Το ΆΡΔΗΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, με αφορμή την πρωτοβουλία πολιτών του Πειραιά να υποβάλουν αίτημα εγγραφής στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά θέματος για τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, πραγματοποιεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 19.30, διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«Οι ΜΚΟ και η υποκατάσταση του κράτους»

Εισηγητής ο Γιώργος Ρακκάς, συγγραφέας του βιβλίου «Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – Ο Τζωρτζ Σόρος και η νέα ανθρωπιστική αυτοκρατορία».

Η «αλληλεγγύη» έχει μεταβληθεί σε ιδεολογικό όπλο για να δικαιολογήσει την εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού και αντιδημοκρατικού καθεστώτος. Ως προνομιακό όπλο χρησιμοποιείται και η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, ενώ τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η Ελλάδα συνολικά έχουν μεταβληθεί στο κατ’ εξοχήν πειραματόζωο αυτού του εγχειρήματος. Ο Γιώργος Ρακκάς, είναι πολιτικός επιστήμονας και διδάκτορας κοινωνιολογίας. Συμμετέχει στο Κίνημα Άρδην και είναι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη.


Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι του Άρδην Πειραιά στο YouTube, επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/cha…/UCB7hIf9V8z1zN5Y2gtqtT5Q/live

2 Σχόλια

  1. Πολύ καλή εκδήλωση

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek