Αρχική » 1/3/18 | Σύνταγμα | Οι Έλληνες καλλιτέχνες για το Αφρίν

1/3/18 | Σύνταγμα | Οι Έλληνες καλλιτέχνες για το Αφρίν

από Άρδην - Ρήξη

Η στρατιωτική επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” που έχει εξαπολύσει η τουρκική κυβέρνηση εναντίον του Αφρίν της Βόρειας Συρίας μετράει ήδη πάνω από ένα μήνα ζωής. Σε αυτό το διάστημα, μεγάλος αριθμός αμάχων, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχει χάσει τη ζωή του. Μια ακόμη τραγωδία εκτυλίσσεται στην πολύπαθη Συρία, εναντίον του κουρδικού λαού και των Σύρων προσφύγων που κατέφυγαν στην περιοχή για να γλυτώσουν από τον εμφύλιο, την ώρα που η διεθνής κοινότητα σιωπά επιδεικτικά. Ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί τον οπλισμό του ΝΑΤΟ για να δολοφονεί παιδιά, χωρίς το τελευταίο να αντιδρά. Η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τη σφαγή σε μία στιγμή, απλά και μόνο εφαρμόζοντας μια no-fly zone πάνω από τον εναέριο χώρο του Αφριν, για τον οποίο είναι υπεύθυνη.

Τίποτε, όμως, δε γίνεται και οι διεθνείς δυνάμεις δε δείχνουν καμία πρόθεση να βοηθήσουν το λαό της περιοχής. Εμείς, οι Έλληνες καλλιτέχνες, αντιδρώντας σε αυτό το έγκλημα, την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, θα αναρτήσουμε πανό στο Σύνταγμα, μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη, για να συμπαρασταθούμε στο λαό του Αφρίν που δολοφονείται και για να καλέσουμε τη ρωσική κυβέρνηση να μπλοκάρει τον εναέριο χώρο της περιοχής και να απαγορεύσει τις πτήσεις των τουρκικών βομβαρδιστικών. Ελπίζουμε να είσαστε μαζί μας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Δημήτριος Προβάδος 28 Φεβρουαρίου 2018 - 13:48

Θα σας ήθελα και στα συλλαλητήρα, ή έστω με την ίδια αντίδραση όπως τώρα και για το Σκοπιανό. Στηρίζω όμως την κίνησή σας και προσυπογράφω μαζί σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
diaxeiristis 28 Φεβρουαρίου 2018 - 14:03

Μάλλον δεν παρακολουθείτε την δραστηριότητα του Άρδην.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημήτριος Προβάδος 28 Φεβρουαρίου 2018 - 17:10

Δεν γράφω για το ΑΡΔΗΝ αλλά για τους Έλληνες Καλλιτέχνες

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ