Αρχική » ΡΗΞΗκέλευθα [17-2-17] – Γιατί επανήλθε η διαμάχη για τον Εμφύλιο; (βίντεο)

ΡΗΞΗκέλευθα [17-2-17] – Γιατί επανήλθε η διαμάχη για τον Εμφύλιο; (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Ο Γιώργος Καραμπελιάς απαντά στην ερώτηση σχετικά με την αναθέρμανση της διαμάχης γύρω από τον εμφύλιο, με την κυκλοφορία βιβλίων, συνεδρίων κ.ά. Τονίζει πως η διαμάχη που αναπτύσσεται με βάση έναν ξεπερασμένο πια διαχωρισμό είναι δείγμα της παρακμής της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

don kixotis 20 Φεβρουαρίου 2017 - 16:25

Απάντηση:Γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ λύθηκε το όλο ζήτημα με τις Πολλές Παραμέτρους που έχει (Κοινωνικές-Πολιτικές-Προσωπικές Εμπειρίες ή Περιγραφές σε Απόγονους και των 2 πλευρών,Πολλά Παθοψυχολογικά Τραύματα-Σύνδρομα-Φρασεολογία).Επίσης η Εμφύλια διαμάχη είναι ένα απο τα Χαραχτηριστικά της Ελληνικής Φυλής Διαχρονικά εδώ και Χιλιάδες Χρόνια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θανάσης 21 Φεβρουαρίου 2017 - 22:15

Πείτε τα κ. Καραμπελιά. Προχθές Κυριακή 19 είχαν οι “Ελληνων Συνέλευσις” συνέλευση στο Ηρώδειο και έψελναν δυνατά. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα. Αυριο θα βγουν οι αριστεροί εξτρεμιστες μεθάυριο οι δεξιοί τώρα είναι οι “Δημοκράτες” και η ουσία είναι οτι ο κόσμος προχωράει (όπως πάντα, εννοώ κυλλάει ο χρόνος) και δεν γίνεται κάτι. Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος (εγκαταστάσεις), εγώ φυσικός και ο αδερφός μου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (φοιτητής) και πληρώνουμε την ΔΕΗ με διακανονισμούς. Έβαλα τα επαγγέλματα να φανεί το οξύμωρο της υπόθεσης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
don kixotis 24 Φεβρουαρίου 2017 - 17:09

Ο Επονομαζόμενος “Εμφύλιος” μπορεί να έληξε στα Πεδία των Μαχών εδώ και πολλά Χρόνια,ωστόσο τα “Κοινωνικά Χαρακώματα”…καλά κρατούν Κοινωνικά-Γονιδιακά αλλά και Λεκτικά ΚΡΑΤΟΥΝ πάρα πολύ καλά διότι το Αίμα και απο τις 2 Πλευρές Άδικο ή “Δίκαιο” ήταν ΠΟΛΥ,κάποιοι που λάβανε μέρος είτε στο ένα ή στο άλλο Στρατόπεδο ζούνε ακόμη-Οι Τελευταίοι της Γενιάς τους…η Γενιά αυτή έχει Μεταλαμπαδεύσει-Εμποτίσει τα ΒΙΩΜΑΤΑ και τα Παθοψυχολογικά Σύνδρομα-Φρασεολογία στα Παιδιά τους και εκείνοι με την Σειρά τους στα Εγγόνια των τότε Εμπλεκόμενων Στρατιωτών…Ακόμα και σε μια απλή διαμάχη στο δρόμο με κάποιον “Συμπολίτη σου” Χρησιμοποιούνται εκφράσεις τύπου:Γερμανοτσολιά-Σταλινοφασίστα-Προδότες Συνεργάτες των Ναζί-Εαμοβούλγαροι κτλ. + το Γνωστό Σύνθημα:ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ή στο Βίτσι και στον Γράμμο σας Χώσαμε στην Άμμο.Το καλοκαίρι του 2013 στον Προαύλιο Χώρο της ΕΡΤ και ενώ ο Σαμαράς την είχε κλείσει σε μια Συγκεκριμένη Στιγμή ακούστηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΛΑΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ακούμε εδώ και Πολλά Χρόνια στο τέλος κάθε Στρατιωτικής Παρέλασης την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου.Τι σχέση έχει το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τα εν λόγω συνθήματα με το Κλείσιμο της ΕΡΤ άραγε;; Πλάκα κάνουμε τώρα..;;Επίσης τα Συνθήματα αυτά τα βλέπουμε Γραμμένα στους Τοίχους εδώ και Τουλάχιστον 25 Χρόνια..τα Θυμάμαι απο το Δημοτικό ειλικρινά..Ασύλληπτες Παθογένειες απο Νέους Ηλικιακά Ελληνόφωνους με Κομματική λοβοτομή/με Πολλές Ιδεολογικές Αγκυλώσεις…..Εξάλλου ακόμα και σε ένα βίντεο στο youtube να μπείτε ή σε διάφορα Ιστολόγια που αφορά ένα θέμα του Β’Παγκοσμίου Πολέμου είτε αφορά Άμεσα ή Έμμεσα την Ελλάδα απλά διαβάστε τα Σχόλια και θα δείτε ότι ο “Κοινωνικός λεκτικός Εμφύλιος” είναι σε Πλήρη Εξέλιξη +Έξαρση..Όλοι είναι τρελαμένοι..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ