Αρχική » Γ. Καραμπελιάς: “Όχι στην Κυπριοποίηση της Θράκης” (ηχητικό)

Γ. Καραμπελιάς: “Όχι στην Κυπριοποίηση της Θράκης” (ηχητικό)

από Άρδην - Ρήξη

Ο επικεφαλής του Άρδην Γιώργος Καραμπελιάς μιλάει στο ραδιόφωνο της Θράκης για τα Ελληνοτουρκικά θέματα με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ στην Θράκη.

Ο Γ. Καραμπελιάς τονίζει ότι η αλαζονική συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου έχει δημιουργήσει συμμαχίες στην περιοχή με αντιτουρκικό πρόσημο. Αυτό δημιουργεί μια ευκαιρία για την χώρα μας αντίστοιχη όπως τονίζει ο Γ. Καραμπελιάς της περιόδου του Ελευθέριου Βενιζέλου. Τονίζει δε ότι η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το παράθυρο ευκαιρίας γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ.

Επίσης τονίζει ότι οι συνεχείς δήθεν ιδιωτικές επισκέψεις στην Θράκη πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα από την Ελληνική κυβέρνηση γιατί δημιουργούν προβλήματα και δεν θα πρέπει να πάμε σε μια λογική Κυπριοποιήσης της Θράκης, χρησιμοποιώντας έναν όρο του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυπριανού. Η Ελληνική κυβέρνηση κατά τον ομιλητή πρέπει να στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι αν αυτές οι επισκέψεις συνεχιστούν με στόχο την ενίσχυση της δήθεν τουρκικής μειονότητας θα τις απαγορεύσει.

▶ Πηγή: Ραδιο Χρόνος 87.5 FM

ΣΧΕΤΙΚΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τζούλια Λιακοπούλου 2 Ιουνίου 2021 - 11:07

Για μια ακόμη φορά ο Καραμπελιάς, είπε τα πράγματα με το όνομά τους…!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ