Στην πλατεία Βικτωρίας, και στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων και της Κυψέλης κάθε πρόσχημα έχει πλέον καταρρεύσει. Ένα σύστημα ΜΚΟ, διακινητών και επαγγελματιών της «αλληλεγγύης» έχει θέσει ως στόχο τη μεταβολή όλου του κέντρου σε γκέτο μέσα από την εκδίωξη κάθε ενεργού στοιχείου, κατοίκων και επαγγελματιών.

Η «βιομηχανία της αλληλεγγύης», κράτος εν κράτει με τις διαχρονικές ευλογίες του Δήμου Αθηναίων από την εποχή Καμίνη,  καθώς και των ελληνικών κυβερνήσεων, έχει αποφασίσει ότι αυτές οι περιοχές θα πρέπει να αποεθνικοποιηθούν. Εδώ και πάνω από μια δεκαετία εξελίσσεται η επέκταση των δομών ΜΚΟ και, η επιδοτούμενη εγκατάσταση πληθυσμών.

Αδιαφορούν αν η τοπική κοινωνία πλήττεται θανάσιμα, επειδή αυτό που περιγράφουν τα πολυτελή φυλλάδια τους ως ‘πολυπολιτισμό’ είναι ένα γκέτο ανομίας, μια θερμοκοιτίδα για πολυεθνικές μαφίες, το φονταμενταλιστικό Ισλάμ, μια μεγάλη κερδοσκοπία γύρω από τα ακίνητα της περιοχής. Και βέβαια πάνω από όλα οι μη κυβερνητικές business, των ΜΚΟ.

Και μάλιστα σε συνθήκες που το μεταναστευτικό χρησιμοποιείται από την Τουρκία ως ένα ακόμα όπλο του Ερντογάν εναντίον της χώρας μας.

Αυτό είναι το πρόσωπο της «διεθνοποίησης» που ευαγγελίζονται όλες οι συνιστώσες της παγκοσμιοποίησης. Ο  Κώστας Μπακογιάννης, ο Νάσος Ηλιόπουλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου, οι νεοφιλελεύθεροι και οι δικαιωματιστές, το Solidarity Now του Σόρος και οι ψευδοεπαναστάτες τρόφιμοι των ΜΚΟ, πηγαίνουν χέρι-χέρι παρά τις επιμέρους διαφορές τους.

Παράλληλα με κάθε μέσο επιχειρούν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους πολίτες της Αθήνας βαφτίζοντας τους φασίστες και απαγορεύοντάς τους να διαμαρτυρηθούν. Ποιοι; Κάποιοι φασιστοειδείς αρχιτραμπούκοι.

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και το δίδυμο αδερφάκι τους οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν είναι πια ισχυρός μπαμπούλας για να παίζουν το προβοκατόρικο δίδυμο «φασίστες-αντιφασίστες» που τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ και οι ΜΚΟ του Σόρος.

Ο Ελληνικός λαός αφυπνίζεται και όπως συρρίκνωσε τη Χρυσή Αυγή θα σαρώσει και τα έμμισθα τσιράκια των ΜΚΟ, οικοδομώντας έναν υγιή και δημοκρατικό πατριωτισμό.

Να μπει φραγμός στο παρακράτος των ΜΚΟ που μεταβάλει την Αθήνα σε γκέτο

Εδώ και τώρα πλαφόν στον αριθμό των ξένων κατοίκων στο κέντρο της πόλης

Οι «ανθρωπιστές» ας τους δεχθούν στα βόρεια προάστεια που κατοικοεδρεύουν

Εθνική– δημοτική πολιτική για την μετανάστευση ελεγχόμενη από τους πολίτες

Πρόγραμμα έργων και επενδύσεων για την αστική αναζωογόνηση της περιοχής, την  αναβάθμιση της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής της

Να πάψει η γκετοποίηση του κέντρου με μέτρα επιστροφής των Ελλήνων κατοίκων – Κίνητρα για επανεγκατάσταση νέων, βιοτεχνιών και καταστημάτων

ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ,  Δημοτική Κίνηση «ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

15 Ιουλίου 2020

Ετικέττες:

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek
elGreek