Αρχική » Παρέμβαση της Κίνησης Πολιτών Άρδην στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση της Κίνησης Πολιτών Άρδην στη Θεσσαλονίκη

από admin

Παρέμβαση της Κίνησης Πολιτών Άρδην στη Θεσσαλονίκη.

Εβδομήντα χρόνια μετά… μπροστά στη νέα κατοχή. Ο λαός λέει το ΟΧΙ!

Στις 28 Οκτωβρίου του 1940, οι Ιταλοί φασίστες επιτέθηκαν στην Ελλάδα. Στις 6 Απρίλη του 1941 οι Γερμανοί Ναζιστές, εισέβαλαν για να κάμψουν τις αντιστάσεις των παράτολμων Ελλήνων και να κατακτήσουν την Ελλάδα.

Σήμερα, 70 χρόνια μετά, επιχειρείται η νέα υποδούλωση της Ελλάδας, ξανά από τους Γερμανούς και τους νέους «πρόθυμους» συμμάχους της. Τα αποτελέσματα ίδια με τότε… Κατοχή, πείνα και εξαθλίωση.

Σαν από πείσμα της ιστορίας και σήμερα βρέθηκαν πρόθυμοι Τσολάκογλου, να συνθηκολογήσουν, να προδώσουν και να εκτελέσουν τις διαταγές του οικονομικού Ραίχ των Γερμανών. Γι’ αυτό και ο ΓΑΠ απολαμβάνει τα χειροκροτήματα των βιομηχάνων, που ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τον εθνικό μας πλούτο. Γι’ αυτό και ο Βενιζέλος, χαριεντίζεται με τους παγκόσμιους τοκογλύφους που κερδίζουν χρήματα από την εξαθλίωση τη ελληνικής κοινωνίας.

Κι όμως, αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος. Όπως και τότε στα χαρακώματα, στις συνοικίες των πόλεων, ή στα βουνά της ελεύθερης Ελλάδας, έτσι και σήμερα στις πλατείες και στα νέα κινήματα, γέννιουνται και αναπτύσσονται οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πως είμαστε με την πλάτη στο τοίχο. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ξεπουλήσει την ανεξαρτησία μας, την αξιοπρέπειά μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Ως εδώ. Αντιτάσσουμε ένα νέο ΟΧΙ.

ΟΧΙ στη νέα κατοχή. ΟΧΙ στους γερμανοτσολιάδες του ΠΑΣΟΚ. ΌΧΙ στις εντολές του Βερολίνου. ΚΑΜΙΑ συνθηκολόγηση της ντροπής! Μας ΧΡΩΣΤΟΥΝ, δεν τους χρωστάμε!

 

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στην παρέμβαση- διαμαρτυρία της Κίνησης Πολιτών Άρδην, στις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στις 10 π.μ. μπροστά από το ναό Κυρίλλου και Μεθοδίου, στην παραλία  Θεσσαλονίκης διαδηλώνουμε ενάντια στη Νέα Κατοχή.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΔΗΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ•ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ • ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ardinthess@gmail.com

www.ardinthess.wordpress.com

Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου

2310 543751

ΣΧΕΤΙΚΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος 25 Οκτωβρίου 2011 - 19:51

Δε το ήξερα ότι ήταν ο Γερμανικός ΛΑΟΣ που ξεσήκωσε στους τραπεζίτες για να αυξήσουν τα κέρδη τους στα πεδία των μαχών!

Όπως τώρα που οι Κύπριοι οι Έλληνες κι Τούρκοι πολίτες που ζητάν από το Ισραήλ και τους προστάτες τους ΗΠΑ να μας βάλουν να σκοτωθούμε για να μη πέσουν έξω οι λογιστικοί του λογαριασμοί στα τεφτέρια τις ιδιωτικής τράπεζας τις Ελλάδας!

Ωραία η διατύπωση τις ξεκάθαρης σχέσης των πραγμάτων στη σκέψη σου! Θετική η συμβολή της για την Wall Street!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος 25 Οκτωβρίου 2011 - 19:55

Αυτό το γερμανοτσολιάδες, θα ήταν πιο προσδιοριστικό ως “χρηματοτσολιάδες” των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ των ανεξέλεγκτων ιδιωτών μετόχων, τις τράπεζας τις Ελλάδας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννης 28 Οκτωβρίου 2011 - 12:54

Πολλά συγχαρητήρια παιδιά απο μένα
Ντροπή στον κυρ Κάρολο που οργίστηκε για τη ματαίωση της παρέλασης στη θεσσαλονίκη και το ξεπούλημα της χώρας μας τον αφήνει παγερά αδιάφορο. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
so 28 Οκτωβρίου 2011 - 22:58

μπραβο πατριωτες για τα σημερινα! τιμησαν πραγματι την επετειο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ