Αρχική » «Κάτω οι Γερμανοί» (*)

«Κάτω οι Γερμανοί» (*)

από Άρδην - Ρήξη

Tου Βασίλη Στοϊλόπουλου 
Ι. Το να απορεί, να εξανίσταται ή και να οργίζεται κάποιος που οι Γερμανοί αντιτίθενται στο (έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών) κλείσιμο των ανατολικών συνόρων της Ελλάδας και που «κατανοούν» τον ακήρυχτο εδώ και χρόνια «ανορθόδοξο πόλεμο» (**) της Τουρκίας με όπλο το μεταναστευτικό εναντίον της Ελλάδας είναι τουλάχιστον αφελές και ανιστόρητο. Γιατί σε κάθε ευκαιρία, ήδη από τον 11ο αιώνα, οι Γερμανοί είναι σταθερά εναντίον της Ελλάδας, υποστηρίζοντας τους προαιώνιους «αδελφικούς» τους φίλους, τους Τούρκους. Ακόμη και οι Μαρξ – Ένγκελς στρέφονταν με περιφρόνηση κατά της Ελλάδας, και ήταν σαφώς υπέρ των Οθωμανών.
ΙΙ. Σήμερα, η ανάγκη αντίστασης στην γερμανική οικονομική κατοχή της χώρας μας είναι εκ των ουκ άνευ και ξεκινά για τον κάθε Έλληνα πατριώτη με το μποϋκοτάζ γερμανικών – και τουρκικών – προϊόντων. Αλλά και με τον άμεσο έλεγχο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς ΟΛΩΝ των γερμανικών ΜΚΟ που δρουν ανεξέλεγκτα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ώστε να αποδειχτεί ο ύποπτος ρόλος τους, που επανειλημμένα έχουν καταγγείλει οι ακρίτες μας.

(*) Λογοκριμένος στίχος από το «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή» του Σταύρου Ξαρχάκου / Λευτέρη Παπαδόπουλου:
«…. Γνώριζες τα βήματα, ξέκρινα τους ήχους /
και μπογιές ’τοιμάζαμε με σβηστή φωνή /
τις βραδιές συνθήματα γράφαμε στους τοίχους /
πέφταμε φωνάζοντας “κάτω οι Γερμανοί” …»

(**) http://ardin-rixi.gr/archives/215704

*Το Άρδην διοργανώνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 19.00 εκδήλωση με θέμα:

“Μεταναστευτικό, η “ειρηνική” εισβολή του Ερντογάν”.

Θα μιλήσουν:

Γιώργος Καραμπελιάς, Άρδην

Σάββας Καλεντερίδης, γεωπολιτικός αναλυτής

Άγγελος Συρίγος, βουλευτής

Δημήτρης Σπάθας, ιστορικός ερευνητής

στον χώρο πολιτικής και πολιτισμού, “Ρήγας Βελεστινλής”, Ξενοφώντος 4, Σύνταγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Ανδρεας 4 Μαρτίου 2020 - 18:04

Μποϋκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα σωστά, αλλά στα γερμανικα; Δεν είναι διπλωματικά έξυπνη ενέργεια η ποιο πάνω. Να φανταστούμε ότι έχουμε αρκετά οφέλη έστω αν και μερικοί από εμάς διακατέχονται από το γερμανικό σύνδρομο. Μην ξεχνάμε, ότι ο γερμανικός πληθυσμός συμπαθεί τους Έλληνες και όχι τους Τούρκους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ