Αρχική » Λευκωσία (23.08): Περικυκλώθηκε το Προεδρικό

Λευκωσία (23.08): Περικυκλώθηκε το Προεδρικό

από admin


από την ιστοσελίδα http://www.onlycy.com

Χιλιάδες άτομα έδωσαν και απόψε το παρόν τους στο Προεδρικό. Κρατώντας δάδες “περικύκλωσαν” το Προεδρικό δημιουργώντας μια ανθρώπινη αλυσίδα.

Μικροί, μεγάλοι, άντρες, γυναίκες και παιδιά φώτισαν το Προεδρικό ζητώντας άμεση τιμωρία των ενόχων της τραγωδίας στη Ναυτική Βάση στο Μαρί και παράλληλα απαιτώντας την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Η οργή των αγανακτισμένων δεν έχει ξεθωριάσει ενώ πέραν της αποψινής διαμαρτυρίας, οι αγανακτισμένοι διοργανώνουν στις 12 Σεπτεμβρίου τη μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει από την τραγωδία της 12ης Ιουλίου 2011.

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε ο λόγος του υιού του αδικοχαμένου Πλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Νικόλας Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα και τη λασπολογία, όπως ανέφερε, που διενεργείται εις βάρος του το τελευταίο διάστημα αποκαλώντας τον “ακροδεξιό στοιχείο”. Ο ίδιος απάντησε σε όλους αυτούς “αν έχουν το θάρρος να σταθούν μπροστά από τις οικογένειες και να το δηλώσουν επώνυμα και να μην κρύβονται πίσω από των ανωνυμία τους και σε φθηνά δημοσιεύματα”.

Επίσης, απάντησε και σε αυτούς που επικρίνουν τον πατέρα του ότι δεν εκκένωσε το στρατόπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένας στρατοπεδάρχης δεν μπορεί να διατάξει την εκκένωση ενός στρατοπέδου αλλά αυτό είναι αρμοδιότητα του αρχηγού του ΓΕΕΦ.

Τέλος, τόνισε ότι κανένα κόμμα και καμμία εκκλησία δεν βρίσκεται πίσω από τους αγανακτισμένους, όπως αναφέρεται από διάφορα στελέχη του ΑΚΕΛ. Αν υπάρχει κάτι που τους ενώνει αυτό είναι τα 13 θύματα της τραγωδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ