Αρχική » Κινητά τηλέφωνα

Κινητά τηλέφωνα

από Άρδην - Ρήξη

από το Άρδην τ. 48-49, Αύγουστος 2004

ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ κινητής τηλεφωνίας χρηματοδότησαν με 28.000.000$ ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Dr George Karlos για να διεξάγουν έρευνα σχετικά με την επίδραση των κινητών στον ανθρώπινο οργανισμό. Μετά 1 χρόνο έρευνας τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, τα οποία, φυσικά, δεν άρεσαν στις εταιρείες. Διέκοψαν την χρηματοδότηση και προσπάθησαν να μη δημοσιευτούν τα αποτελέσματα. Οι ερευνητές συμφώνησαν μεταξύ τους να γνωστοποιήσει ο καθένας μεμονωμένα τα αποτελέσματα από την δική του έρευνα και όχι σαν ομάδα, για την αποφυγή κυρώσεων.

Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν ραδιενέργεια σε απόσταση 7 εκατοστών. Όταν η κεραία είναι σηκωμένη, η μεγαλύτερη ποσότητα ραδιενέργειας εκπέμπεται στην περιοχή γύρω από την κεραία. Όταν μιλάμε και δεν σηκώνουμε την κεραία γιατί πιθανόν βαριόμαστε ή θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται, τότε η ραδιενέργεια διοχετεύεται σε όλη την περιοχή του κινητού με μεγαλύτερη επιβάρυνση στον οργανισμό. – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 18 ΕΤΩΝ.

Όταν το κινητό χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, η ραδιενέργεια επηρεάζει το 100% του εγκεφάλου με βαρύτατες βλάβες (καρκίνο εγκεφάλου, ρήξη του ακουστικού νεύρου, μείωση ακοής κ.λπ.) Όταν χρησιμοποιείται από παιδιά 13 ετών μέχρι 18 ετών, η ραδιενέργεια επηρεάζει το 50% του εγκεφάλου (καρκίνο, ρήξη του ακουστικού νεύρου, μείωση ακοής κ.λπ.)

Εάν ένα παιδί χρησιμοποιεί κινητό από την ηλικία των 16 ετών, μετά 10 χρόνια, δηλαδή σε ηλικία 26 ετών θα εμφανιστούν συμπτώματα καρκίνου 100%.

Στους ενήλικες η ραδιενέργεια επηρεάζει το 1/4 του εγκεφάλου (καρκίνο, ρήξη ακουστικού κ.λπ.)

Όταν το κινητό το κρεμάμε συνήθως στο γοφό τότε η ραδιενέργεια περνάει από το κόκαλο της λεκάνης στο νωτιαίο μυελό, περνά στην κοιλιακή χώρα και διασπά το DNA το οποίο δεν το αφήνει να επανασυνδεθεί. Το ίδιο συμβαίνει και στον εγκέφαλο, αφού το DNA επανασυνδέεται μόνο σε αυτές τις δύο περιοχές του σώματος. Αυτό δημιουργεί καρκίνο στον εγκέφαλο, καρκίνο στα οστά, καρκίνο στο έντερο, καρκίνο στο συκώτι.

Η ραδιενέργεια που εκπέμπει το κινητό δημιουργεί ανικανότητα στους άντρες, διότι επηρεάζει τις αντρικές ορμόνες, τις οποίες μετατρέπει σε οιστρογόνα (γυναικείες ορμόνες). Έτσι κάνει αδύνατο το σπέρμα και του μειώνει την ταχύτητα, με συνέπεια να μην μπορεί να γονιμοποιήσει. Στις έρευνες που έγιναν, οι άντρες που χρησιμοποιούσαν κινητό είχαν πρόβλημα σεξουαλικό και τεκνοποίησης. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες που θα έχουμε από την χρήση των κινητών μετά από 30-40 χρόνια, όμως οι επιστήμονες (γιατροί, φυσικοί, πυρηνικοί κ.λπ.) πιστεύουν ότι τα κινητά τηλέφωνα θα δημιουργήσουν μία καινούργια επιδημική αρρώστια άγνωστη προς το παρόν.

Σύμφωνα με όλους τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τις επιδράσεις του κινητού τηλεφώνου στον ανθρώπινο οργανισμό συμφώνησαν ότι το τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιείται το περισσότερο μέχρι 3 λεπτά το μήνα και να μην μιλάμε παραπάνω από ενάμιση λεπτό τη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ