Αρχική » Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή

από Άρδην - Ρήξη

Αναδημοσίευμε το παρακάτω άρθρο του κυρίου Ρήνου γιατί παρουσιάζει με λεπτομέρειες τις πολύ στενές σχέσεις του φερόμενου ως δολοφόνου της άτυχης Θ. Κουμπούρα, Χρήστου Μπαλαντίνα με την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα. Μέχρι τώρα η Πολιτεία έχει δείξει ασυγχώρητη “αδιαφορία” για τις ενέργειες του Σώρρα και των συνοδοιπόρων του, μετά το έγκλημα αυτό δεν έχει πια καμιά δικαιολογία να τους επιτρέπει να εξαπατούν ανενόχλητοι. Ρ. 

Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ από την ιστοσελίδα mignatiou.com

Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης και το πλήρωσε με τη ζωή της. Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στη Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας).

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εκ των πρωτεργατών της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα και φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν τη σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Η Θ. Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στη Λαµία, ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για τη μελέτη της επίπτωσης της ∆ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό. Διατέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Άµφισσας, ενώ δραστηριοποιόταν εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και πρόσφερε εθελοντικές υπηρεσίες στήριξης οµάδας εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

Κι όμως η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας. Η συγκεκριμένη όμως, από ότι φαίνεται το πλήρωσε με τη ζωή της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερόμενους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίστηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργάνωσης και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της.

Στο βίντεο ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ταξίδευε εκτεταμένα σε όλη τη χώρα και μιλούσε υπέρ του Σώρρα σε χωριά, πλατείες, τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η δολοφονία της άτυχης Θώμης έγινε, σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Ο αδελφός της την εντόπισε στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος και με τουλάχιστον 15 μαχαιριές, αλλά και αμυντικά τραύματα. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στο φίλο της και τελευταίο που την είδε ζωντανή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς, όταν βγήκε για λίγο έξω και επέστρεφε, κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να γνωρίζει τι έγινε. Στη συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή, και έφτασε μέχρι ένα κοντινό μοναστήρι από το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έδιωξαν οι μοναχοί τελικά όταν ξύπνησε μετά από ώρες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από τη σύλληψή του κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, στενό συνεργάτη του στην οργάνωση Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν τη σύλληψή του.

Ας δούμε όμως χρονικά, πως τοποθετούνται, τα γεγονότα και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα:

– Μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν στενός συνεργάτης του Αρτέμιου Σώρρα και συμμετείχε ενεργά στις δράσεις της οργάνωσης.

– Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48μμ (ώρα Facebook), ο Ιωάννης Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία «ματζουνιών», κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Καλογερόπουλο το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει τη θέση της οργάνωσης από τον Μπαλαντίνα.

Εικόνα 2. Ξαφνικά το βράδυ του φόνου ο πρώην «αδελφός», «συνέλληνας» και «συνεργάτης» του Καλογερόπουλου έβγαλε στη φόρα την πώληση βοτάνων, κάτι που γνώριζαν οι πάντες από καιρό.

Ξαφνικά το βράδυ του φόνου ο πρώην «αδελφός», «συνέλληνας» και «συνεργάτης» του Καλογερόπουλου έβγαλε στη φόρα την πώληση βοτάνων, κάτι που γνώριζαν οι πάντες από καιρό.

– Η πρώτη αλλοπρόσαλλη ανάρτηση Μπαλαντίνα, που δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και βρισκόταν σε περίεργη κατάσταση ήταν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:13 πμ. Σε αυτήν κατηγορεί τον Γιάννη Καλογερόπουλο ότι αυτός και η Βίκυ Χαραλάμπους βρίσκονται πίσω από προσπάθεια καθαίρεσης του από τη θέση του προέδρου της Ε.ΣΥ. («Ελλήνων Συνέλευσις») της περιοχής του. Στην ίδια ανάρτηση, συγγενικό του πρόσωπο γράφει στις 10.06 πμ εκείνης της ημέρας: «ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ».

– Η δεύτερη ανάρτηση Μπαλανίνα, με όμοιο συντακτικό και γραμματική γίνεται την 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:14 π.μ. δηλαδή μόλις ένα λεπτό από την προηγούμενη! Σε αυτήν λέει ότι πήγε Αθήνα για να παραδώσει στοιχεία τον Σώρρα κατά συνεργατών του και στην επιστροφή σταμάτησε στο σπίτι της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου. Μάλιστα, σημειώνει ότι γράφει από το κινητό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τον τρόπο γραφής και τον τονισμό. Παραδέχεται ότι το βράδυ που βρισκόταν στο σπίτι της Θώμης Κουμπούρα χρησιμοποίησε το κινητό της για να καλέσει συνεργάτες του στην οργάνωση Σώρρα, γιατί εκείνος δεν είχε σήμα. Από ότι φαίνεται το θέμα της αναστάτωσης ήταν η ανάρτηση Καλογερόπουλου για τα «ματζούνια» που φερόταν να διακινεί ο Μπαλαντίνας και για αυτό ήθελε να βγάλει βίντεο – ανακοίνωση.

– Η τρίτη ανάρτηση της ημέρας ήταν στις 7.15 πμ, μόλις ένα λεπτό από την επόμενη και επρόκειτο και πάλι για μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό αναφέρει πως ενημερώθηκε ότι η αστυνομία ήταν σπίτι του και τον έψαχνε.

– Το τέταρτο μήνυμα στο Facebook προστέθηκε και αυτό στις 7.15 πμ και αναφέρεται στις κατηγορίες Καλογερόπουλου για τα βότανα, απαντώντας ότι ουδέποτε πληρώθηκε για αυτό (κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και άλλοι) και ότι το γνώριζε ο Καλογερόπουλος από καιρό. Σε αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα, παραδέχεται και κάτι άλλο που με αφορά:

«εκεί το πας πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

– Το πέμπτο μήνυμα στο Facebook του Μπαλαντίνα κατά του Καλογερόπουλου, αναρτήθηκε στις 7.16πμ και μεταξύ άλλων γράφει «συνεχώς με παρότρυνες να πάω με συγκεκριμένες γυναίκες σε κάθε ομιλία και σε κάθε μέρος που πηγαίναμε όλες στημένες από εσένα βρωμιάρη».

– Στις 9.28 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε βίντεο:

Το βίντεο κόβεται απότομα, για να προσθέσει μήνυμα στις 9.32 πμ «Δεν έχω καλό σήμα να βγάλω βίντεο ΤΏΡΑ που κατάφερα κ τα έβγαλα όλα στον αέρα δεν με νοιάζει».

– Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε: «Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».

Το βράδυ που δολοφονήθηκε η Θώμη Κουμπούρα, ξεκίνησε η προσπάθεια αποκαθήλωσης του Μπαλαντίνα από τον Καλογερόπουλο, με δικαιολογίες. Από την άλλη είναι σαφές πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε προετοιμάσει το κείμενο που ανέβασε κατά συγκεκριμένων στελεχών της οργάνωσης Σώρρα και μέχρι εκείνη τη στιγμή στενών του συνεργατών. Το πιθανότερο είναι ότι το κείμενο γράφτηκε ενιαία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε χρονικό σημείο ανάμεσα στο φόνο και τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε σε τμήματα στο Facebook, λόγω μεγέθους. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι μόλις 50 ώρες, που κρίνεται αρκετά μικρό με δεδομένη τη ψυχολογική φόρτιση του δράστη, τις έρευνες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον ισχυρισμό του ότι περπατούσε μέσα στο χιόνι, έτρεχε και έφτασε να κοιμηθεί σε μοναστήρι.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη «βρώμικη δουλειά» της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη «βρώμικη δουλειά» της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές.

Το ιδιαίτερα περίεργο είναι πως το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Χρήστου Μπαλαντίνα κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, βρισκόταν μαζί της την ώρα του φόνου, η αστυνομία τοποθετεί το θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες («1.30 έως 2.23 το πρωί»), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Ιατρού για να καλέσει 3 ή περισσότερους φίλους του, μετά την ώρα του φόνου.

Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πως γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά το θάνατό της και όχι λίγο πριν;;; Πως γνώριζε ότι όταν κάλεσε τους φίλους του, η Θώμη Κουμπούρα ήταν νεκρή και δεν κοιμόταν, αφού υποστηρίζει πως γνώριζε ότι οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση; Μήπως είπε σε κάποιους ότι τη δολοφόνησε και το γνώριζαν;;;

Στη συνέχεια ο Σώρρας κατηγορεί τον Μπαλαντίνα για την πώληση «μαντζουνιών» έναντι χιλιάδων ευρώ, για τσακωμούς, ίντριγκες και κουτσομπολιά με τα οποία καταπάτησε τον όρκο του, αλλά και για το ότι δεν προσέφερε ανιδιοτελώς στον «αγώνα». Μόνο ότι δεν είχε μαζί του γόμες και μολύβια δεν κατηγόρησε το πρωτοπαλλίκαρό του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε οργώσει ολόκληρη τη χώρα και στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο από κανάλια και πλατείες, στα οποία ο Μπαλαντίνας κάνει προσηλυτισμό υπέρ Σώρρα …

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο μπλόκο των αγροτών πριν μερικούς μήνες, προσηλύτιζε αθώους πολίτες στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα.

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο μπλόκο των αγροτών πριν μερικούς μήνες, προσηλύτιζε αθώους πολίτες στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα.

Ταυτόχρονα, ο Αρτέμης Σώρρας κατηγόρησε και την αδικοχαμένη Ιατρό ότι συμμετείχε σε μασονική στοά των Τρικάλων και έκανε εμπόριο, παράνομων παραϊατρικών σκευασμάτων, μαζί με τον φίλο της Χρήστο Μπαλαντίνα. Θυμίζω πως μιλάμε για μια Ιατρό με την ειδικότητα της Ψυχιάτρου που στα 45 χρόνια της άφησε έργο στην πόλη της Λαμίας και ήταν μια λαμπρή επιστήμονας με εξαίρετο κοινωνικό έργο. Δυστυχώς, το να είναι κανείς μικρόψυχος δεν είναι ποινικό αδίκημα, όμως είναι πέραν από εμφανής η προσπάθεια του Σώρρα και του δεξιού του χεριού Καλογερόπουλου να απομακρύνουν τάχιστα τον συλληφθέντα για τη δολοφονία από το «κάδρο» της οργάνωσης, για τυπικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν αναφέρουν καν την ώρα θανάτου της άτυχης Ιατρού. Ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ώρα θανάτου και την τοποθετεί ανάμεσα στις 1.30 και 2.23 είναι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, επικαλούμενος αστυνομικούς, όπως και τηλεφωνήματα του Μπαλαντίνα σε «συνέλληνες φίλους του»…

Η συνέχεια του άρθρου εδώ:  

Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή

Διαβάστε ακόμα:

Η Διανόηση, ο Βασίλης Λεβέντης και ο…Αρτέμης Σώρρας

Α. Σώρρας: Η αρχαιολατρία ως απάτη

Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα ανύπαρκτα τρις

Από τους Έψιλον στους δισεκατομμυριούχους Ομογενείς

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ