Αρχική » Διαδικτυακή εκδήλωση Άρδην: “Η εισβολή στο Καπιτώλιο και το αδιέξοδο των αμερικανικών ελίτ” (βίντεο)

Διαδικτυακή εκδήλωση Άρδην: “Η εισβολή στο Καπιτώλιο και το αδιέξοδο των αμερικανικών ελίτ” (βίντεο)

από Άρδην - Ρήξη

Το Άρδην διοργανώνει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 19.00  διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

“Η εισβολή στο Καπιτώλιο και το αδιέξοδο των αμερικανικών ελίτ”

Θα μιλήσουν οι:

Σάββας Καλεντερίδης, γεωπολιτικός αναλυτής

Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας – επικεφαλής Άρδην

Νίκος Μελέτης, δημοσιογράφος

Παντελής Σαββίδης, δημοσιογράφος

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα του Άρδην και από το κανάλι του Παντελή Σαββίδη στο youtube

ΣΧΕΤΙΚΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

Ηλίας Προβόπουλος 7 Ιανουαρίου 2021 - 19:21

ΟΚ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8 Ιανουαρίου 2021 - 20:41

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κ. Μοράρος 8 Ιανουαρίου 2021 - 20:46

Ευχαριστίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γρηγόρης Τσιώτος 8 Ιανουαρίου 2021 - 22:48

Πολύ σεβαστέ κ. Καραμπελιά, τα κείμενά σας είναι καταπληκτικά. Ο προφορικός σας λόγος (συγχωρείστε με) πάσχει από συνεχείς παρεκβάσεις (από ζήτημα σε ζήτημα) και από συνεχή χρήση πολλαπλών δευτερευουσών προτάσεων. Υπάρχει κατόπιν αυτών μεγάλη δυσκολία παρακολούθησης των νοημάτων που θέλετε να μεταδώσετε.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα κείμενά σας και για την δύναμη της δημόσιας παρουσίας σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παναγιώτης Καυγάς 9 Ιανουαρίου 2021 - 19:27

Ήταν μια ακόμα καλή παρουσίαση της επικαιρότητας.
Κρατάω την επισήμανση του Παντελή Σαββίδη για το τι πρέπει να περιμένουμε από την προσεχή διοίκηση Μπάιντεν. Πιθανότητα λίγα έως καθόλου θα πρόσθετα εγώ θετικά αποτελέσματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάνος Κατακουζινος 10 Ιανουαρίου 2021 - 01:05

Εξαιρετική συζήτηση. Νομίζω ότι ο κ. Καραμπελιας διασαφήνισε πολύ καλά το πλαίσιο των εξελίξεων που διαδραματίζονται διεθνώς σαν την ιδεολογική κυριαρχία ενώ οι κ.κ. Καλεντεριδης και Σαββιδης ανέλυσαν με μεγάλη ευστοχία τις δυνάμικες εξελίξεων στην Αμερική και διεθνώς.
Δεδομένου ότι κανείς σας δεν ζει στην Αμερική, ήταν, τουλάχιστον σε μένα, εμφανές ένα κενό στην ανάλυση των λεπτομερειών που έχουν οδηγήσει σε δυο μεγάλα αντιπαλομενα ρεύματα την Αμερικανική κοινωνία. Η αντιπαλότητα αυτή υπήρχε για δεκαετίες στην Αμερική, απλά ο Trump, ως λαϊκιστής την έφερε στην επιφάνεια και πολεμήθηκε και από Ρεπουμπλικανούς αλλά και από Δημοκράτες. Μάλιστα επειδή δεν είναι πολιτικός χειρίστηκε το ρεύμα αυτό πολύ άκομψα με τα άσχημα αποτελέσματα που είδαμε. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν ο οποιοσδήποτε Trump που θα προκαλούσε τα ίδια αποτελέσματα.
Δεν θα μακρηγορήσω άλλο αν και το θέμα αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμένα που ζω στην Αμερική τα τελευταία 27 χρόνια και θα ήθελα, αν είναι δυνατόν να επαναλάβουμε τη συζήτηση αυτη προσωπικά όταν θα βρίσκομαι την Ελλάδα αν φυσικά είναι επιθυμητό και από τους συμμετασχοντες στη σημερινή συζήτηση.
Φιλικά
Πάνος Κατακουζινος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αρέσει σε %d bloggers: