Αρχική » Η Ενωτική Κίνηση πρώτη στις εκλογές ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Η Ενωτική Κίνηση πρώτη στις εκλογές ΕΛΜΕ Βοιωτίας

από Άρδην - Ρήξη

048_183

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Βοιωτίας σε τρία εκλογικά τμήματα σε Λιβαδειά, Θήβα και Σχηματάρι.

Η αυτόνομη συνδικαλιστική ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στην οποία συμμετέχει η ομάδα εκπαιδευτικών του Άρδην στη Βοιωτία αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 29.52%. Στη δεύτερη θέση η συνδικαλιστική παράταξη του Σύριζα/ΣΥΝΕΚ (Πρωτοβουλία) με ποσοστό 25.77%. Στη τρίτη θέση το Μέτωπο (συμμετέχει η ΔΑΚΕ) με ποσοστό 19.38%. Ακολουθούν οι Παρεμβάσεις με ποσοστό 14.76%. Για μια ακόμη συνδικαλιστική χρονιά εκτός Δ.Σ. ΕΛΜΕ Βοιωτίας το ΠΑΜΕ με ποσοστό 10.57%.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Εκπαιδευτικών Δ.Ε. Βοιωτίας με σαφές πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα στο δημοκρατικό πατριωτικό χώρο -από το 2012 που συγκροτήθηκε- έχει παγιώσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την εκπαιδευτική κοινότητα στη Βοιωτία, κάτι που αποτυπώνεται σταθερά σε συνεχείς εκλογικές διαδικασίες (συνδικάτο, υπηρεσιακά συμβούλια).

Για τη συνδικαλιστική χρονιά 2016 επανεκλέγονται από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας ο Χρήστος Δαμιανίδης και ο Παναγιώτης Θειακούλης.

H ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Εκπαιδευτικών Δ.Ε. Βοιωτίας διαθέτει ιστολόγιο ενημέρωσης http://enotikiviotias.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ