Αρχική » Διαδικτυακή εκδήλωση| Ο Δούρειος Ίππος του μεταναστευτικού και οι σύγχρονοι Τρώες (ζωντανά)

Διαδικτυακή εκδήλωση| Ο Δούρειος Ίππος του μεταναστευτικού και οι σύγχρονοι Τρώες (ζωντανά)

από Άρδην - Ρήξη

Διαδικτυακή εκδήλωση του Άρδην Πειραιά με την Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα:

ΜΟΡΙΑ, ΒΙΑΛ, ΚΥΤ ΣΑΜΟΥ

O ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΩΕΣ

Το ΆΡΔΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τη συνολική κατάσταση στο μεταναστευτικό, διοργανώνει  την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 στις 19.30 διαδικτυακή εκδήλωση με εισηγητή μέλος της Παγχιακής Επιτροπή Αγώνα.

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα είναι οργανωτικό σχήμα ακηδεμόνευτο, δημιουργημένο από το λαϊκό σώμα, με σημαντική επιρροή στα τεκταινόμενα στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ έχει εκλέξει και δημοτικούς συμβούλους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα απαρτίζεται από ενεργούς καθημερινούς πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους και την Ελλάδα. Γεννήθηκε από την ανάγκη έκφρασης της κοινωνίας, της κατάθεσης των προβληματισμών και της αγωνίας της για τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην ευαίσθητη γεωπολιτικά γειτονιά των ανατολικών συνόρων της πατρίδας μας. Τα τελευταία χρόνια εκτός της οικονομικής κρίσης ο λαός μας βιώνει παράλληλα και την μεταναστευτική κρίση, που έχει επιπτώσεις σε κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο πρώτιστα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και μετέπειτα σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα πιστεύει στην ενεργή συμμετοχή, έχει κάνει πλήθος ενεργειών και εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση και την αλλαγή πλεύσης στις αδιέξοδες πολιτικές. Ξεκίνησε τον αγώνα πριν από 5 χρόνια και συνεχίζει.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι στο youtube του Άρδην Πειραιά και στην σελίδα του ardin-rixi.gr

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι telpeiraias-scaled.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ