από το Άρδην, τ. 36, Μάιος-Ιούνιος 2006

Στα πλαίσια των δημόσιων συζητήσεων που διοργανώνει το περιοδικό μας όπως και της αποκεντρωτικής πολιτικής που το διέπει οργανώνει τετραήμερη εκδρομή-συνάντηση στον Μόλυβο της Λέσβου, από τις 28 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου. Το θέμα των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο θα είναι: Η εξάντληση της μεταπολιτευτικής ιδεολογίας και οι ιδεολογικές προοπτικές. Θα πραγματοποιηθούν μικρές εισηγήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και δύο δημόσιες εκδηλώσεις σε συνδιοργάνωση με τη Νομαρχία Λέσβου. Η πρώτη την Παρασκευή 30 Αυγούστου με την προβολή του αριστουργήματος του Φίλιππου Κουσταιρτη Αγέλαστος Πέτρα. 0α ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα συμμετάσχουν ο σκηνοθέτης καθώς και οι Βάσος Φτωχόπουλος και Δημήτρης Καμπερίδης.

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου και θα έχει ως θέμα: “Παγκοσμιοποίηση – εθνική και περιφερειακή ανάπτυξη” και θα συμμετέχουν οι Κώστας Βεργόπουλος,Κώστας Ζουράρις, Γιώργος Καραμπελιάς, Θέμος Στοφορόπουλος.

Φυσικά σε ένα τόπο εκπληκτικής ομορφιάς όπως ο Μόλυβος θα ήταν αδιανόητο να μην συνδυάσουμε τις ημέρες που θα μείνουμε εκεί με την περιήγηση σε χώρους με ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον.

Στην εκδρομή μας αυτή θα λάβουν μέρος οι συνεργάτες και οι φίλοι του Άρδην από όλη την Ελλάδα και όποιος φίλος αναγνώστης επιθυμεί να ταξιδεύσει μέχρι την Μυτιλήνη μαζί μας. Η διαμονή μας στον Μόλυβο παρέχει την επιλογή του ξενοδοχείου, αλλά και της κατασκήνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του περιοδικού στο 0103826319 ή με το Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο στο 0103802644.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

elGreek