Αρχική » Διαδικτυακή εκδήλωση: “200 χρόνια από το 1821: Διδάγματα από το χθες για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας” (ζωντανά)

Διαδικτυακή εκδήλωση: “200 χρόνια από το 1821: Διδάγματα από το χθες για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας” (ζωντανά)

από Άρδην - Ρήξη

Ο Πρόεδρος και PSG Νίκος Παπαδόπουλος και το Δ.Σ του Τμήματος HJ-10 “Περικλής” Χολαργός με χαρά σας ανακοινώνουμε την προσεχή μας επετειακή εκδήλωση για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ώρα 8.00 μμ με θέμα:

“200 χρόνια από το 1821: Διδάγματα από το χθες για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας”

Οι διακεκριμένοι ομιλητές μας θα είναι:

ο Κωνσταντίνος Χολέβας, πολιτικός επιστήμων, αρθρογράφος και συγγραφέας, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας της Εκκλησίας της Ελλάδος, συγγραφέας  των βιβλίων “Το 1821 σήμερα”, “Εκκλησία και Ελληνική διάρκεια” κ.α.

και ο Γιώργος Καραμπελιάς, ερευνητής, εκδότης του περιοδικού ΑΡΔΗΝ, συγγραφέας των βιβλίων “Φιλική Εταιρεία” και “Εκκλησία και Γένος εν Αιχμαλωσία” κ.α. 

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 Κωνσταντίνος Βαρσάμης

Η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα μεταδοθεί μέσω ZOOM Webinar (σύνδεσμος θα αποσταλεί προσεχώς) και live από το Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αλεξάνδρα Π 3 Φεβρουαρίου 2021 - 12:11

Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή της συνομιλίας. Μπορείτε να το διορθώσετε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Της Σύνταξης 3 Φεβρουαρίου 2021 - 12:28

Γεια σας, επειδή η εκδήλωση προβάλλοταν από το facebook θα πρέπει να συνδεθείτε στο fb για να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ