροβιεί εις βάρος τους. Και επειδή το παράδειγμα των Σύριζα-Ανελ έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς απατεώνες να ασχοληθούν με την πολιτική, ετοιμάζεται να κατέλθει και στην πολιτική. Σε κάθε γειτονιά και επαρχιακή πόλη ανοίγει και ένα γραφείο της «Συνελεύσεως Ελλήνων» και το φαινόμενο παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας. Ο Θεός (ή ο Ζευς) να μας φυλάξει από τους απατεώνες και τους αφελείς ακολούθους τους.

*Όπως εξηγείται παρακάτω στην ιστοσελίδα (http://alfeiospotamos.gr/?p=10174) που διαβάζουμε τον όρκο, Ελλάνια είναι: «Τα προερχόμενα από όντα και ανθρώπους που προέρχονται από τον αστερισμό του Κυνός και πλανήτες του άστρου Σείριου Β’». Σε εκδήλωση στην Κοζάνη παρουσίασε τον «αρχιεπίσκοπο» Ρωμανίας, ο οποίος ορκίστηκε στον Δία! (βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=IUolpU6TV8I).

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σώρρας τώρα θα πληρώσει και την εφορία όλων των Ελλήνων!

«ΕΛΥΣΕ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Λαοθάλασσα για τον Αρτέμη Σώρρα – Υπόσχεται να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων [βίντεο]

Αφού… έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας τώρα υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων!

Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεταξύ άλλων ο κ.Σώρρας υποστήριξε:

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

O ίδιος, μάλιστα, μοιράζει εξώδικα να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πληρώσουν εφορία:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

15 ΣΧΟΛΙΑ

v 14 Μαρτίου 2016 - 19:50

Ευχαριστω γι αυτην την αναρτηση.Πραγματικα ποναει πολυ να βλεπεις λιγα μετρα απ το σπιτι σου συμπολιτες που τους ξερεις απο μικρα παιδια, ισως και μ αγνες προθεσεις, να προσπαθουν να κορεσουν την πνευματικη τους διψα πινοντας απ τους βαλτους απατεωνων.Επικουρικα για τους νεοτερους αναγνωστες http://ardin-rixi.gr/archives/category/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD/%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD-%CF%84-50-59/%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD-%CF%84-52 και http://ardin-rixi.gr/archives/category/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD/%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD-%CF%84-50-59/%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%B7%CE%BD-%CF%84-53 Ενα ευχαριστω και παλι στο Αρδην

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λάμπρος Καλλένος 14 Μαρτίου 2016 - 22:48

Το διαστημόπλοιο που ανέφερε ο Λαμπράκης είναι ένα παρόμοιο με το γνωστό διαστημικό λεωφορείο. Νομίζω έχει την ονομασία ΧΑ-17. Πράγματι περιφερόταν γύρω από τη γη για ενάμιση χρόνο, και οι αμερικανοί δεν είχαν ανακοινώσει τι μετέφερε και τι αποστολή είχε. Προφανώς, θα ήταν κάτι σχετικό με κατασκοπία, ή άλλο στρατιωτικό σκοπό.

Ρωτά, λοιπόν, ο Λαμπράκης: «με τι καύσιμα πετούσε 17 μήνες»; Ο Λαμπράκης νομίζει πως η ερώτηση αυτή είναι …φαρμακερή, και αποδεικνύει …πως πράγματι ο Σώρρας πούλησε αρχαία τεχνολογία στους αμερικάνους…

Δεν είδα κανένα να σχολιάζει κάπου το σημείο αυτό, αν και πράγματι …είναι φαρμακερό!!, όχι όμως για τους λόγους που ισχυρίζονται ο Σώρρας κι ο Λαμπράκης.

Συμβαίνει, λοιπόν, πως κάθε σώμα που κινείται με σταθερή ταχύτητα θα συνεχίσει να κινείται επ’ άπειρον, εκτός αν ασκηθεί πάνω του κάποια δύναμη. Θυμηθείτε το Γαλιλαίο και το πείραμα του. Άπαξ και μπει σε τροχιά, λοιπόν, ένα διαστημόπλοιο θα συνεχίσει να γυρίζει, χωρίς καμμιάν ανάγκη για καύσιμα ή για άλλη επίδραση. Αντιθέτως, μια νέα δύναμη που θα ασκηθεί πάνω του θα το βγάλει σίγουρα από τη τροχιά του, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω.

Υπάρχουν δορυφόροι που βρίσκονται σε τροχιά εδώ και δεκαετίες, μερικοί από τη δεκαετία του 1960!!, χωρίς καμμιάν ανάγκη για καύσιμα. Εξ άλλου, ήδη δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα από διάφορα αντικείμενα που στέλνονται στο διάστημα, και παραμένουν σε τροχιά ως διαστημικά σκουπίδια: άδεια ντεπόζιτα πυραύλων, παλιοί δορυφόροι, θραύσματα από σύγκρουση δυο δορυφόρων, κλπ. Όλα αυτά δεν έχουν καύσιμα, και δυστυχώς δεν έχουν και ελπίδα πως θα πέσουν κάτω μόνα τους.

Αν τα κινητά τηλέφωνα δουλεύανε με δορυφόρους που θέλουν καύσιμα, ένα τηλεφώνημα θα στοίχιζε πανάκριβα.

Ελπίζουμε πως οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες θα θυμηθούν σ’ αυτά πράγματα που μάθανε στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Το δε πρόβλημα με τα διαστημικά σκουπίδια, ή οι δορυφόροι της κινητής τηλεφωνίας, αφορούν κι ένα στοιχειώδη βαθμό ενημέρωσης για το τι γίνεται στο κόσμο. Κι εδώ βρίσκεται το φαρμακερό σημείο της υπόθεσης: ο Σώρρας κι ο Λαμπράκης στηρίζονται σε κάτι που διαψεύδεται με απλές γνώσεις γυμνασίου και λυκείου…

Σημαίνει αυτό πως ο Σώρρας μάζεψε γύρω του όλους τους κακούς μαθητές του Ελληνισμού; Οχι αναγκαστικά μόνο αυτούς. Κύρια ώθηση είναι οι πολιτικές και κοινωνικές περιστάσεις. Μα στο βαθμό που η στάση του κόσμου καθορίζεται με τη λογική, στο φαινόμενο Σώρρα συμβάλλουν κι οι αντιστάσεις του κόσμου. Συμβάλλουν, δηλαδή, όσα έμαθε και δεν έμαθε ο κόσμος στα σχολεία μας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΚΡΙΤΑΣ 14 Μαρτίου 2016 - 23:47

O Γιάννης Φουράκης ,γνωστός δωδεκαθεϊστής ,λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτει ποιος υποθάλπει τον χώρο των δωδεκαθεϊστών εναντίον της Ορθόδοξης θρησκείας μας και κατ΄επέκταση εναντίον της πατρίδας ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΠΗΓΗ :http://orthodoxgreek.blogspot.gr/2011/02/blog-post_1248.html
Φουράκης: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΜΑΣΟΝΟΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ!!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΟΥΦΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!!!ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!(ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔ
ΕΣ,ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ,ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ)ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΕ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γκυρ 27 Αυγούστου 2016 - 11:25

“Ο Σώρρας, με όπλο τη δουλειά που έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες μια σειρά από αρχαιολατρικά και ουφολογικά έντυπα, αλλά και ιστοσελίδες, εκμεταλλεύεται την κοινωνική διάλυση και την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συμπολίτες, που πιστεύουν αυτές τις αφέλειες, για να λαθροβιεί εις βάρος τους”. Αυτό είναι το ζουμί. Αλλά από την άλλη, παράλληλα θα πρέπει να θυμηθούμε τις λοιδορίες της ελλαδίτικης χαβιαροαριστεράς που χασκογελούσε υποτιμώντας όλην αυτήν την περίοδο που τα τέλε-σίτι, πλεύρηδες, λιακόπουλοι, αλλά και …λεβέντηδες, άγγιζαν τον παλμό του απλού κοσμάκη που επιδίωκε να κρατηθεί από κάπου. Απέναντι σε αυτά τα μισότρελα και συνειδητά λαμόγια που πουλούσαν πατρίς και έθνος οι διανοούμενοι της αριστεράς έτειναν τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στην παράδοση και έτρωγαν με τις μισές από τις 100 μασέλες στα προγράμματα και στους θεσμούς. Σήμερα τρώνε ήδη με 100 μασέλες σε σημείο που να διαμαρτύρονται οι παλιοί του συστήματος για παραγκωνισμό. Βλέπε την περίπτωση της Αίγινας με το πώς αποκάλυψε το διαχρονικό γνωμικό πως: “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.
Μετά τον Αρτέμη θα έρθει κι άλλος δυστυχώς…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρίστος 27 Αυγούστου 2016 - 16:55

Ο Κώστας Παπαϊωάννου εξηγεί σε ένα του βιβλίο ότι μια κοινωνία που έπαυε να πιστεύει στους θεούς της σήμαινε ότι δεν είχε μέσα της τη δύναμη να συνειδητοποιήσει τον εαυτό της.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα και αυτό εξηγούν τα φαινόμενα “Λεβέντης”, “Θεοδωράκης”, “Σώρρας” και όποιοι άλλοι ακολουθήσουν. Σε μια κοινωνία που (δεξιοί και αριστεροί) σκοτώσαμε τους “θεούς μας”, φτάσαμε σε μια μηδενιστική σχετικοποίηση των αξιών υπό το πρόσχημα της “ανοιχτής και πολυαξιακής κοινωνίας” (έτσι μου έγραψαν κάποτε στο Fbook, “πολυαξιακή”), όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει τις “αξίες” που τον εκφράζουν … από μόνος του. Χωρίς αντίκρυσμα στην κοινότητα! Πρόκειται δηλαδή για έναν ηθικίστικο αυνανισμό, όπου δεν υπάρχει πλέον ο “τρόπος ζωής” μας αλλά μόνο ότι νογά ο καθένας ως “αξία” και μόνο αυτό υποτίθεται ότι έχει σημασία.

Αναπόφευκτα, αυτό οδήγησε στον αμοραλισμό και τον ευδαιμονικό ατομικισμό, με προεξάρχουσα τη σάπια και παρασιτική ελιταρία μας. Σήμερα λοιπόν, που η κοινωνία αποδείχτηκε “γυμνή” και κατακερματισμένη, δεν έχει τη δύναμη να στραφεί μέσα της για να συνειδητοποιήσει τον εαυτό της. Οι “θεοί μας” πέθαναν, ή τουλάχιστον, πήραν των ομματιών τους και έφυγαν. Πρόκειται για Παρακμή, όχι απλώς για Κρίση.

Αναπόφευκτο ήταν πολλοί συμπατριώτες μας [αρκετοί, καλών προθέσεων όπως λέει ο/η “ν” σε πιο πάνω σχόλιο] μέσα στον πανικό τους, και την οικονομική ασφυξία, να στραφούν σε κίβδηλους “θεούς” και σε χρυσά μοσχάρια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γ.Κ. 28 Αυγούστου 2016 - 11:31

Δυστυχώς το άρθρο στερείται σοβαρότητας και είναι γεμάτο ανακρίβειες. Η Τράπεζα ανατολής είναι μία υπόθεση που βρωμάει πολύ άσχημα διότι όπως φαίνεται ουδέποτε ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση. Σε δικαστήριο της εθνικής με τον σώρρα η εθνική αδυνατούσε να προσκομίσει τα στοιχεία της εκκαθάρισης και της συγχώνευσης της τράπεζας, ο συντάκτης όμως του άρθρου μας ενημερώνει ότι η τράπεζα εξαγοράστηκε και συγχωνεύτηκε. Όσον δε αφορά τα ομόλογα του σώρρα είναι γνωστό ότι ο σώρρας κατεθεσε στο υπουργείο οικονομικών έγγραφη πρόταση χρηματοδότησης προσκομίζοντας αυτά τα ομόλογα. Η διακίνηση πλαστών εγγράφων όταν μάλιστα απευθύνονται στο ελληνικό δημόσιο τιμωρείται σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα με 15 έτη κάθειρξη όμως ο σώρρας κυκλοφορεί ελεύθερος και απειλεί τους πάντες. Όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά στη μήνυση που του έκανε ο άδωνις γεωργιάδης ότι διακινεί πλαστά έγγραφα ο σώρρας αθωώθηκε από τα δικαστήρια και το δικαστήριο αναγνώρισε την εγκυρότητα των ομολόγων. Τα άλλα που γράφει ο συντάκτης του άρθρου για γενικούς επιθεωρητές οικονομικών των ηπα είναι προϊόντα της φαντασίας του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαννης Ξένος 29 Αυγούστου 2016 - 12:08

Το σχόλιο στερείται σοβαρότητας και χρειάζεται πολύ θράσος για να υποστηρίζει κανείς τον Σώρρα. Τον Σώρρα που εκμεταλλεύεται την απόγνωση του κόσμου και υπόσχεται ότι θα πληρώσει την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ του κόσμου αρκεί να του κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση. Μας γυρίζει στον Μεσαίωνα ο φίλος σου ο Σώρρας, τότε που ο Πάπας πούλαγε άφεση αμαρτιών.
Αλλά είστε σαν τα χέλια εσείς οι Σωρρικοι, μια πιάνετε την Τράπεζα Ανατολής, όταν στριμώχνεστε με την Τράπεζα, το γυρνάτε στα λεφτά που χρωστά στον Σώρρα η αμερικανική κυβέρνηση για την “διαστημική τεχνολογία” που της πούλησε και όταν στριμώχνεστε και εκεί επιστρέφετε στην Τράπεζα Ανατολής (απατεωνίστικο κόλπο).
Να τα πιάσουμε ένα ένα λεφτά από την Αμερική δεν υπάρχουν. Το δήλωσαν κατηγορηματικά οι Αμερικανοί. Οι αποδείξεις υπάρχουν στο παρακάτω άρθρο, Τα ντοκουμέντα της απάτης του «ευεργέτη» Αρτέμη (http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/ta_ntokoumenta_tis_apatis_tou_euergeti_artemi-63867784/). Πως έχει η ιστορία της απάτης: Στις 13 Αυγούστου του 2004, ο Στίβεν Λούις Γουόσνι (ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα που διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγορικό Σύλλογο) δηλώνει μέσω UCC ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας Washington του οφείλει 2,8 τρισεκατομμύρια δολάρια, …για παραβίαση κοπιράιτ. Συνεργάτης του Στίβεν Λούις Γουόσνι, στη συνέχεια, εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να διακινεί τα χρεόγραφα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να διοχετεύσει τα υποτιθέμενα 600 δισ. στο χρέος της Ελλάδας. Αυτά τα πλαστά ομόλογα διακινεί ο Σώρρας που θα έπρεπε να πληρωθούν την 13η Αυγούστου 2014. Φυσικά τότε λεφτά δεν πήρε ο Σώρρας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα έσπασαν με τον άλλο απατεώνα τον Λαμπράκη και διέλυσε η END.
Σε άλλο δημοσίευμα, To ΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ ‘ξεσκεπάζει’ τον… σωτήρα Αρτέμη Σώρρα (http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/to_yp_oik_ton_ipa_kseskepazei_ton_sotira_artemi_sorra-64077573/) Αποκαλύπτεται ότι ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, έστειλε έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος και κάνει λόγο για «προϊόν απάτης» και συστήνει στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές».
Η Τράπεζα της Ελλάδος ξεκίνησε έρευνα αν υπάρχουν τα ομόλογα του Σώρρα και η απάντηση που έλαβε από τις αμερικανικές αρχές δεν χωρά αμφισβήτηση:
«Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία».
Για Την Τράπεζα Ανατολής σε καλώ να αποδείξεις εσύ το δικαστήριο που έγινε και που η Εθνική
και η Τράπεζα “αδυνατούσε να προσκομίσει τα στοιχεία της εκκαθάρισης και της συγχώνευσης της τράπεζας”. Δεν έχω βρει ούτε ένα τέτοιο δημοσίευμα. Αντιθέτως υπάρχουν δημοσίευμα τα που στηρίζουν αυτό που γράφω Ποιος είναι ο Αρτέμης Σώρρας που μας τρέλανε με τα 600 δισ. που θα σώσουν την Ελλάδα

Ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας που μας τρέλανε με τα 600 δισ. που θα σώσουν την (http://www.iefimerida.gr/news/71509/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-600-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1).

Τέλος για την μήνυση του Γεωργιάδη πρόκειται για άλλη μια περίπτωση που ο παπατρέχας τα σκάτωσε. H μήνυση που κατέθεσε ο Γεωργιάδης για διασπορά ψευδών ειδήσεων: “Μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη – Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος”. Ο παπατρέχας υπουργός δεν παρευρέθηκε στην δίκη και το Πλημμελειοδικείο Αθηνών απεφάνθη ότι δεν προκλήθηκε ζημιά στην εθνική μας οικονομία ούτε πανικός στους επενδυτές από τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα όσον αφορά την συγκέντρωση 600 δις δολαρίων για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της Ελλάδας. Βέβαια δεν απεφάνθη για την ύπαρξη ή μη των χρημάτων αυτών σε κάποιο τραπεζικό ίδρυμα ή όχι. Το δικαστήριο λοιπόν δεν έκρινε αν υπάρχουν λεφτά, ή ότι τα έγγραφα είναι εγκυρα, αλλά σε μια δίκη που ο Γεωργιάδης τον κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και όπου ο Άδωνις δεν παρέστη για να το υποστηρίξει, τι πιο φυσιολογικό το δικαστήριο να κρίνει ότι οι συγκεκριμένοι δεν αποτελούν απειλή για την εθνική οικονομία. Φυσικά αυτή την απόφαση ο Σώρρας και οι δικοί του την κάναν λάστιχο και ισχυρίζονται ψευδώς ότι τα ελληνικά δικαστήρια τους δικαίωσαν και αναγνώρισαν την εγκυρότητα των ομολόγων!
Και επειδή αναφέρεστε συχνά στη μήνυση που σας έκανε ο Γεωργιάδης, δεν αναφέρετε μια άλλη μήνυση που έκαναν οι Σώρρας και Λαμπράκης κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους» και απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.
Λοιπόν για να το λήγουμε: η φαντασία και η απάτη βρίσκονται στα παραμάγαζα που στήνει ο Σώρρας ανά την επικράτεια για να τσιμπάει 20ευρα από απελπισμένους αφελείς. Και το να εκμεταλλεύεσαι απελπισμένους είναι ασυγχώρητο. Αν μπορείς απάντησε σε μερικά μόνο από αυτά που παράθεσα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γ.Κ. 29 Αυγούστου 2016 - 13:15

Αγαπητέ κύριε ξένε να πω καταρχάς ότι διακρίνω μία περίεργη ένταση στην απάντηση ωσάν προσωπικά σας συμφέροντα να διακυβεύονται στην υπόθεση αυτή. Το αφήνω αυτό εσείς γνωρίζετε καλύτερα.

Πρώτον ο σώρρας δεν είναι φίλος μου. Παρακολουθώ και εγώ όπως όλοι αυτή την υπόθεση και βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα.

Δεύτερον τα άρθρα του έθνους που επικαλείστε δεν αναφέρουν πουθενά, ποιος είναι ο παραλήπτης, σε ποια ομόλογα ακριβώς αναφέρονται και σε ποιον απευθύνεται η απάντηση, όμως εσείς συμπεραίνετε αυθαίρετα οτι παραλήπτης είναι η τράπεζα της ελλάδος η οποία υποτίθεται απευθύνθηκε στις αμερικανικές αρχές. Τα e-mail αυτά μπορούν να αναφέρονται σε οποιαδήποτε ομόλογα του οποιοδήποτε, δεν υπάρχουν υπογραφές, δεν υπάρχουν επίσημες επιστολές της τράπεζας ελλάδος δεν υπάρχει τίποτε. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.

Σε ότι αφορά την δικαστική απόφαση κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και αναγράφει σαφώς οτι αποδείχθηκε η εγκυρότητα των ομολόγων. Δεν είμαι ούτε προτίθεμαι να γίνω δικηγόρος του σώρρα, επιμένω ότι το άρθρο σας ειναι γεμάτο ανακρίβειες, ελπίζω να πρόκειται για παρανόηση εκ μέρους σας και όχι για στρατευμένη δημοσιογραφία. Σε κάθε περίπτωση δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση, να αναλωθώ σε μία άγονη αντιπαράθεση μαζί σας. Ας θυμηθούμε τον Μένανδρο:
Αγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος. Αργά ή γρήγορα η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει, δεν υπάρχει λόγος να αντιδικούμε. Μέχρι να δω επίσημο έγγραφο οπου ο υπουργός οικονομικών με την υπογραφή του θα βεβαιώνει ότι τα ομόλογα σώρρα είναι πλαστά, δεν πείθομαι από τα δημοσιεύματα του κυρίου Μπόμπολα. Σας προτείνω το ίδιο να κάνετε και εσείς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαννης Ξένος 29 Αυγούστου 2016 - 14:03

Δεν διακρίνετε ένταση, υπάρχει ένταση στην απάντηση, διότι όταν με λένε φαντασιόπληκτο και γελοίο, εκνευρίζομαι. Βλέπετε δεν είμαι κανένας τύπος που τον κατηγορούν ότι βουτάει 20ευρα από αφελείς και αυτός σφυρίζει αδιάφορα.
Το θετικό είναι ότι αρχίζετε να παίρνετε αποστάσεις από τα λεγόμενα του Σώρρα.
Απάντησα σε όλα σας τα επιχειρήματα με τα άρθρα που ξεσκεπάζουν την απάτη του Σώρρα. Στα άρθρα υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα ομόλογα του Σωρρα είναι πλαστά. Αλλά το ξανάγραψα πως όταν ο Σωρρας στριμώχνεται με την END το γυρίζει στην Τράπεζα Ανατολής. Δεν καταλαβαίνετε ότι τα ποσά που ζητά από την Τράπεζα Ανατολής ή από την Εθνική είναι μυθικά; Είναι πάνω από 3 φορές το ΑΕΠ της χώρας και 2 φορές το χρέος της χώρας, δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος ή δικηγόρος για να αντιληφθεί ότι αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν. Κάτι τελευταίο η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς που πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο δεν ξεπερνά τα 80 δισ ευρώ και ο Σώρρας έχει 600. Όχι άλλα ηλιθιογόνα.
Το γεγονός ότι αυτά τα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν σημαίνει τίποτα, στα διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο που παρουσιάζουν παπάδες που πρόσκεινται στον Σώρρα να ορκίζονται στον Δια! Στο διαδίκτυο υπάρχουν τα πάντα, εσείς από τη μία θέλετε να δείτε την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι τα ομόλογα του Σωρρα είναι πλαστά και από την άλλη πιστεύετε κάθε βλακεία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο;
Αυτή η υπόθεση ζέχνει, είναι πασιφανές ότι τα λεφτά του Σώρρα δεν υπάρχουν, ότι θα έπρεπε να τον έχουν μαζέψει οι Αρχές για να μην εκμεταλλεύεται τον πόνο του κόσμου, αλλά αυτός 5 χρόνια κυκλοφορεί ανενόχλητος και δικτυώνεται σε όλη την Ελλάδα; Ποια συμφέροντα εκπροσωπεί λοιπόν; Ποιοι του κάνουν πλάτες και δεν τον αγγίζει η δικαιοσύνη; Γιατί όσο και απορυθμισμένη και αν είναι η ελληνική δικαιοσύνη, τόσον καιρό όλο και κάποιος εισαγγελέας θα φώναζε τον κο Σώρρα να του κάνει 2-3 ερωτήσεις για αυτά τα ομόλογα και να ψάξει το παρελθόν αυτού του κομήτη.
Λοιπόν το ενδιαφέρον προκύπτει μόνο από την πεποίθηση μου ότι ο περίεργος αυτός τύπος εκμεταλλεύεται απελπισμένους συμπολίτες και κάποιοι του κάνουν πλάτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώργος Ρακκάς 30 Αυγούστου 2016 - 12:19

Όπως θα κατανόησαν οι αναγνώστες απο τον διάλογο που προηγήθηκε, είναι τεχνικώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ να απαντήσεις σε κάποιον που έχει πειστεί από την απάτη Σώρρα, προσπαθώντας να του εξηγήσεις με ορθολογικά επιχειρήματα (αλλά και στην βάση της κοινής λογικής) ότι πρόκειται περί απατεώνα.

Είναι ακριβώς η έλλειψη λογικής που οδηγεί τους ανθρώπους να υποστηρίζουν τέτοιες ψευδοπροφητείες –και άρα είναι μάταιο κανείς να την επικαλείται απέναντι τους. Άλλους ψυχολογικούς μηχανισμούς σπεύδει να εκμεταλλευτεί ο Σώρρας, και όχι την ανάγκη των ανθρώπων να κατανοήσουν τι τους συμβαίνει, και άρα να πασχίσουν όλοι μαζί να αλλάξουν την κατάσταση μέσα στην οποία ζουν.

Το βλέπουμε και από τις απαντήσεις του ‘Γ.Κ.’: ‘ξέρω κάποιους που δουλεύουν στον Σώρρα…’, «ας οργανώσετε ένα… ντημπέιτ με τους επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος» (μήπως με την ίδια την Fed, καλύτερα;)… κ.ο.κ.

Ο γάιδαρος, όχι μόνον πετάει, αλλά είναι και… στέλθ.

Υ.Γ. Ίδιον όλων αυτών των ‘σχολιαστών’, ΄σαν τον «Γ.Κ.» είναι ότι αφήνουν πάντοτε υπονοούμενα για τα κίνητρα των συνομιλητών τους (ίδιας συνομωσιολογικής κοπής με τις ευρύτερες αντιλήψεις τους) γράφοντας πάντοτε ανώνυμα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
flatsolid 30 Αυγούστου 2016 - 08:30

Tα «αλάνια» σχετίζονται ετυμολογικώς με τα «Ελλάνια»;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
διαστημάνθρωπος 1 Σεπτεμβρίου 2016 - 16:36

https://www.youtube.com/watch?v=uahjmqFejg0
Εμπεριστατωμένες απαντήσεις για το πως μια δράκα απατεώνων σε ΗΠΑ και Καναδά έστησαν την απάτη με τα τρισ και πως στον δρόμο τους βρήκαν τον Σώρρα για να τους εκπροσωπεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Common sense 2 Σεπτεμβρίου 2016 - 17:48

Εγώ μια φορά το ευχαριστήθηκα το άρθρο αλλά μου έμεινε μία μόνον απορία:
Ο Ζηνός (ή Ζηνάς;;;) είναι η Ζήνα που μετά από ψεκασμό άλλξε φύλο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠολιτηςΧ 10 Σεπτεμβρίου 2016 - 04:45

Εχει και συνεχεια η ΞΕΦΤΙΛΑ.

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/113466?ref=nl_160909

Αφιερωμενο λοιπον το παρακατω, σε ολους τους… “καθαροαιμους” απο τον Σειριο / και τα νεοτερα κατορθωματα τους :

Ο φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον
Καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει
Τι κρύβει μεσ’ τα δόντια του το ξέρω
Καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.
Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
Και χάνονται βαθιά στα περασμένα
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν
Μα όχι και το μίσος του για μένα.
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!
Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
Που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι!
Το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
Και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.
Μα πάλι θε ν’ απλώσει σαν χολέρα
Πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου
και δίπλα σου φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

https://www.youtube.com/watch?v=ETXIbk8RStY

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nikos kom 12 Ιανουαρίου 2017 - 21:53

O σωρρας για να μην παει φυλακη δεν παρουσιαζει τα ηδια τα ομολογα που ειναι πλαστα αλλα μια αποδειξη απο ενα ιδιωτικο καταθετηριο στον καναδα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ