Ο Γιώργος Καραμπελιάς απαντά στην ερώτηση σχετικά με την αναθέρμανση της διαμάχης γύρω από τον εμφύλιο, με την κυκλοφορία βιβλίων, συνεδρίων κ.ά. Τονίζει πως η διαμάχη που αναπτύσσεται με βάση έναν ξεπερασμένο πια διαχωρισμό είναι δείγμα της παρακμής της χώρας.

Ετικέττες:

3 Σχόλια

  1. Απάντηση:Γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ λύθηκε το όλο ζήτημα με τις Πολλές Παραμέτρους που έχει (Κοινωνικές-Πολιτικές-Προσωπικές Εμπειρίες ή Περιγραφές σε Απόγονους και των 2 πλευρών,Πολλά Παθοψυχολογικά Τραύματα-Σύνδρομα-Φρασεολογία).Επίσης η Εμφύλια διαμάχη είναι ένα απο τα Χαραχτηριστικά της Ελληνικής Φυλής Διαχρονικά εδώ και Χιλιάδες Χρόνια.

  2. Πείτε τα κ. Καραμπελιά. Προχθές Κυριακή 19 είχαν οι “Ελληνων Συνέλευσις” συνέλευση στο Ηρώδειο και έψελναν δυνατά. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα. Αυριο θα βγουν οι αριστεροί εξτρεμιστες μεθάυριο οι δεξιοί τώρα είναι οι “Δημοκράτες” και η ουσία είναι οτι ο κόσμος προχωράει (όπως πάντα, εννοώ κυλλάει ο χρόνος) και δεν γίνεται κάτι. Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος (εγκαταστάσεις), εγώ φυσικός και ο αδερφός μου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (φοιτητής) και πληρώνουμε την ΔΕΗ με διακανονισμούς. Έβαλα τα επαγγέλματα να φανεί το οξύμωρο της υπόθεσης.

  3. Ο Επονομαζόμενος “Εμφύλιος” μπορεί να έληξε στα Πεδία των Μαχών εδώ και πολλά Χρόνια,ωστόσο τα “Κοινωνικά Χαρακώματα”…καλά κρατούν Κοινωνικά-Γονιδιακά αλλά και Λεκτικά ΚΡΑΤΟΥΝ πάρα πολύ καλά διότι το Αίμα και απο τις 2 Πλευρές Άδικο ή “Δίκαιο” ήταν ΠΟΛΥ,κάποιοι που λάβανε μέρος είτε στο ένα ή στο άλλο Στρατόπεδο ζούνε ακόμη-Οι Τελευταίοι της Γενιάς τους…η Γενιά αυτή έχει Μεταλαμπαδεύσει-Εμποτίσει τα ΒΙΩΜΑΤΑ και τα Παθοψυχολογικά Σύνδρομα-Φρασεολογία στα Παιδιά τους και εκείνοι με την Σειρά τους στα Εγγόνια των τότε Εμπλεκόμενων Στρατιωτών…Ακόμα και σε μια απλή διαμάχη στο δρόμο με κάποιον “Συμπολίτη σου” Χρησιμοποιούνται εκφράσεις τύπου:Γερμανοτσολιά-Σταλινοφασίστα-Προδότες Συνεργάτες των Ναζί-Εαμοβούλγαροι κτλ. + το Γνωστό Σύνθημα:ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ή στο Βίτσι και στον Γράμμο σας Χώσαμε στην Άμμο.Το καλοκαίρι του 2013 στον Προαύλιο Χώρο της ΕΡΤ και ενώ ο Σαμαράς την είχε κλείσει σε μια Συγκεκριμένη Στιγμή ακούστηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΛΑΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ακούμε εδώ και Πολλά Χρόνια στο τέλος κάθε Στρατιωτικής Παρέλασης την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου.Τι σχέση έχει το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τα εν λόγω συνθήματα με το Κλείσιμο της ΕΡΤ άραγε;; Πλάκα κάνουμε τώρα..;;Επίσης τα Συνθήματα αυτά τα βλέπουμε Γραμμένα στους Τοίχους εδώ και Τουλάχιστον 25 Χρόνια..τα Θυμάμαι απο το Δημοτικό ειλικρινά..Ασύλληπτες Παθογένειες απο Νέους Ηλικιακά Ελληνόφωνους με Κομματική λοβοτομή/με Πολλές Ιδεολογικές Αγκυλώσεις…..Εξάλλου ακόμα και σε ένα βίντεο στο youtube να μπείτε ή σε διάφορα Ιστολόγια που αφορά ένα θέμα του Β’Παγκοσμίου Πολέμου είτε αφορά Άμεσα ή Έμμεσα την Ελλάδα απλά διαβάστε τα Σχόλια και θα δείτε ότι ο “Κοινωνικός λεκτικός Εμφύλιος” είναι σε Πλήρη Εξέλιξη +Έξαρση..Όλοι είναι τρελαμένοι..

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek