Το Εργαστήρι πολιτικής και πολιτισμού του Άρδην Θεσσαλονίκης, κουβεντιάζει για το νέο πολεμικό μέτωπο που έστησε το ‘νεο-οθωμανικό τόξο’, αυτή τη φορά μέσω του Αζερμπαϊτζάν και εναντίον του αρμεινικού λαού, στην περιοχή του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ). Πώς προέκυψε ιστορικά το ζήτημα, και πώς οργανώνονται οι πολιτικές αντιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή; Πώς εμπλέκεται το Ιράν, η Τουρκία και η Ρωσία στο παιχνίδι της υπερκαυκασίας; Πώς αναδύεται ο παντουρανισμός ως ένα εναλλακτικό νεοθωμανικό σχέδιο; Αυτά και άλλα πολλά θα κουβεντιάσουμε μέσω διαδικτύου, με τον Σωτήρη Δημόπουλο πολιτικό αναλυτή, διδάκτορα κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχου Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Κιέβου. Την Τετάρτη 14/10, 7.30 μ.μ., στον χώρο του Άρδην, Δαναΐδων 7.

Στην συγκέντρωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από την πολιτεία, και φυσικά απαραίτητη θεωρείται η χρήση μάσκας.

Aνώτατο όριο 40 παρευρισκόμενων ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Την συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά, στο κανάλι του Άρδην Θεσσαλονίκης στο youtube:

One Comment

  1. Αλεξάνδρα Π. says:

    Λυπάμαι, χάλια αναπαραγωγή, κάκιστος ήχος, δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανείς την διάλεξη.
    Σκεφτείτε να το επαναλάβετε αφού ελένξετε τον ήχο.

    Το θέμα είναι άκρως ενδιαφέρον, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek