Αρχική » Συνεδριακό Κέντρο «Ρήγας Βελεστινλής» – Ένας ανοιχτός χώρος πολιτισμού

Συνεδριακό Κέντρο «Ρήγας Βελεστινλής» – Ένας ανοιχτός χώρος πολιτισμού

από Άρδην - Ρήξη

Το Συνεδριακό Κέντρο «Ρήγας Βελεστινλής», αποτελεί την έδρα ενός συνόλου δραστηριοτήτων: έκδοση των εντύπων –περιοδικό Άρδην, Νέος Λόγιος Ερμής, εφημ. ΡΗΞΗ και των Εναλλακτικών Εκδόσεων, χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων, διαλέξεων κ.λπ. και ταυτόχρονα χώρος πολιτικού και πολιτιστικού προβληματισμού.

Στα 12 χρόνια λειτουργίας (από τα τέλη του 2012) του έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες εκδηλώσεις, τις οποίες έχουν παρακολουθήσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ο “Ρήγας Βελεστινλής” έχει καταστεί ένα κέντρο πολιτισμού στην καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα, όπου ο καθένας μπορεί να ανταλλάξει απόψεις, να προβληματιστεί και να εμπλουτίσει το πολιτιστικό του κεφάλαιο. Επιπρόσθετα, δίνει βήμα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τον χώρο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Οι προδιαγραφές του συνεδριακού χώρου: 200 και πλέον καθίσματα, μικροφωνική εγκατάσταση με δύο σταθερά μικρόφωνα, δυνατότητα βιντεοσκόπησης, κυλικείο, μεγάλο μπαλκόνι με τραπεζοκαθίσματα σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβασή του στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (100 μέτρα από τον Σταθμό μετρό Συντάγματος και το Τραμ) το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση (βιβλιοπαρουσιάσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα του χώρου επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα 2103826319 ή 6973183842 με τον κο Γιάννη Ξένο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: perardin@gmail.com 

Συνεδριακό Κέντρο «Ρήγας Βελεστινλής», Ξενοφώντος 4, 6ος όροφος, 10557 Σύνταγμα 10557.

Φωτογραφίες του χώρου:

Βρισκόμαστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ