Αρχική » Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής (Σάββατο 25 Νοεμβρίου)

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής (Σάββατο 25 Νοεμβρίου)

από Άρδην - Ρήξη

Μπορεί τα χειρότερα να πέρασαν (προς το παρόν), η κατάσταση όμως στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Το Άρδην στέκεται στο πλευρό των πληγέντων σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο αυτές τις κρίσιμες ώρες. Από Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν στις πληγείσες περιοχές μέσα στο σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου. Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία του Άρδην: Ξενοφώντος 4, στον έκτο όροφο, 10:30 πμ με 5:30 μμ.

Ειδικότερα, ανάγκες υπάρχουν σε:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • ρουχισμό και λευκά ήδη (ιδιαίτερα κουβέρτες)
  • αναλώσιμα φαγητοδοχεία (κατά προτίμηση από αλουμίνιο, για την διανομή των γευμάτων)

Επίσης, το Άρδην καλεί εκ νέου μέλη και φίλους να παραστούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο προκειμένου να συνδράμουν στο έργο αποκατάστασης των ζημιών. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να έρθουν σε επαφή στα τηλέφωνα 2103826219 και 6979836186 προκειμένου να συντονιστούμε.

Σημείο συνάντησης: 11.30 πμ στο δημαρχείο της Μάνδρας. Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν αλλά θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα ή/και ρούχα, μπορούν να έρθουν στα γραφεία του Άρδην αύριο το πρωί 9.45-10.30 πμ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ