Αρχική » Οι “επενδύσεις” έχουν ονοματεπώνυμο! – Αντί καμίας παραμονής…Δημιουργία πόλεων μεταναστών

Οι “επενδύσεις” έχουν ονοματεπώνυμο! – Αντί καμίας παραμονής…Δημιουργία πόλεων μεταναστών

Πλήρης κοροϊδία λόγων, δεσμεύσεων και έργων προς την ακριτική Ελλάδα. Η Υπερδομή της Σάμου εμφανίζει απροκάλυπτα το σχέδιο που υλοποιεί με ευλαβικό τρόπο ο κ. Μηταράκης και η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη.

Υπονομεύουν όχι μόνο τα νησιά και τον Έβρο, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην Σάμο η Υπερδομή που κατασκευάζεται δεν έχει όριο, αφού ακόμα και σήμερα ο κ. Μηταράκης συνεχίζει να εξαπατά με την εκμίσθωση νέων εκτάσεων (17 στρέμματα) για την επιπλέον επέκτασή της.

Μεγεθύνει έτσι την χωρητικότητα,

δημιουργώντας μία ολόκληρη πόλη μεταναστών δίπλα στα τουρκικά παράλια- ΒΙΝΤΕΟ (ΑΔΑ: ΨΜΧΨ46ΜΔΨΟ-0ΧΩ & ΑΔΑ:Ω2ΝΣ46ΜΔΨΟ-ΒΑ2).Η καταστροφική τους πολιτική θέλουν να ολοκληρωθεί με την εξαγγελία κατασκευής άλλων τριών Υπερδομών σε Έβρο, Λέσβο και Χίο, αξίας 177 εκατομμυρίων ευρώ!

Δίνουν για τις υπερδομές τόσα λεφτά όσο το 5ετες ΠΕΠ του Βορείου Αιγαίου. Οι “επενδύσεις” έχουν ονοματεπώνυμο. Ονοματεπώνυμο όμως έχουν και οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών, που έχουν επιλέξει συνειδητά τον τόπο διαμονής τους. Ούτε τα Golden boys του Λονδίνου, αλλά ούτε και οι υποταγμένοι των Βρυξελλών (Γερμανών) θα αποφασίσουν για το μέλλον τους. Η αγανάκτηση για την κοροϊδία ξεχειλίζει.

Η τελευταία λέξη του δράματος φαίνεται ότι δεν γράφτηκε τον Φεβρουάριο του 2020, με την αποστολή των ΜΑΤ στα νησιά.

Εμπρός λοιπόν….Κοπιάστε.

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Ακολουθήστε το Άρδην στο Facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του Άρδην στο Youtube

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ