Αρχική » 3/10/18 | Πειραιάς | Συζήτηση: “Μακεδονικό και Συμφωνία Πρεσπών. Από την αποικία χρέους στην υποτέλεια και τον ακρωτηριασμό”

3/10/18 | Πειραιάς | Συζήτηση: “Μακεδονικό και Συμφωνία Πρεσπών. Από την αποικία χρέους στην υποτέλεια και τον ακρωτηριασμό”

από Άρδην - Ρήξη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΑΡΔΗΝ Πειραιά (μέλος του δικτύου της κίνησης πολιτών «Άρδην») και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς

διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στις 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), Καραΐσκου 111, Πειραιάς, 3ος όροφος (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου)

εκδήλωση με θέμα

Μακεδονικό και Συμφωνία Πρεσπών

Από την αποικία χρέους στην υποτέλεια και τον ακρωτηριασμό

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Μακεδονικό σηματοδοτούν την εμπέδωση και γεωπολιτικά της υποταγής της κυβέρνησης στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας. Μόνο η καθολική παλλαϊκή αντίσταση θα μπορέσει να αντιστρέψει αυτό που είναι εμφανές στο κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών: Τη συνεργασία Ελληνικής κυβέρνησης, Σκοπίων, ΝΑΤΟ και Αμερικανών απέναντι στον ελληνικό λαό, ώστε να περάσει μια συμφωνία που υιοθετεί τις απόψεις των Σκοπίων για τις οποίες είχε ασκήσει κάποτε βέτο η Ελλάδα και που εξυπηρετεί τους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια.

Ομιλητές:

Αλέξανδρος Κοκκινίδης, Αντιναύαρχος Ιατρός ΠΝ εα (Άρδην Πειραιά)

Ιωάννης Μάζης, καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, του ΕΚΠΑ

Γιώργος Καραμπελιάς, εκδότης, συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής, επικεφαλής του κινήματος Άρδην

Συντονιστής: Λάμπρος Καλαρρύτης, δημοσιογράφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αρέσει σε %d bloggers: