Αρχική » Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

από admin

Τα σημερινά γεγονότα στο κτήριο της ΔΕΗ στη Μεσογείων, καθώς, και η οπερέττα των διώξεων που ξεκίνησε η ασφάλεια εναντίον διαδηλωτών της μεγάλης λαϊκής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, είναι δείγματα μιας εκστρατείας κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού που έχουν εξαπολύσει η κατοχική Κυβέρνηση.

Στόχος, είναι να κάμψουν τη παλλαϊκή αντίθεση στη λαοκτόνα κυβερνητική πολιτική, η οποία γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα σε κάθε γειτονιά αυτής της χώρας. Καθημερινά, μέσα από τις πορείες, τις συγκεντρώσεις, και τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που ξεπηδούν σε κάθε γειτονιά, δυναμώνει ένα αυτόνομο κίνημα αντίστασης στην υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού. Ως αυτόνομο, αυτό το κίνημα δεν ελέγχεται και δεν ποδηγετείται, είναι απρόβλεπτο και άκρως επικίνδυνο για την εξουσία, γι’ αυτό καιπροσπαθεί να το πατάξει άμεσα, εν τη γεννέσει του.

Γι’ αυτό ξεκίνησαν τις διώξεις για την 28η Οκτωβρίου, γι’ αυτό και σήμερα επενέβη η αστυνομία στο κατειλημμένο κτήριο της ΔΕΗ. Γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις, εξελίσσονται μέρα με τη μέρα στα πολιτικά εργαστήρια αυτής της χώρας, όπου σφυρηλατείται η υπέρβαση του παλιού, σάπιου πολιτικού κόσμου και γεννιέται μια νέα δύναμη αντίστασης: Ένα ορμητικό ποτάμι που σπάει τις παλιές κομματικές δομές και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις και ενώνει στην πράξη το λαό αξιώνοντας εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και άμεση δημοκρατία.

Η ορμή του λαού είναι ο υπ αριθμόν 1 εχθρός της υπερκομματικής μασκαράττας που στήθηκε για να συνεχίσει με το προσωπείο της συναίνεσης το έργο των ΠΑΣΟΚων. Γι’ αυτό και θα την χτυπήσει, θα την κυνηγήσει αλύπητα όπου κι αν ξεσπάει, τσακίζοντας κάθε επίφαση δημοκρατίας.  Δεν θα πρέπει να λυγίσουμε. Ας δώσουμε στην κατοχική τρομοκρατία την απάντηση που τους πρέπει.

Υ.Γ. Ένας από τους 17 διωκώμενους για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, είναι και ο Γιώργος Μπύρος, μέλος της Κίνησης Πολιτών Άρδην. Πρόκειται για την τρίτη, μέσα σε δυο μήνες, πολιτική δίωξη μέλους της κίνησής μας –μια φιλοφρόνηση από το καθεστώς που καταδεικνύει πόσο ενοχλείται από τη δράση μας.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝ Η ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

Κίνηση Πολιτών Άρδην
24.11.11

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Ρόδιος 25 Νοεμβρίου 2011 - 10:58

Εκεί που τελειώνει η δημοκρατία, αρχίζουν οι “φιλοφρονήσεις”…

Αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους διωκόμενους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ